Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Online glazbeno-plesna radionica "Snjeguljica"

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Kako se ne možemo družiti i plesati u prostorima Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad predlažemo Vam da svojem djetetu pročitate priču Snjeguljica. Uz priču imate 8 plesnih zadataka uz linkove muzike. Osigurajte djetetu slobodan prostor za kretanje i potaknite ga na plesnu improvizaciju. Prema želji i afinitetima možete se i vi uključiti u priču i preuzeti neki lik tj. možete podijeliti likove između sebe ili zajedno realizirati likove i s drugim članovima obitelji. Predlažemo Vam da Vi sami prođite kroz priču i odlučite kako će te je i s kim realizirati, pa odvojite potrebno vrijeme i pozovite sve koji će sudjelovati u priči. Zatim otvorite web preglednik kako bi mogli pustiti muziku pomoću postavljenih linkova.

Priča, zadaci i glazbeni linkovi nalaze se u PDF formatu.
Online glazbeno-plesna radionica "Snjeguljica" KRENIMO S PRIČOM! (pdf)


* Svoje plesne improvizacije, karaktere likova, napravljene kostime ili pak vaše crteže, ukoliko želite, fotografirajte ili snimite, a te uratke pošaljite na mail adresu: vedran@czkio-susedgrad.hr ili ivana@czkio-susedgrad.hr koji će biti objavljeni u našoj online galeriji na Facebook i web stranici Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad.

 

"Maštomat" online plesno-rekreativne društvene igre

OBJAVLJENO: 24.02.2021 10:20

Ovaj tjedan Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad donosi Vam „Maštomat” - online plesno-rekreativne društvene igre za cijelu obitelj. Igrajte školicu, napravite plesnu priču, razgibajte svoje tijelo, nacrtajte nevidjivi crtež ili pak napišite svoje ime u pokretu. Uključite svoje „maštomate” i zabavite se!

41. Susedgradski fašnik- online likovna radionica „Čudnovate ptice“

OBJAVLJENO: 09.02.2021 15:53

Online likovna radionica „Čudnovate ptice“ je zabava za Vaše najmlađe i njihovu maštu. Izradite šarenu ptičju masku, fotografirajte izrađene maske i uključite se u 41. Susedgradski fašnik Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad. U prilogu imate primjer likovnog rada koji možete iskoristiti za inspiraciju.

41. Susedgradski fašnik- online likovna radionica „Tiki- fašničke maske“

OBJAVLJENO: 07.02.2021 20:37

Tradicionalne havajske maske, tiki maske izrađivane su s prijetećim izrazima i otvorenim ustima za obranu od zlih duhova. Sudjelujte u online likovnoj radionici „Tiki-fašničke maske“ i Fašnik može početi! U prilogu imate primjer likovnog rada koji možete iskoristiti za inspiraciju. Online likovnu radionicu možete pogledati na našim službenim web stranicama u Video galeriji ili na Facebook-u.