Izložbe

GALERIJA "IDEALNI GRAD"

Izložba slika Borisa Demura u Galeriji "Idealni Grad"

image Iz privatne zbirke stižu nam djela našeg poznatog, pretprošle godine preminulog, slikara Borisa Demura, koje ćemo predstaviti na izložbi naslovljenoj "...Spiral memory...". Izložbu ćemo otvoriti u petak, 8.04.2016. u Galeriji "Idealni grad" (Argentinska 5/I, Gajnice), u 19 sati. Izložba ostaje otvorena do 29.04.2016., radnim danom od 10 - 18 sati. Ulaz je slobodan.

Više


"Počinak" Irene Kraljić prva je ovovgodišnja izložba Galerije "Idealni grad"

image Čast da otvori ovogodišnju izložbenu sezonu Galerije "Idealni grad", pripala je kiparskoj instalaciji "Počinak", mlade hrvateke likovne umjetnice, Irene Kraljić. Izložbu ćemo otvoriti u petak, 4.03.2016. u 19 sati u našoj Galeriji (Argentinska 5/I, Gajnice). Izložba ostaje otvorena do 25.03.2016. i može se pogledati radnim danom od 10-18 sati. Ulaz je slobodan. Dobro nam došli!

Više


Izložba likovnih djela iz Zbirke Ujević

imageČast nam je pozvati Vas na otvorenje izložbe u petak, 11.12.2015. u 19 sati. Na posljednjoj ovogodišnjoj izložbi predstavit će se devet eminentnih umjetnika iz Zbirke Ujević. Uvodnu riječ održati će autor proslova povjesničar umjetnosti Milan Bešlić. Izložba ostaje otvorena do 11.01.2016

Više


Izložba Vladimira Meglića u Galeriji "Idealni grad"

image Čast nam je pozvati vas vas na izložbu slika „Umjetnički autentične, no do danas nepokazane slike“ autora Vladimira Meglića koja će se održati u Galeriji „Idealni grad“ Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ). Predgovor izložbi napisao je Stanko Špoljarić , a svečano otvorenje dogodit će se u petak, 6. studenoga 2015. u 19,00 sati. Izložba ostaje otvorena do 27. studenoga 2015., a možete je razgledati radnim danom od 10,00 do 18,00 sati.

Više


Sjećanje na Vukovar

imageZahvaljujući našoj sugrađanki, suradnici i prijateljici, gospođi Tatjani Miščančuk, postavili smo u prostorima Centra dokumentarnu foto-izložbu kao podsjećanje na sudbinu i stradanje Vukovara, grada heroja i njegovih heroja

Više


IZLOŽBA "SUSRET" - KULIŠ I MILENKOVIĆ U GALERIJI "iDEALNI GRAD"

imageBila bi nam čast da nas posjetite na svečanom otvorenju izložbe dvojice eminentnih slikara, BANE MILENKOVIĆA I VATRISLAVA KULIŠA, koji će se prvi puta predstaviti zajedno na izložbi „Susret“.u galeriji „Idealni grad“, u petak, 16. listopada 2015. u 20 sati.

Više


Izložba i književna tribina članova udruge "August Šenoa"

imageČast nam je pozvati Vas na otvorenje izložbe slika članova Udruge umjetnika „August Šenoa“ u petak, 2.10.2015. u 19 sati. Uvodnu riječ održat će Ingeborg Crnogaj, a glazbeni trenutak nam donosi Dragana Petravić, prof. U okviru tribine „Književni razgovori“ nastupit će pjesnici – članovi Udruge.

Više


Izložba povodom Dana HVIDR-e Susedgrad - 100% ZA HRVATSKU

image Naša redovita suradnja sa Susedgradskim ogrankom HVIDR-e urodila je ove godine jednom krajnje interesantnom i velikom izložbom. Radi se o izboru likovnih djela s likovne kolonije "Pod šatorom Savska 66", priređenom za izložbu "100% za Hrvatsku" koju ćemo otvoriti u petak, 18.rujna 2015., u 19 sati u našoj Galeriji "Idealni grad" (Argentinska 5, Gajnice).

Više


Talent Show 2018

Preostalo je još
1 dana

Zadnja galerija

Sve o ženama

Zadnji video

BOŽIĆNI KONCERT ĐANIJA STIPANIČEVA 14.12.2017. U CZKIO SUSEDGRAD