Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Izložbe

GALERIJA "IDEALNI GRAD"

IZLOŽBA "SUSRET" - KULIŠ I MILENKOVIĆ U GALERIJI "iDEALNI GRAD"

imageBila bi nam čast da nas posjetite na svečanom otvorenju izložbe dvojice eminentnih slikara, BANE MILENKOVIĆA I VATRISLAVA KULIŠA, koji će se prvi puta predstaviti zajedno na izložbi „Susret“.u galeriji „Idealni grad“, u petak, 16. listopada 2015. u 20 sati.

Više


Izložba i književna tribina članova udruge "August Šenoa"

imageČast nam je pozvati Vas na otvorenje izložbe slika članova Udruge umjetnika „August Šenoa“ u petak, 2.10.2015. u 19 sati. Uvodnu riječ održat će Ingeborg Crnogaj, a glazbeni trenutak nam donosi Dragana Petravić, prof. U okviru tribine „Književni razgovori“ nastupit će pjesnici – članovi Udruge.

Više


Izložba povodom Dana HVIDR-e Susedgrad - 100% ZA HRVATSKU

image Naša redovita suradnja sa Susedgradskim ogrankom HVIDR-e urodila je ove godine jednom krajnje interesantnom i velikom izložbom. Radi se o izboru likovnih djela s likovne kolonije "Pod šatorom Savska 66", priređenom za izložbu "100% za Hrvatsku" koju ćemo otvoriti u petak, 18.rujna 2015., u 19 sati u našoj Galeriji "Idealni grad" (Argentinska 5, Gajnice).

Više


"Križevi" Jeronima Bulića u Galeriji "Idealni grad"

imageČast nam je pozvati Vas na otvorenje izložbe "Križevi" Jeronima Bulića u petak, 4.09.2015. u 19 sati. Izložba ostaje otvorena do 16.09.2015.

Više


Izložba polaznica/ka tečaja crtanja i slikanja

image Čast nam je pozvati Vas na završnu izložbu polaznica/ka tečaja crtanja i slikanja u četvrtak, 18.06.2015. u 19 sati.

Više


Izložba "Moje vizalno ostvarenje 2015." u Galeriji "Idealni grad"

image Po drugi put Galerija "Idealni grad" ugošćuje izložbu učeničkih radova učenika susedgradskih osnovnih škola "Moje vizualno ostvarenje". Izložba se otvara 12.06.2015. u 13,00 sati, a radovi se mogu pogledati do 17.06.2015., radnim danom od 10 - 18 sati.

Više


Izložba Ante Serdara u Galeriji "Idealni grad"

image Nakon vrlo uspješne izložbe Borisa Leinera, stiže nam nova - izložba Ante Serdara. Stoga nam je čast pozvati Vas na otvorenje izložbe kazališnih maketa „ Izložba o izložbama“ ANTE SERDARA, u petak, 15. svibnja 2015. u 19 sati. Izložba ostaje otvorena do 4. lipnja 2015. Galerija je otvorena radnim danom od 10,00 do 18,00 sati.

Više


Izložba skulptura Borisa Leinera

imageČast nam je pozvati Vas na otvorenje izložbe poznatog glazbenika i kipara Borisa Leinera koji će se predstaviti recentnim skulpturama i bistama suvremenika.

Više


Zadnja galerija

Janko Ivčić

Zadnji video

BOŽIĆNI KONCERT ĐANIJA STIPANIČEVA 14.12.2017. U CZKIO SUSEDGRAD