Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

„PINGVINI“- ONLINE LIKOVNA RADIONICA

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad i ovaj tjedan nastavlja s online programom želeći razveseliti djecu i mlade, poziva Vas da se uključite na online likovnu radionicu „PINGVINI“ povodom Valentinova. Pingvini su prestali letjeti prije nekoliko milijuna godina, ali su zato ptice koje najbrže plivaju i najdublje rone. Kraljevski pingvini sa svojim partnerima pjevaju duge pjesme, a mužjaci papuanskih pingvina svojim partnericama poklanjaju šljunak i kamenje. Oni su savršeni simbol cjeloživotne partnerske vjernosti i posvećenosti, čak je 90% ptica monogamno. Treba istaknuti njihov "sretan ples", koji izvode kada vide jedan drugoga: tako da se isprse, krenu mahati glavama i proizvode "grgljave" zvukove. Vrlo su zaštitničke prirode i zbog svega navedenog, odabrali smo ih kao temu naše online likovne radionice povodom Valentinova. Budite kreativni, upotrijebite maštu, crtajte, slikajte, kolažirajte, oblikujte pingvine i poklonite ga dragoj osobi kao simbol ljubavi!

„PINGVINI“- ONLINE LIKOVNA RADIONICA

"Maštomat" online plesno-rekreativne društvene igre

OBJAVLJENO: 24.02.2021 10:20

Ovaj tjedan Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad donosi Vam „Maštomat” - online plesno-rekreativne društvene igre za cijelu obitelj. Igrajte školicu, napravite plesnu priču, razgibajte svoje tijelo, nacrtajte nevidjivi crtež ili pak napišite svoje ime u pokretu. Uključite svoje „maštomate” i zabavite se!

41. Susedgradski fašnik- online likovna radionica „Čudnovate ptice“

OBJAVLJENO: 09.02.2021 15:53

Online likovna radionica „Čudnovate ptice“ je zabava za Vaše najmlađe i njihovu maštu. Izradite šarenu ptičju masku, fotografirajte izrađene maske i uključite se u 41. Susedgradski fašnik Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad. U prilogu imate primjer likovnog rada koji možete iskoristiti za inspiraciju.

41. Susedgradski fašnik- online likovna radionica „Tiki- fašničke maske“

OBJAVLJENO: 07.02.2021 20:37

Tradicionalne havajske maske, tiki maske izrađivane su s prijetećim izrazima i otvorenim ustima za obranu od zlih duhova. Sudjelujte u online likovnoj radionici „Tiki-fašničke maske“ i Fašnik može početi! U prilogu imate primjer likovnog rada koji možete iskoristiti za inspiraciju. Online likovnu radionicu možete pogledati na našim službenim web stranicama u Video galeriji ili na Facebook-u.