Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Koncerti

Dan Zvučnog planeta u CZKIO

imageČast nam je pozvati Vas na ‘Dan Zvučnog planeta’ u nedjelju 12.06. 2016. godine u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5, Gajnice u 11,00 sati otvaramo matineju s veselim pjesmama Dječjeg zbora Kikići i mladom violinisticom Magdalenom R. i u 19,00 sati večernjim koncertom klasične glazbe Haydna, Vivaldija, Bacha, V. Montija i filmske glazbe.

Više


Koncert "Folklor u zborskoj glazbi"

imageU petak, 6.05.2016. će nam Mješoviti zbor župe BDM Žqlosne iz Špmskog i Muški vokalni ansambl iz Španskog, zajedno sa svojim gostima iz Slovenije i Međimurja, predstaviti vrlo zanimljiv glazbeni program - koncert "Folklor u zborskoj glazbi". Koncert će se održati u velikoj dvorani Centra (Argentinska 5, Gajnice) s početkom u 19 sati. Ulaz je slobodan.

Više


Večer jazz-a u CZKIO Susedgrad

image Veliko nam je zadovoljstvo najaviti dvostruki kulturni program posvećen jazz-u. U srijedu, 6.04.2016. u sklopu naše "Koncertne sezone u Susedgradu", u dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad (Argentinska 5, Gajnice), naš poznati multiinstrumentalist (glasovir, basklarinet, udaraljke) Ratko VOJTEK održat će koncert naslovljen "BAROK I JAZZ". Koncert počinje u 19,30 sati, a pola sata ranije, u 19 sati, u predvorju Centra, otvorit ćemo foto-izložbu "VELIKANI JAZZ-a" čiji je autor naš poznati jazz kritičar i glazbeni urednik Davor HRVOJ. Ulaz na oba događanja je slobodan, pridružite nam se i dobro nam došli!

Više


Počinje nova Koncertna sezona u Susedgradu!

imageOvogodišnja „Koncertna sezona u Susedgradu“ počinje odličnim programom koji su nam priredile tri glazbenice: Petromila Jakas, violina, Klasja Modrušan, sopran i Kristina Cvitanić, glasovir. Na programu su djela Johannesa Brahmsa: 2.sonata za glasovir i violinu i ciklus 5 pjesama, Op.105. Glazbenice će nam kratkim primjerima pokazati i objasniti sličnost tih dvaju opusa nastalih u istom razdoblju umjetnikovog stvaranja, a kao primjer sličnog glazbenog stvaralaštva u onovremenoj našoj glazbi izabrale su 3 pjesme Dore Pejačević. Koncert ćemo održati u srijedu, 24.02.2016., u našoj velikoj dvorani (Argentinska 5 u Gajnicama), s početkom u 19,30 sati.

Više


Zagrebački solisti u Susedgradu!

imageU utorak, 08.12.2015. u 19,30 u dvorani Centra (Argentinska 5, Gajnice) gosti će nam biti Zagrebački solisti s drugim iz serije svojih ovogodišnjih božićnih koncerata. To su koncerti kojima naš renomirani komorni ansambl želi počastiti svoju publiku, a na programu će se, uz klasična djela, naći i tradicionalne božićne pjesme. Ulaz na koncert je slobodan. Pridružite nam se i uživajmo zajedno u ovom izuzetnom glazbenom doživljaju!

Više


U glazbenom ciklusu "Mladi za mlade" slijedi "Glazbena večer uz gitaru"

imageNaš glazbeni ciklus "Mladi za mlade" unosi svježinu u naše glazbene programe dovodeći nam nova mlada lica, potencijalne prvake naše glazbene scene. Koncert "Glazbena večer uz gitaru", u srijedu, 28.10.2015., dovodi nam čak osam novih mladih lica, učenice i učenike Glazbenog učilišta Elly Bašić, koji će nam izvesti atraktivan program gitarističke glazbe. Organizator programa i umjetnički voditelj je profesor Ante Čagalj. Koncert počinje u 19,30 sati, a ulaz je slobodan.

Više


Ciklus "Mladi za mlade" - Violinistički koncert Anamarije Milić

image Naš ciklus koncerata "Mladi za mlade" nastavljamo u srijedu, 23.09.2015. nastupom mlade violinistice Anamarije Milić, koja će nam, uz klavirsku pratnju Ante Milića, izvesti djela Dešpalja, Francka, Ysayea i Brahmsa. Koncert počinje u 19,30 sati, a ulaz je slobodan.

Više


25.03. Ciklus "Mladi za mlade"- violinistički recital Caroline Blašković uz klavirsku pratnju Domagoja Guščića u 19,30 sati

imageU našem glazbenom programu povremeno dajemo priliku mladim talentiranim glazbenicima, koji još nisu završili svoje akademsko školovanje, ali su već pokazali zrelost i dokazali kvalitetu kroz sudjelovanje na domaćim i stranim glazbenim natjecanjima. Jedna od takvih mladih glazbenica je i Carolina Blašković koja će u srijedu, 25.ožujka.2015. u 19,30 sati u dvorani Centra (Argentinska 5, Gajnice) održati violinistički recital, uz klavirsku pratnju Domagoja Guščića.

Više


Zadnja galerija

Epidemiološke mjere za vrijeme odvijanja radionica u CZKIO Susedgrad

Zadnji video

Online likovna radionica "MALI BALONI"