Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Izložbe

GALERIJA "IDEALNI GRAD"

IZLOŽBA RATNIH FOTOGRAFIJA SENKE BUDIMIR

image Čast nam je pozvati Vas na izložbu ratnih fotografija autorice Senke Budimir koja će se otvoriti u ponedjeljak, 22. rujna u 19 sati, u Galeriji "Idealni grad". Izložba ostaje otvorena do 3. listopada 2014. Organizator izložbe je HVIDR-a Susedgrad.

Više


Prva samostalna izložba Udruge "Tradicija"

imageU Galeriji "Idealni grad" Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad (Argentinska 5/I, Gajnice), od 24.06. do 04.07.2014. traje prva samostalna izložba članica Udruge "Tradicija". Članice udruge izlažu svoje radove s detaljima tradicijskog rukotvorstva. Izložba se može pogledati radnim danom od 9 do 17 sati.

Više


Svečano otvorenje izložbe učeničkih radova MOJE VIZUALNO OSTVARENJE 2014.

image Svečano otvorenje izložbe učeničkih radova MOJE VIZUALNO OSTVARENJE 2014. u petak ,6.lipanj 2014. u 12.oo sati u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad ( Argentinska 5).

Više


Izložba art-fotografije "Refleksije" Zvonimira Zagode

imageČast nam je pozvati vas vas na izložbu art-fotografije „Refleksije“ autora Zvonimira Zagode koja će se održati u Galeriji „Idealni grad“ Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ). Predgovor izložbi napisala je Višnja Slavica Gabout , a svečano otvorenje dogodit će se u petak, 16.svibnja 2014.u 19,00 sati. Izložba ostaje otvorena do 5. lipnja 2014., možete je razgledati radnim danom od 10,00 do 18,00 sati.

Više


"Tradicijske dječje igračke iz Hrvatske" - Izložba Etnografskog muzeja u Galeriji "Idealni grad"

image Pozivamo vas na izložbu Etnografskog muzeja iz Zagreba „Tradicijske dječje igračke iz Hrvatske“ koja će se održati u Galeriji „Idealni grad“ Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ). Autorica izložbe je dr.sc. Iris Biškupić Bašić , a svečano otvorenje dogodit će se u petak, 4. travnja 2014.u 19,00 sati. Izložba ostaje otvorena do 2. svibnja 2014., a ulaz je slobodan.

Više


Izložba "Sve naše maske" Tihomira Marinkovića

imageČast nam je pozvati Vas na otvorenje izložbe „Sve naše maske“ Tihomira Marinkovića u petak, 21. veljače 2014. u 19 sati. Izložba je otvorena od 21. veljače do 14.ožujka 2014.

Više


LINDA MILIĆ KRŠNJAVI - SVETA OBITELJ

imageČast nam je pozvati Vas na otvorenje izložbe „Sveta Obitelj“ Linde Milić Kršnjavi u petak, 13. prosinca 2013. u 19 sati.

Više


Izložba slika "SIMBOLI I ZNAKOVITOST U POVIJESTI I PRIRODI"

imageČast nam je pozvati Vas na otvorenje izložbe u petak, 15. studenog 2013. u 19 sati. Izložba slika SIMBOLI I ZNAKOVITOST U POVIJESTI I PRIRODI - Josip Botteri Dini, Ana Marija Botteri Peruzović, Hrvoje Marko Peruzović.

Više


Zadnja galerija

Uskršnji tjedan klasične glazbe s mladim virtuozima 2021.

Zadnji video

Izložba, galerija "Idealni grad": Ivana Mrčela "The words between us"