LANDART RADIONICA "ISHEKLANO DRVO"

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Pozivamo Vas na landart radionicu "Isheklano drvo" koja će se održati 14.prosinca 2012. s početkom u 10 sati.

Kratki opis radionice

Drveće je osjetilo jesen i odbacuje svoju divnu šarenu odjeću... Isheklajmo mu nove haljetke!

Prijavite se na 5. besplatnu land art radionicu Udruge Pipilota u suradnji sa Centrom za kulturu i obrazovanje Susedgrad, pod okriljem projekta Kvartura. Radionica će se održati u petak,  14. prosinca od 10 do 15 sat u Klubu starijih osoba Vrapče, Ilica 421. Radionici će se pridružiti i učenici Osnovne škole „Grof Janko Drašković“ .

Sastoji se od 3 dijela:

  • malo predavanje u kojem ćemo vam uz projekciju slika ispričati kakva je land art komunikacija umjetnika i prirode
  • učenje heklanja u parku (nikakvo predznanje nije potrebno)
  • spajanje svih uradaka, instalacija na stablo i fotografiranje

Bit ove radionice prvenstveno je ugodno druženje u kreativnom okruženju uz učenje nečeg novog, te oživljavanje ustaljenog gradskog ambijenta!  Zato – prijavite nam se na udruga.pipilota@gmail.com, naučite nešto novo i zabavite se!

SUPER ART- kreativna subota za djecu od 5 do 10 godina

OBJAVLJENO: 18.09.2020 12:09

Super art je program za djecu predškolskog i školskog uzrasta (od 5 do 10 godina). Na kreativnim radionicama djeca će kroz igru i zabavu, pokret i glumu, ritam i glazbu razvijati likovne i motoričke sposobnosti, upoznavati raznolikost i bogatstvo svjetske baštine. Kroz razne crtačke, slikarske, grafičke i kiparske tehnike osmislili smo jedinstvene cjeline na temu „Kontinenti“. Cilj je da djeca kroz Super art radionice prime dodatna znanja i vještine i stvaraju prijateljstava u novom okruženju. Voditeljice radionica: Petra Kovačević i Ivana Mikulić Prvi termin: subota /19.9. / 9,30-10,30 sati Bez upisnine i mjesečne članarine, jednostavno dođite, za 30 kn dobit ćeš 60 kreativnih minuta!

Epidemiološke mjere za vrijeme odvijanja radionica u CZKIO Susedgrad

OBJAVLJENO: 11.09.2020 00:36

Pred nama je izazovno vrijeme s obzirom na trenutnu situaciju COVID-19, ali ne smijemo klonuti duhom već nastaviti dalje s osmjehom, kreativnošću, radom i nadom u bolje sutra. Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad omogućit će uvijete za rekreaciju i kreativno druženje, mjesto na kojem ćete imati vrijeme za sebe. Vodimo brigu jedni o drugima i pridržavajmo se propisanih mjera kako bi se svi osjećali ugodno i opušteno.

Izložba polaznika Likovne radionice za djecu predškolske i školske dobi – rujan 2020.

OBJAVLJENO: 28.08.2020 12:59

Čast nam je pozvati Vas na izložbu polaznika likovne radionice za djecu predškolske i školske dobi Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad (Argentinska 5, Gajnice). Izložba se može pogledati tokom rujna 2020. u predvorju dvorane. Ulaz je slobodan! Dobro nam došli! Upisi u likovnu radionicu u školskoj godini 2020./2021. su od 7. do 9. rujna 2020. od 15,00 do 19,00 sati, Argentinska 5, Gajnice, I. kat.