Za fotoljupce i one koji će to tek postati

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Naša foto-radionica pod vodstvom Sanje Grgić Ćurić, nastavlja s radom zajedničkim sastankom u subotu 2.02.2013. u 14 sati, u prostorima Centra u Argentinskoj 5 na prvom katu. Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže.

Evo i poruke voditeljice foto-radionice:

                      DRAGI FOTOLJUPCI !

FOTO-RADIONICA ĆE SE ODRŽAVATI KAO I DOSAD SUBOTAMA POSLIJE PODNE U CZKIO SUSEDGRAD U GAJNICAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OD 14- 16 SATI ODRŽAVAT ĆE SE TEORIJSKI DIO ZA OSNOVNI TEČAJ, A OD 16- 18 SATI IMAT ĆEMO NAPREDNU GRUPU. PRAKTIČNI DIO ĆE SE TAKOĐER ODRŽAVATI SUBOTMA POSLIJE PODNE ZA OBJE GRUPE. VRIJEME ODRŽAVANJA PRAKTIČNOG DIJELA FOTO- RADIONICE DOGOVARAT ĆEMO RAVNAJUĆI SE PO SUNCU. J

RADIONICA TRAJE od 02. 02. 2013. PA DO KRAJA LIPNJA I ZAVRŠAVAMO JU IZLOŽBOM NAJBOLJIH RADOVA SVAKOG POLAZNIKA U CZKIO SUSEDGRAD U GAJNICAMA.

NAŠ PRVI SUSRET  BIT ĆE U SUBOTU, 02.02.2013.  U CZKIO SUSEDGRAD - GAJNICE GDJE POLAZNICI TREBAJU DONIJETI IZBOR NEKIH SVOJIH DRAGIH FOTOGRAFIJA NA USB STICKOVIMA. OVO JE UVODNA RADIONICA NA KOJU DOLAZE POLAZNICI OSNOVNOG I NAPREDNOG STUPNJA ISTOVREMENO, 0D 14-16 SATI .

OBAVEZNO JE PONIJETI PUNO DOBRE VOLJE I FOTO APARATE .

CIJENA TEČAJA ZA RADIONICU:

       200 kn - OSNOVNI TEČAJ

       250 kn - NAPREDNA GRUPA

OBAVEZNO PRIJAVITE SVOJ DOLAZAK NAJKASNIJE do 01.02.2013.

       KONTAKT:   mob.: 091- 574-2343 ili  na  mail: sanjafoto@yahoo.com

 

           VESELIM SE JAKO NAŠIM FOTO SUSRETIMA !!!

                                                     dipl. novinar Sanja Grgić Ćurić

SUPER ART- kreativna subota za djecu od 5 do 10 godina

OBJAVLJENO: 18.09.2020 12:09

Super art je program za djecu predškolskog i školskog uzrasta (od 5 do 10 godina). Na kreativnim radionicama djeca će kroz igru i zabavu, pokret i glumu, ritam i glazbu razvijati likovne i motoričke sposobnosti, upoznavati raznolikost i bogatstvo svjetske baštine. Kroz razne crtačke, slikarske, grafičke i kiparske tehnike osmislili smo jedinstvene cjeline na temu „Kontinenti“. Cilj je da djeca kroz Super art radionice prime dodatna znanja i vještine i stvaraju prijateljstava u novom okruženju. Voditeljice radionica: Petra Kovačević i Ivana Mikulić Prvi termin: subota /19.9. / 9,30-10,30 sati Bez upisnine i mjesečne članarine, jednostavno dođite, za 30 kn dobit ćeš 60 kreativnih minuta!

Epidemiološke mjere za vrijeme odvijanja radionica u CZKIO Susedgrad

OBJAVLJENO: 11.09.2020 00:36

Pred nama je izazovno vrijeme s obzirom na trenutnu situaciju COVID-19, ali ne smijemo klonuti duhom već nastaviti dalje s osmjehom, kreativnošću, radom i nadom u bolje sutra. Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad omogućit će uvijete za rekreaciju i kreativno druženje, mjesto na kojem ćete imati vrijeme za sebe. Vodimo brigu jedni o drugima i pridržavajmo se propisanih mjera kako bi se svi osjećali ugodno i opušteno.

Izložba polaznika Likovne radionice za djecu predškolske i školske dobi – rujan 2020.

OBJAVLJENO: 28.08.2020 12:59

Čast nam je pozvati Vas na izložbu polaznika likovne radionice za djecu predškolske i školske dobi Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad (Argentinska 5, Gajnice). Izložba se može pogledati tokom rujna 2020. u predvorju dvorane. Ulaz je slobodan! Dobro nam došli! Upisi u likovnu radionicu u školskoj godini 2020./2021. su od 7. do 9. rujna 2020. od 15,00 do 19,00 sati, Argentinska 5, Gajnice, I. kat.