Zagrebački Gradonačelnik na Susedgradskom Fašniku!

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Nakon kaj Smo vrlo Povoljno izPregoVarali (obećali smo da bumo oČistili snega pred našim Centrom vu Gajnicama) i podpisali Sporazum o Privremenom Preuzimanju Vlasti vu SusedGradu (vidi sliku!), šteli smo na Miru naStaviti naše pripreme za subotnji Fašnički Špektakl (čitaj: VeZelje s Špekom).

Ali kaj, naši sUradniki iz Udruge za fašničko poStupanje s Psima  Kanellos, koji su na Sebe preUzeli Organiziranje psećeg Susedgradskog Fašnika, tak su se Razmahali da su na Sebe i Nas priVukli Pozornost Gradonačelnika susednog nam Zagreba g.Milana Bandića. Kako je Dotični Gospodin i sam vrlo Kvalificirani psovodac odlučil se Je dojti i poGledati našu Fašničku karnevalsku povorku kućnih ljubimaca pod Umjetničkim naslovom ANIMAL KARNEVAL. Čak, daPače, ŠtoViše, rekel Je da bu dopelal i Glavnog Gradskog Šumaka, pardon Šumara i poloPrivrednika.

Dakle(m) da reKapituliramo:

Vu Subotu, 18.02.2012., ob 11 ih Uri počel bu Susedgradski dječji maskenbal na kojem bumo uz puno Plesa i Pjesme izaBrali i naGradili najljepše i najBolše Dječje Maske. To bu se dešavalo u velikoj Dvorani Centruma za Kulturu i Obrazine vu Argentinskoj 5 vu Gajnicah.

Kad se Sve To sretno i Veselo završi bumo malke počinuli pak idemo dalše.

Okoli 16 ih U(h)r kreče po Gajnicami Fašnička povorka s polaskom ispred Centruma za Kulturu i Obrazine Susedgrad i s povratkom na Isto mesto.

Ondak si bumo malo zasvirali i popevali do Dolaska Gradonačelnika Bandića i Njegove Svite i početka ANIMAL KARNEVALA okoli 17 ih uri, a koji bu se odvijal isto Ispred našeg Centruma.

Nakon svegaToga, negde okoli 18 te Ure pOkupili bumo se Svi u našu veliku Dvoranu gdje bumo se Zabavljali uz nastupe FA Vrapčanci, KUD-a Stenjevec, trBušne Plesačice iz dRupe BAU BO i Prigodno fašničko Prikazanje pod Vodstvom Damira G.V. Hrenovića.

Na Kraju bu, kak i navek, Kraj Fašnikov z uobičajenim VatroPirsko – VatroGasnim Obredom.

Potlem Toga Vudri Brigu na Vesele, To su sada Naše Žele!


 

Online izložba urbanih instalacija: „LJETNA PROMENADA“

OBJAVLJENO: 22.07.2020 14:49

Pripremili smo online izložbu urbanih instalacija „LJETNA PROMENADA“. Likovni radovi djelo su naših malih (Sused)građana nastalih na likovnim radionicama „Ljetni ekspresionizam“ i „Idemo na more“ u sklopu programa Susedgradske ljetne promenade 2020. Nastavite nas pratiti na našim stranicama www.czkio-susedgrad.hr i facebook stranici: Centar_Za_Kulturu_I_Obrazovanje_Susedgrad jer spremamo nove zanimljive virtualne sadržaje.

SUSEDGRADSKA LJETNA PROMENADA

OBJAVLJENO: 04.06.2020 14:15

Ljetna promenada u Gajnicama! Zaplešite, kreirajte i zabavite se na platou Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad od 15.6. do 10.7.2020. Svi programi su besplatni! Dobro nam došli!

40. Susedgradski fašnik u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad

OBJAVLJENO: 31.01.2020 11:52

Ovogodišnji 40. Susedgradski Fašnik održati će se u subotu, 22. veljače 2020. godine u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5, Gajnice. Cjelokupni program započeti će u 14,30 sati s radionicom „Fašnički frizeraj i šminkeraj”. U 16,00 sati započinje već tradicionalni „Dječji maskenbal” pod voditeljstvom Kristijana Ugrine, a u programu nastupaju polaznici tečaja Ritmike i plesa, Dječji zbor „Latice” i tečaj Suvremenog plesa i Jazz dance-a Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad. Već tradicionalno vrhunac Dječjeg maskenbala biti će izbor najbolje maske. U 17,45 sati javna je osuda i spaljivanje Princa Fašnika uz vesele zvuke fašničkog banda. Ulaz je slobodan!!! Dobro nam došli!