Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Izložbe

GALERIJA "IDEALNI GRAD"

Sjećanje na Vukovar

imageZahvaljujući našoj sugrađanki, suradnici i prijateljici, gospođi Tatjani Miščančuk, postavili smo u prostorima Centra dokumentarnu foto-izložbu kao podsjećanje na sudbinu i stradanje Vukovara, grada heroja i njegovih heroja

Više


IZLOŽBA "SUSRET" - KULIŠ I MILENKOVIĆ U GALERIJI "iDEALNI GRAD"

imageBila bi nam čast da nas posjetite na svečanom otvorenju izložbe dvojice eminentnih slikara, BANE MILENKOVIĆA I VATRISLAVA KULIŠA, koji će se prvi puta predstaviti zajedno na izložbi „Susret“.u galeriji „Idealni grad“, u petak, 16. listopada 2015. u 20 sati.

Više


Izložba i književna tribina članova udruge "August Šenoa"

imageČast nam je pozvati Vas na otvorenje izložbe slika članova Udruge umjetnika „August Šenoa“ u petak, 2.10.2015. u 19 sati. Uvodnu riječ održat će Ingeborg Crnogaj, a glazbeni trenutak nam donosi Dragana Petravić, prof. U okviru tribine „Književni razgovori“ nastupit će pjesnici – članovi Udruge.

Više


Izložba povodom Dana HVIDR-e Susedgrad - 100% ZA HRVATSKU

image Naša redovita suradnja sa Susedgradskim ogrankom HVIDR-e urodila je ove godine jednom krajnje interesantnom i velikom izložbom. Radi se o izboru likovnih djela s likovne kolonije "Pod šatorom Savska 66", priređenom za izložbu "100% za Hrvatsku" koju ćemo otvoriti u petak, 18.rujna 2015., u 19 sati u našoj Galeriji "Idealni grad" (Argentinska 5, Gajnice).

Više


"Križevi" Jeronima Bulića u Galeriji "Idealni grad"

imageČast nam je pozvati Vas na otvorenje izložbe "Križevi" Jeronima Bulića u petak, 4.09.2015. u 19 sati. Izložba ostaje otvorena do 16.09.2015.

Više


Izložba polaznica/ka tečaja crtanja i slikanja

image Čast nam je pozvati Vas na završnu izložbu polaznica/ka tečaja crtanja i slikanja u četvrtak, 18.06.2015. u 19 sati.

Više


Izložba "Moje vizalno ostvarenje 2015." u Galeriji "Idealni grad"

image Po drugi put Galerija "Idealni grad" ugošćuje izložbu učeničkih radova učenika susedgradskih osnovnih škola "Moje vizualno ostvarenje". Izložba se otvara 12.06.2015. u 13,00 sati, a radovi se mogu pogledati do 17.06.2015., radnim danom od 10 - 18 sati.

Više


Izložba Ante Serdara u Galeriji "Idealni grad"

image Nakon vrlo uspješne izložbe Borisa Leinera, stiže nam nova - izložba Ante Serdara. Stoga nam je čast pozvati Vas na otvorenje izložbe kazališnih maketa „ Izložba o izložbama“ ANTE SERDARA, u petak, 15. svibnja 2015. u 19 sati. Izložba ostaje otvorena do 4. lipnja 2015. Galerija je otvorena radnim danom od 10,00 do 18,00 sati.

Više


Zadnja galerija

Najbolje maske

Zadnji video

Trik, čarolija ili magija - kako to? Petra Bokić (Cirkorama) na 41. Susedgradskom fašniku