Projekti

Projekcija filma "Tragom lovnikovih zapisa (U njedrima Bjelolasice)"

imageTragom lovnikovih zapisa ( U njedrima Bjelolasice ) , dokumentarni je film u trajanju od 50 minuta, a sniman je kroz sva četiri godišnja doba na području Bjelolasice, Ravne Gore, Jasenka i Begova Razdolja. Protagonist filma je lovnik Tomo Šporer koji taj posao s ljubavlju radi već trideset godina, a područje je to gdje obitavaju jeleni, divlje svinje, risovi, medvjedi, pa su sve te vrste snimljene u prirodnom ambijentu i staništu tih životinja.

Više


Dani europskog filma 2013.

imageU povodu Europskog tjedna 2013. u organizaciji Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj i Kulturnog kluba održat će se Dani europskog filma. U Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad filmovi će se prikazivati od 4.svibnja do 10.svibnja 2013. Ulaz je slobodan! Raspored prikazivanja filmova donosimo u nastavku:

Više


Filmske pretpremijere u Czkio Susedgrad - SERIJAL MARKO POLO

imageMarko Polo je serijal HTV-a, a autor projekta je Miro Branković. U Centru ćemo prikazati slide projekciju najzanimljivijih trenutaka prilikom snimanja serijala, jer je ekipa tom prigodom prošla kroz petnaestak zemalja, a naročito su zanimljivi slajdovi iz onih najudaljenijih ( Irak, Iran, Kirgistan,Uzbekistan, Mongolija, Kina).

Više


Dan planete Zemlje

imageCentar za kulturu i obrazovanje Susedgrad, u okviru projekta Otvoreno zeleno učilište, obilježit će Dan planete Zemlje s geo radionicom pod nazivom "Otvorena knjiga Zemlje"

Više


kvARTura 2012. - MREŽA ZAGREBAČKIH CENTARA ZA KULTURU

imagePozivamo vas na otvorenje izložbe u subotu 9. veljače 2013. godine u 18 sati i predstavu Punoglafka u 19 sati u Muzeju suvremene umjetnosti, Avenija Dubrovnik 17.

Više


SLIKE I FILMOVI LUKE KLAPANA U PROGRAMU 4. PODSUSEDSKIH SVEČANOSTI

image U sklopu programa 4. Podsusedskih svečanosti u četvrtak 08. studenog 2012. s početkom u 19 sati u auli sportske dvorane ''Sutinska vrela'', Podsusedski trg 1b u Podsusedu, održat će se autorska večer Luke Klapana.

Više


Kulturni klub O'GRADA slavi pune dvije godine djelovanja

image Naše drage suradnice/i iz Kulturnog kluba O'GRADA, u subotu 27.10.2012. s početkom u 18 sati počinju s proslavom dvogodišnjeg uspješnog djelovanja. To će se zbivati u otvorenom i zatvorenom prostoru Kluba na Trgu sijećanjskih žrtava 8 u Kustošiji, a na programu će biti dvostruko slavlje...

Više


Konačno lice Lica s plakata

image Trafo-stanica u Argentinskoj ulici u Gajnicama bila je mjesto umjetničkog rada u sklopu projekta "Lice s plakata". Mladi umjetnik Miron Milić svojim je autoportretom uspješno dao ironičan pogled na plakatiranje i (samo)reklamiranje.

Više


Zadnja galerija

38. Susedgradski Fašnik 2018.

Zadnji video

BOŽIĆNI KONCERT ĐANIJA STIPANIČEVA 14.12.2017. U CZKIO SUSEDGRAD