Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Izložbe

GALERIJA "IDEALNI GRAD"

Izložba art-fotografije "Refleksije" Zvonimira Zagode

imageČast nam je pozvati vas vas na izložbu art-fotografije „Refleksije“ autora Zvonimira Zagode koja će se održati u Galeriji „Idealni grad“ Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ). Predgovor izložbi napisala je Višnja Slavica Gabout , a svečano otvorenje dogodit će se u petak, 16.svibnja 2014.u 19,00 sati. Izložba ostaje otvorena do 5. lipnja 2014., možete je razgledati radnim danom od 10,00 do 18,00 sati.

Više


"Tradicijske dječje igračke iz Hrvatske" - Izložba Etnografskog muzeja u Galeriji "Idealni grad"

image Pozivamo vas na izložbu Etnografskog muzeja iz Zagreba „Tradicijske dječje igračke iz Hrvatske“ koja će se održati u Galeriji „Idealni grad“ Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ). Autorica izložbe je dr.sc. Iris Biškupić Bašić , a svečano otvorenje dogodit će se u petak, 4. travnja 2014.u 19,00 sati. Izložba ostaje otvorena do 2. svibnja 2014., a ulaz je slobodan.

Više


Izložba "Sve naše maske" Tihomira Marinkovića

imageČast nam je pozvati Vas na otvorenje izložbe „Sve naše maske“ Tihomira Marinkovića u petak, 21. veljače 2014. u 19 sati. Izložba je otvorena od 21. veljače do 14.ožujka 2014.

Više


LINDA MILIĆ KRŠNJAVI - SVETA OBITELJ

imageČast nam je pozvati Vas na otvorenje izložbe „Sveta Obitelj“ Linde Milić Kršnjavi u petak, 13. prosinca 2013. u 19 sati.

Više


Izložba slika "SIMBOLI I ZNAKOVITOST U POVIJESTI I PRIRODI"

imageČast nam je pozvati Vas na otvorenje izložbe u petak, 15. studenog 2013. u 19 sati. Izložba slika SIMBOLI I ZNAKOVITOST U POVIJESTI I PRIRODI - Josip Botteri Dini, Ana Marija Botteri Peruzović, Hrvoje Marko Peruzović.

Više


Izložba "Heraldičar" - Marko Majstorović, akad.slikar

imagePozivamo Vas na otvorenje izložbe slika u petak, 25. listopada u 20 sati. Izložba traje od 25.10. do 13.11.2013.

Više


Kvartet kiparskih osobnosti u Galeriji "Idealni grad"

imageU organizaciji Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, u Galeriji „Idealni grad“, Argentinska 5 (Gajnice) održat će se u petak, 04.10.2013. u 19 sati svečano otvorenje izložbe djela Vanje Radauša, Tomislava Ostoje, Stipe Sikirice i Kuzme Kovačića. Izložba nosi naslov Kvartet kiparskih osobnosti, a sve skulpture su iz Zbirke umjetnina Ujević.

Više


Izložba "Svjetlopisi" akad. slikara Antuna Krešića

imageIzložbom "Svjetlopisi" akad. slikara Antuna Krešića najavljujemo početak likovnog programa galerije "Idealni grad" u drugom polugodištu 2013. godine.

Više


Zadnja galerija

ONLINE LIKOVNA IZLOŽBA

Zadnji video

HRT-Dobro jutro Hrvatska - 4.1.2021., izložba: Josip Marinović iz Zbirke Ljevaonice umjetnina Ujević