Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Koncerti

Svečani koncert Kvarteta CADENZA u dvorani Centra

imageNaši dugogodišnji suradnici, gudački kvartet Cadenza slavi dvadesetu obljetnicu djelovanja, a u nizu koncerata koje daju tim povodom posebno će biti svečan koncert u srijedu, 11.02.2015. u dvorani našeg Centra (Argentinska 5 u Gajnicama). Taj koncert s početkom u 19,30 sati, bit će prilika da se prisjetimo više od desetljeća naše suradnje, a na njemu će uz stalne članove kvarteta nastupiti i troje gostiju.

Više


Mladi gitarist Krešimir Bedek otvara "Koncertnu sezonu u Susedgradu"

imageI ove godine našu koncertnu sezonu otvara jedan mladi gitarist. U srijedu, 14.01.2015. u 19,30 sati, u dvorani Centra (Argentinska 5 u Gajnicama) nastupa Krešimir Bedek, višestruko nagrađivan u zemlji i inozemstvu, svakako jedan od najboljih gitarista svoje generacije.

Više


Božićni koncert FA "Vrapčanci" u dvorani Centra

image Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na "Božićni koncert" koji će u nedjelju, 21.12.2014., u dvorani CZKIO Susedgrad (Argentinska 5, Gajnice) održati FA "Vrapčanci" iz Gornjeg Vrapča. Koncert počinje u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Više


U susret blagdanima

image KUD "Kraluš" iz Stupnika kraj Zagreba i CZKIO Susedgrad pozivaju Vas sve na mali plesni folklorni koncert pod nazivom "U susret blagdanima". Na koncertu će nastupiti dječje skupine kulturno umjetničkih društava "Desinec" iz Desinca kraj Jastrebarskog, "Mala Gorica" iz Male Gorice kraj Sv. Nedelje, "Sijač" Lučko i "Kraluš" Stupnik. Početak koncerta bit će u subotu, 13. prosinca 2014. u18 sati, a ulaz je slobodan.

Više


„Refleksije“

image Jesenski ciklus "Koncertne sezone u Susedgradu" nastavljamo koncertom pod nazivom „Refleksije“, a održat će se u srijedu, 26. listopada 2014. u 19,30 sati u dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad (Argentinska 5, Gajnice) s početkom u 19,30 sati. Ulaz je slobodan.

Više


Vječne melodije u Susedgradu

image Jesenski ciklus "Koncertne sezone u Susedgradu" započinjemo popularno i raspjevano, koncertom vječnih melodija koje će u srijedu, 1. listopada 2014. izvesti tenor Božidar Brajković uz glasovirsku pratnju Vjekoslava Babića. Koncert se održava u dvorani našeg Centra (Argentinska 5, Gajnice) s početkom u 19,30 sati. Ulaz je slobodan.

Više


Zagrebački puhački trio u našem kvartu

imageU sklopu projekta "Glazba u mom kvartu", koji provodimo u suradnji s Hrvatskom glazbenom mladeži, u srijedu 14.05.2014. u 13,30 sati, u dvorani Centra (Argentinska 5, Gajnice) nastupit će ZAGREBAČKI PUHAČKI TRIO.

Više


Matija Dedić Trio u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad!

image U nastavku najuzbudljivije Koncertne sezone u Susedgradu, u petak, 9.05.2014. u 19,30 sati, u dvoranio našeg Centra (Argentinska 5 u Gajnicama), nastupa MATIJA DEDIĆ TRIO. Uz Matiju Dedića na glasoviru, trio čine još Borko Rupena na bubnjevima i Luka Veselinović na kontrabasu, a za nastup u Susedgradu pripremili su program koji nas vodi "Od jazza do pop-rocka"

Više


Zadnja galerija

Epidemiološke mjere za vrijeme odvijanja radionica u CZKIO Susedgrad

Zadnji video

Online likovna radionica "MALI BALONI"