Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Što znamo o modernom origamiju

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

U srijedu 13.03.2013. na Tribini „Ljudi pitaju“ razgovaramo o temi „Koliko znamo o modernom origamiju?“. Gosti su nam Sanja Srbljinović Čuček, predsjednica Hrvatskog origami društva i Dragutin Gerić, autor naše prve origami knjige. Na tribini će biti prikazan i nagrađivani dokumentarac Vanesse Gould "Between the Folds".

Tribina će biti održana u velikoj dvorani Centra (Argentinska 5 u Gajnicama) s početkom u 19 sati.

To će ujedno biti i prva službena filmska projekcija na našoj novoinstaliranoj opremi za prikazivanje filmova i svojevrsna najava skorašnjeg redovitijeg kino-programa u našem Centru.

Više podataka o modernom origamiju možete potražiti na slijedećim linkovima:

http://www.facebook.com/HrvatskoOrigamiDrustvo]

 

 

Origami Art Novosti [http://sanja-origamiart.blogspot.com/] / Flickr [http://www.flickr.com/photos/poetryinpaper/] / [http://www.facebook.com/srbljinoviccucek] / LinkedIn [http://www.linkedin.com/in/poetryinpaper] / 098 97 22 144

 


 

 

 

 

 

 

 

Tribina "Živjeti u Gajnicama"

OBJAVLJENO: 04.06.2020 12:08

Pozivamo Vas na tribinu 19.06.2020, petak u 18,30 sati  na kojoj ćemo razgovarati o životu u  našoj gradskoj četvrti, sjećanjima i znanjima o povijesti ovih prostora kao i željama i perspektivama za budući život u njima. Na tribini će sudjelovati umjetnici i umjetnice kojima će razgovori biti polazište za osmišljavanje javne umjetničke intervencije u naseljima. Tribina je dio programa Laboratorij Gajnice koji se realizira uz potporu Ministarstva kulture RH i Zaklade „Kultura nova“. Organizator tribine je umjetnička organizacija Otvoreni likovni pogon u partnerstvu s Centrom za kulturu i obrazovanje Susedgrad.

SVJETSKI DAN KULTURNE RAZNOLIKOSTI, DIJALOGA I RAZVOJA

OBJAVLJENO: 21.05.2020 13:09

Održavanjem panel diskusije, u četvrtak, 21. svibnja 2020., u prostoru Galerije „Idealni grad” od 11,00 do 12,30 sati, obilježit ćemo Svjetski dan kulturne raznolikosti, dijaloga i razvoja. Sudionici će se upoznati kroz zajedničku diskusiju s temama dijaloga, razvoja, tolerancije, mira, volonterizma i drugih značajnih vidova raznolikosti. Poticanje mladih da budu aktivni i iskažu svoje mišljenje, da nisu samo pasivni promatrači jedan je od ciljeva panela.

DANAS OBILJEŽAVAMO SVJETSKI DAN ZDRAVLJA

OBJAVLJENO: 07.04.2020 09:33

Svjetski dan zdravlja obilježava se svake godine 7. travnja pod pokroviteljstvom Svjetske zdravstvene organizacije. Pokušava se izgraditi svijest o određenoj zdravstvenoj temi i važnosti ulaganja u zdravlje. O našem zdravlju moramo voditi računa cijele godine, a zašto ne početi danas?