Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Proljeće na Medvednici

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

CZKIO Susedgrad već tradicionalno obilježava dolazak proljeća na Medvednici. Svi oni koji dođu na Medvednicu i budu sudionici akcije ispred planinarskog doma „Puntijarka„ mogu se pridružiti radionici karikatura koju vodi naš poznati karikaturist Srećko Puntarić—Felix. Oni koji budu imali hrabrosti i sjednu pred također našeg poznatog karikaturista Milana Lekića—Lex-a dobit će unikatnu karikaturu.

Osim ovih naših uvaženih gostiju djeca će crtati proljetnice, a organiziramo i kviz na temu proljetnica s nagradama. Nakon toga tu je i sportski dio u koji se mogu uključiti svi zainteresirani. Sva školska djeca,sudionici , imaju osiguran besplatan obrok zahvaljujući našim sponzorima.

Poštovani sugrađani iz Zagreba, ljubitelji prirode, dođite 25. svibnja 2013, god i zajedno provedimo ugodan dan u prirodi. Sve informacije na mob. 091 34 52 723.

Glazbeni listići online

OBJAVLJENO: 03.03.2021 15:44

Ovaj tjedan Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad donosi Vam „Glazbene listiće” – online, za djecu predškolskog uzrasta. U njima pronaći ćete različite slike-bojanke.

"Maštomat" online plesno-rekreativne društvene igre

OBJAVLJENO: 24.02.2021 10:20

Ovaj tjedan Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad donosi Vam „Maštomat” - online plesno-rekreativne društvene igre za cijelu obitelj. Igrajte školicu, napravite plesnu priču, razgibajte svoje tijelo, nacrtajte nevidjivi crtež ili pak napišite svoje ime u pokretu. Uključite svoje „maštomate” i zabavite se!

41. Susedgradski fašnik- online likovna radionica „Čudnovate ptice“

OBJAVLJENO: 09.02.2021 15:53

Online likovna radionica „Čudnovate ptice“ je zabava za Vaše najmlađe i njihovu maštu. Izradite šarenu ptičju masku, fotografirajte izrađene maske i uključite se u 41. Susedgradski fašnik Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad. U prilogu imate primjer likovnog rada koji možete iskoristiti za inspiraciju.