Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Za fotoljupce i one koji će to tek postati

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Naša foto-radionica pod vodstvom Sanje Grgić Ćurić, nastavlja s radom zajedničkim sastankom u subotu 2.02.2013. u 14 sati, u prostorima Centra u Argentinskoj 5 na prvom katu. Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže.

Evo i poruke voditeljice foto-radionice:

                      DRAGI FOTOLJUPCI !

FOTO-RADIONICA ĆE SE ODRŽAVATI KAO I DOSAD SUBOTAMA POSLIJE PODNE U CZKIO SUSEDGRAD U GAJNICAMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OD 14- 16 SATI ODRŽAVAT ĆE SE TEORIJSKI DIO ZA OSNOVNI TEČAJ, A OD 16- 18 SATI IMAT ĆEMO NAPREDNU GRUPU. PRAKTIČNI DIO ĆE SE TAKOĐER ODRŽAVATI SUBOTMA POSLIJE PODNE ZA OBJE GRUPE. VRIJEME ODRŽAVANJA PRAKTIČNOG DIJELA FOTO- RADIONICE DOGOVARAT ĆEMO RAVNAJUĆI SE PO SUNCU. J

RADIONICA TRAJE od 02. 02. 2013. PA DO KRAJA LIPNJA I ZAVRŠAVAMO JU IZLOŽBOM NAJBOLJIH RADOVA SVAKOG POLAZNIKA U CZKIO SUSEDGRAD U GAJNICAMA.

NAŠ PRVI SUSRET  BIT ĆE U SUBOTU, 02.02.2013.  U CZKIO SUSEDGRAD - GAJNICE GDJE POLAZNICI TREBAJU DONIJETI IZBOR NEKIH SVOJIH DRAGIH FOTOGRAFIJA NA USB STICKOVIMA. OVO JE UVODNA RADIONICA NA KOJU DOLAZE POLAZNICI OSNOVNOG I NAPREDNOG STUPNJA ISTOVREMENO, 0D 14-16 SATI .

OBAVEZNO JE PONIJETI PUNO DOBRE VOLJE I FOTO APARATE .

CIJENA TEČAJA ZA RADIONICU:

       200 kn - OSNOVNI TEČAJ

       250 kn - NAPREDNA GRUPA

OBAVEZNO PRIJAVITE SVOJ DOLAZAK NAJKASNIJE do 01.02.2013.

       KONTAKT:   mob.: 091- 574-2343 ili  na  mail: sanjafoto@yahoo.com

 

           VESELIM SE JAKO NAŠIM FOTO SUSRETIMA !!!

                                                     dipl. novinar Sanja Grgić Ćurić

Glazbeni listići online

OBJAVLJENO: 03.03.2021 15:44

Ovaj tjedan Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad donosi Vam „Glazbene listiće” – online, za djecu predškolskog uzrasta. U njima pronaći ćete različite slike-bojanke.

"Maštomat" online plesno-rekreativne društvene igre

OBJAVLJENO: 24.02.2021 10:20

Ovaj tjedan Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad donosi Vam „Maštomat” - online plesno-rekreativne društvene igre za cijelu obitelj. Igrajte školicu, napravite plesnu priču, razgibajte svoje tijelo, nacrtajte nevidjivi crtež ili pak napišite svoje ime u pokretu. Uključite svoje „maštomate” i zabavite se!

41. Susedgradski fašnik- online likovna radionica „Čudnovate ptice“

OBJAVLJENO: 09.02.2021 15:53

Online likovna radionica „Čudnovate ptice“ je zabava za Vaše najmlađe i njihovu maštu. Izradite šarenu ptičju masku, fotografirajte izrađene maske i uključite se u 41. Susedgradski fašnik Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad. U prilogu imate primjer likovnog rada koji možete iskoristiti za inspiraciju.