Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Radionice i tečajevi

"Maštomat" online plesno-rekreativne društvene igre

imageOvaj tjedan Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad donosi Vam „Maštomat” - online plesno-rekreativne društvene igre za cijelu obitelj. Igrajte školicu, napravite plesnu priču, razgibajte svoje tijelo, nacrtajte nevidjivi crtež ili pak napišite svoje ime u pokretu. Uključite svoje „maštomate” i zabavite se!

Više


41. Susedgradski fašnik- online likovna radionica „Čudnovate ptice“

image Online likovna radionica „Čudnovate ptice“ je zabava za Vaše najmlađe i njihovu maštu. Izradite šarenu ptičju masku, fotografirajte izrađene maske i uključite se u 41. Susedgradski fašnik Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad. U prilogu imate primjer likovnog rada koji možete iskoristiti za inspiraciju.

Više


41. Susedgradski fašnik- online likovna radionica „Šumske životinje“

imageStavljanje fašničkih maski na glavu je prava zabava za djecu, pogotovo ako su motivi maske životinjski. Pozivamo Vas da se uključite u online likovnu radionicu „Šumske životinje“ i sudjelujete sa svojom maskom u 41. Susedgradskom fašniku Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad. U prilogu imate primjer likovnog rada koji možete iskoristiti za inspiraciju. Online likovnu radionicu možete pogledati na našim službenim web stranicama u Video galeriji ili na Facebook-u.

Više


41. Susedgradski fašnik - online likovna radionica "Venecijanske maske“

imageVenecijanske maske potječu još iz antičkoga doba, vrlo su raskošne i otmjene i tijekom karnevala prizivaju proljeće. Najčešće su se nosile uz trorubi šešir i plašt. Najpoznatiji karneval u Europi održava se u Veneciji, i zbog svega navedenog, odabrali smo ih kao temu naše fašničke online likovne radionice. Upotrijebite maštu, zaigrajte se bojama i oblikujte vašu venecijansku masku. Fotografirajte izrađene maske i uključite se u 41. Susedgradski fašnik Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad. U prilogu imate primjer likovnog rada koji možete iskoristiti za inspiraciju. Online likovnu radionicu možete pogledati na našim službenim web stranicama u Foto galeriji ili na Facebook-u.

Više


41. Susedgradski fašnik- online likovna radionica „Tiki- fašničke maske“

imageTradicionalne havajske maske, tiki maske izrađivane su s prijetećim izrazima i otvorenim ustima za obranu od zlih duhova. Sudjelujte u online likovnoj radionici „Tiki-fašničke maske“ i Fašnik može početi! U prilogu imate primjer likovnog rada koji možete iskoristiti za inspiraciju. Online likovnu radionicu možete pogledati na našim službenim web stranicama u Video galeriji ili na Facebook-u.

Više


„PINGVINI“- ONLINE LIKOVNA RADIONICA

imageCentar za kulturu i obrazovanje Susedgrad i ovaj tjedan nastavlja s online programom želeći razveseliti djecu i mlade, poziva Vas da se uključite na online likovnu radionicu „PINGVINI“ povodom Valentinova. Pingvini su prestali letjeti prije nekoliko milijuna godina, ali su zato ptice koje najbrže plivaju i najdublje rone. Kraljevski pingvini sa svojim partnerima pjevaju duge pjesme, a mužjaci papuanskih pingvina svojim partnericama poklanjaju šljunak i kamenje. Oni su savršeni simbol cjeloživotne partnerske vjernosti i posvećenosti, čak je 90% ptica monogamno. Treba istaknuti njihov "sretan ples", koji izvode kada vide jedan drugoga: tako da se isprse, krenu mahati glavama i proizvode "grgljave" zvukove. Vrlo su zaštitničke prirode i zbog svega navedenog, odabrali smo ih kao temu naše online likovne radionice povodom Valentinova. Budite kreativni, upotrijebite maštu, crtajte, slikajte, kolažirajte, oblikujte pingvine i poklonite ga dragoj osobi kao simbol ljubavi!

Više


ONLINE LIKOVNA RADIONICA "SRCA" ZA VALENTINOVO

image Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad poziva Vas da se uključite u online likovnu radionicu „Srca“ povodom Dana zaljubljenih koji se obilježava 14. veljače. U Sjevernoj Americi, Europi, kao i u drugim dijelovima svijeta to je tradicionalni dan kada zaljubljeni jedni drugima izražavaju ljubav putem ljubavnih pisama, cvijećem i poklonima. Valentinovo je dobilo ime po svetom Valentinu, zaštitniku zaljubljenih, koji je bio biskup i mučenik. Motiv srce smo odabrali kao temu online likovne radionice u kojoj raznobojne oblike slažemo poput mozaika. Ostanite kreativni i zaljubljeni!

Više


"U meni živi glumac" - kazališna radionica za djecu online

imageKazališnom radionicom za djecu online Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad donosi dašak kazališta u Vaš dom. Dramske aktivnosti mogu se odvijati bilo gdje, sve što je potrebno su mašta i par savjeta. Pogledajte video i krenite u kazališne avanture.

Više


Zadnja galerija

Najbolje maske

Zadnji video

Trik, čarolija ili magija - kako to? Petra Bokić (Cirkorama) na 41. Susedgradskom fašniku