Kulturni dijalog — 15.04.2024.

Visoko energetski učinkovita arhitektura

Predavanje arhitekta Ljubomira Miščevića na temu „Visoko energetski učinkovita arhitektura” u ovaj petak 19.4.2024. s početkom u 18.30 sati u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5.

Ulaz je slobodan!

Red. prof. art. Ljubomir Miščević, dipl. inž. arh., diplomirao na Sveučilištu u Zagrebu, Arhitektonski fakultet (1979.), Dekanova i Rektorova nagrada, poslijediplomske specijalizacije, ovlašteni arhitekt i arhitekt urbanist, ovlašten za rad na nepokretnoj kulturnoj graditeljskoj baštini, registrirani znanstvenik i nacionalni stručnjak za pristupačnost.

Njegovi ostvareni projekti uključuju tridesetak obiteljskih kuća (pasivne sunčane i standarda pasivne kuće A+), višestambenih zgrada, zgrada raznih javnih namjena i obnova. Teme njegovih istraživanja i stručnog rada su arhitektura, urbanizam, prostorno planiranje, interijer, industrijski i grafički dizajn, napredna energetska učinkovitost, održivost, inteligentna i visokotehnološka arhitektura, tehnološka inovacija, zaštita okoliša, očuvanje i obnova kulturne baštine, pristupačnost, upravljanje krizama i sigurnost, koje kontinuirano predstavlja na nacionalnim i međunarodnim konferencijama, izložbama i javnim predavanjima.

Međunarodni Praznik rada u parku Maksimir

Pridružite nam se na proslavi Praznika rada u Parku Maksimir! Grad Zagreb u suradnji s ustanovom Priroda Grada Zagreba, Ustanovom „Dobri dom“ Grada Zagreba i Centrom za kulturu i informacije Maksimir priprema bogat glazbeno-zabavni program…

Manifestacije — 30.04.2024.

Otvoreno zeleno učilište 2024.

Ekološki projekt Otvoreno zeleno učilište 2024. je program koji ponovno uspostavlja odnos, poštovanje prema okolišu i svijetu oko nas. U suradnji s udrugom Zeleni klik održali smo radionicu na temu “Lov na zeleno blago” 25.4.2024….

Ostalo — 26.04.2024.

SVA DOGAĐANJA >

Skip to content