Božićni koncert F.A. Vrapčanci u CZKIO Susedgrad

U petak, 16.12.2016., s početkom u 19 sati, Folklorni ansambl Vrapčanci priređuju u dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad (Argentinska 5 u Gajnicama) svoj tradicionalni Božićni koncert.

Božićni koncert F.A. Vrapčanci u CZKIO Susedgrad

Tradicionalni Božićni koncert Folklornog Ansambla Vrapčanci, Božićni ugođaj, narodnih Božićnih popevki i obilje zabave očekuje Vas u Centru za kulturu Susedgrad.
Združene snage Foklorne i pjevačke sekcije ansambla pod vodstvom gospodina Živkovića i potpomognute pratnjom tamburaša iz KUD-a Orač iz Male Mlake i ove su nam godine pripremili repertoar Božićnih pjesama cijele Hrvatske, Slavonije, Murtera, Zagorja, Prigorja itd. Radujemo se Vašem dolasku!

CABARET „LUDE DVADESETE“ U NAŠOJ DVORANI

OBJAVLJENO: 06.10.2017 14:51

U četvrtak, 5. listopada 2017. Godine, naša dvorana je bila mjesto odvijanja jednog od programa iz ciklusa edukativnih koncerata „Glazba u mom kvartu“ što ih organizira Hrvatska glazbena mladež u suradnji sa zagrebačkim centrima za kulturu. Ovaj puta ugostili smo ni više ni manje nego Music Mafiu (dva vrsna glazbenika: Božidara Perčića, pjevača i Davora Ljubića, pijanistu), koja nam je upriličila pravi Cabaret u stilu Ludih dvadesetih. Sve su to pažljivo i s istinskim zadovoljstvom pratili učenici OŠ Stenjevec, koji su svaki glazbeni broj popratili snažnim pljeskom.

Dan Zvučnog planeta u susedgradu

OBJAVLJENO: 05.06.2017 17:16

„Dan Zvučnog planeta“ u nedjelju 4.06. 2017. godine u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5, Gajnice od 16,00 sati oduševio je mnogobrojne posjetitelje koji su uz čaroban svijet i zvuk glazbe mogli čuti izvedbe različitih glazbenih stilova od klasike do roka... Ovim večernjim koncertom Zvučni planet oprostio se od nekih učenika iz inozemstva koji odlaze iz Hrvatske, ali istodobno je proslavio sa onima koji ostaju i već dugo uče kod njih!

Pjesme iz jednog kraljevstva - 2.koncert "Koncertne sezone u Susedgradu"

OBJAVLJENO: 09.05.2017 11:55

Drugi koncert naše koncertne sezone donosi nam pregršt standarda anglosaksonske vokalne lirike (engleskih, škotskih, irskih i američkih) u svježoj obradi trija Ivana GALIĆ, sopran, Lara SILVESTRI VALDEVIT, violina i Darko HORVAT, gitara. Pozivamo sve ljubitelje dobre glazbe da nam se pridruže u srijedu, 17.05.2017. u 19,30 sati u dvorani CZKIO Susedgrad (Argentinska 5, Gajnice). Ulaz je slobodan. Dobro nam došli!