Podsusedske svečanosti se nastavljaju Malom likovnom kolonijom

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Mjesto događanja je ponovo otvoreni prostor Podsusedskog trga ispred Knjižnice, a termin je subota 15.09.2012. s početkom u 10 sati.

Prenosimo poziv organizatora:

Poštovani,

Pozivamo Vas u subotu 15. rujna 2012.  u 10 sati na Malu likovnu koloniju u sklopu 4. Podsusedskih svečanosti na Podsusedskom trgu, ispred knjižnice.

Kolonija je zamišljena je kao kreativno druženje "malih" i "velikih" umjetnika gdje će naši kreativci moći okušati svoje stvaralačke vještine.  Uz brojne organizirane radionice sa stručnim vodstvima svi zainteresirani moći će kroz razne crtačke, slikarske, kiparske tehnike, prema inspiraciji i vlastitoj interpretaciji dati svoj umjetnički doprinos u oživljavanju podsusedske baštine.
 

Radionice su namjenjene svim uzrastima, a tematski obilježavamo 60-tu godišnjicu Knjižnice Podsused. Plesti će se eko košarice, izrađivati odljevi od glinamola, moći će se slikati, crtati, kipariti, biti će radionica glagoljice, a posebno atraktivna i prezentacija izrade keramičkih predmeta u RAKU tehnici.

 

Prijaviti se možete u Knjižnici Podsused, Podsusedski trg 3 ili na broj 0915239263

 

Sve radionice su BESPLATNE a materijal osiguran!

Dobro nam došli!

 

Online izložba urbanih instalacija: „LJETNA PROMENADA“

OBJAVLJENO: 22.07.2020 14:49

Pripremili smo online izložbu urbanih instalacija „LJETNA PROMENADA“. Likovni radovi djelo su naših malih (Sused)građana nastalih na likovnim radionicama „Ljetni ekspresionizam“ i „Idemo na more“ u sklopu programa Susedgradske ljetne promenade 2020. Nastavite nas pratiti na našim stranicama www.czkio-susedgrad.hr i facebook stranici: Centar_Za_Kulturu_I_Obrazovanje_Susedgrad jer spremamo nove zanimljive virtualne sadržaje.

SUSEDGRADSKA LJETNA PROMENADA

OBJAVLJENO: 04.06.2020 14:15

Ljetna promenada u Gajnicama! Zaplešite, kreirajte i zabavite se na platou Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad od 15.6. do 10.7.2020. Svi programi su besplatni! Dobro nam došli!

40. Susedgradski fašnik u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad

OBJAVLJENO: 31.01.2020 11:52

Ovogodišnji 40. Susedgradski Fašnik održati će se u subotu, 22. veljače 2020. godine u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5, Gajnice. Cjelokupni program započeti će u 14,30 sati s radionicom „Fašnički frizeraj i šminkeraj”. U 16,00 sati započinje već tradicionalni „Dječji maskenbal” pod voditeljstvom Kristijana Ugrine, a u programu nastupaju polaznici tečaja Ritmike i plesa, Dječji zbor „Latice” i tečaj Suvremenog plesa i Jazz dance-a Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad. Već tradicionalno vrhunac Dječjeg maskenbala biti će izbor najbolje maske. U 17,45 sati javna je osuda i spaljivanje Princa Fašnika uz vesele zvuke fašničkog banda. Ulaz je slobodan!!! Dobro nam došli!