Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

LANDART RADIONICA "ISHEKLANO DRVO"

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Pozivamo Vas na landart radionicu "Isheklano drvo" koja će se održati 14.prosinca 2012. s početkom u 10 sati.

Kratki opis radionice

Drveće je osjetilo jesen i odbacuje svoju divnu šarenu odjeću... Isheklajmo mu nove haljetke!

Prijavite se na 5. besplatnu land art radionicu Udruge Pipilota u suradnji sa Centrom za kulturu i obrazovanje Susedgrad, pod okriljem projekta Kvartura. Radionica će se održati u petak,  14. prosinca od 10 do 15 sat u Klubu starijih osoba Vrapče, Ilica 421. Radionici će se pridružiti i učenici Osnovne škole „Grof Janko Drašković“ .

Sastoji se od 3 dijela:

  • malo predavanje u kojem ćemo vam uz projekciju slika ispričati kakva je land art komunikacija umjetnika i prirode
  • učenje heklanja u parku (nikakvo predznanje nije potrebno)
  • spajanje svih uradaka, instalacija na stablo i fotografiranje

Bit ove radionice prvenstveno je ugodno druženje u kreativnom okruženju uz učenje nečeg novog, te oživljavanje ustaljenog gradskog ambijenta!  Zato – prijavite nam se na udruga.pipilota@gmail.com, naučite nešto novo i zabavite se!

Glazbeni listići online

OBJAVLJENO: 03.03.2021 15:44

Ovaj tjedan Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad donosi Vam „Glazbene listiće” – online, za djecu predškolskog uzrasta. U njima pronaći ćete različite slike-bojanke.

"Maštomat" online plesno-rekreativne društvene igre

OBJAVLJENO: 24.02.2021 10:20

Ovaj tjedan Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad donosi Vam „Maštomat” - online plesno-rekreativne društvene igre za cijelu obitelj. Igrajte školicu, napravite plesnu priču, razgibajte svoje tijelo, nacrtajte nevidjivi crtež ili pak napišite svoje ime u pokretu. Uključite svoje „maštomate” i zabavite se!

41. Susedgradski fašnik- online likovna radionica „Čudnovate ptice“

OBJAVLJENO: 09.02.2021 15:53

Online likovna radionica „Čudnovate ptice“ je zabava za Vaše najmlađe i njihovu maštu. Izradite šarenu ptičju masku, fotografirajte izrađene maske i uključite se u 41. Susedgradski fašnik Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad. U prilogu imate primjer likovnog rada koji možete iskoristiti za inspiraciju.