Koncerti

Glazba u mom kvartu - Minstreli u Susedgradu

image U sklopu projekta Hrvatske glazbene mladeži "Glazba u mom kvartu", Ansambl za ranu glazbu MINSTREL održat će u srijedu 27.veljače 2013., u 13 sati, u dvorani CZKIO Susedgrad u Gajnicama (Argentinska 5), edukativni koncert.

Više


Koncert opernih arija

image U nastavku naše Koncertne sezone u Susedgradu, u srijedu 7.11.2012. u 19,30, u dvorani CZKIO Susedgrad (Argentinska 5 u Gajnicama) na programu je Koncert opernih arija u izvedbi soprana Ane KARUZE LOVRIĆ i tenora Božimira LOVRIĆA, uz glasovirsku pratnju Marija ČOPORA.

Više


Koncert gudačkog kvarteta CADENZA

imageU srijedu, 10.10.2012. u 19,30 sati, u dvorani CZKIO Susedgrad, Argentinska 5 (Gajnice), koncert će održati gudački kvartet CADENZA.

Više


Završni koncert mjeseca humanosti u Susedgradu

imageNakon Humanitarne produkcije za Nikolu Vidaka (17.03.) i poludnevnog Humanitarnog programa i koncerta za Leona (24.03.), „mjesec humanosti u Susedgradu“ zaključuju u subotu 31.03.2012. članovi Društva za kulturu i umjetnost „Ivan Kukuljević Sakcinski“ svojim HUMANITARNIM KONCERTOM.

Više


Glazbeni tjedan u Susedgradu

imageNakon mjeseca humanitarnih akcija, u nastavku naših redovitih programa i akcija, došao je na red i „glazbeni tjedan u Susedgradu“.

Više


Počela je koncertna sezona u Susedgradu

image Koncertnu sezonu u Susedgradu otvaramo Gitarističkim koncertom Viktora Vidovića u srijedu..

Više


Kalendar događanja

Zadnja galerija

13. Dan dvorane CZKIO Susedgrad-2017.

Zadnji video

HRT 1 -40 godina Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad