Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Kazalište

Predstava "Glembajevi" u CZKIO Susedgrad

imageU našem ciklusu "Kazalište u Susedgradu", u petak, 20.studenoga 2015. ugostit ćemo Zagrebački glumački atelje s predstavom "Glembajevi" Miroslava Krleže. Adaptaciju teksta i režiju potpisuje Željko Senečić, a glumačku postavu čine Andrej Dojkić, Žarko Savić i Vesna Tominac Matačić. Predstava će biti izvedena u dvorani Centra (Argentinska 5, Gajnice) s početkom u 19,30 sati, a ulaznice, po cijeni od 40 kuna, mogu se kupiti u Centru radnim danom od 9,00 do 19,00 sati.

Više


Noć kazališta 2015. u Susedgradu - Kazalište "Merlin" prikazuje Molierovog "Škrca"

image Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad i ove godine sudjeluje u Noći kazališta zajedno sa svojim dugogodišnjim partnerima Kazalištem "Merlin", koji će u subotu, 21. studenoga 2015. u 19,30 sati u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ) održati predstavu „Škrtac“. „Škrtac „ je Moliereova komedija u trajanju od 120 minuta, a mogu je besplatno pogledati stanovnici naših gradskih četvrti Podsused-Vrapče i Stenjevec, a i ostali građani Grada Zagreba.

Više


Kazališna predstava "Pipi Duga Čarapa"

imageU velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad održat će se u utorak, 3. studenoga 2015. u 10,00 sati predstava „Pipi Duga Čarapa“ Kazališta „Merlin“. To je mjuzikl prema omiljenom djelu Astrid Lindgren, a predstava je namijenjena za djecu od 5 - 12 godina.

Više


"VESELE ŽENE HRVATSKE" - hit komedija Hit Teatra 14.listopada u Susedgradu!

imageNaša iduća kazališna predstava bit će komedija Matka Elezovića "Vesele žene hrvatske", u izvedbi Jadranke Elezović i Matije Prskalo i u režiji Frane Marije Vranković. Predstavu ćemo održati 14.10.2015. u dvorani Centra (Argentinska 5, Gajnice), s početkom u 19,30 sati. Prodaja karata, po cijeni od 40 kn, počet će od 21.09.2015.

Više


Mjuzikl" Ledeno kraljevstvo"

image Poštovana/i, Čast nam je pozvati vas vas na mjuzikl „ Ledeno kraljevstvo“ čije premijere će se održati u subotu, 23. svibnja 2015. u 19,00 sati i u nedjelju, 24. svibnja 2015. u 11,00 sati, u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ). Cijena ulaznica iznosi 30,00 kn, a mogu se kupiti u udruzi za rad s djecom „Čarobni zvuci“ na info telefon 091/51 56284. Ostale detalje možete vidjeti na plakatu!

Više


Teatar Exit "SHAKEspeare na EXit"

image U Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad 17. travnja ( petak ) u 19,30 sati održat će se kazališna predstava Teatra Exit „SHAKEspeare na EXit“. Režija: Matko Raguž Igraju: Živko Anočić, Marko Makovičić, Jerko Marčić

Više


Kazališna predstava "Ne,ti ne" Kazališta "Mala scena"

imageU Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, 18. ožujka 2015. u 12,00 sati, održana je predstava "Ne,ti ne" u izvedbi Kazališta Mala Scena.

Više


Kazališna predstava MÜNCHHAUSEN

image U Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad 13.ožujka( petak ) u 19,30 sati održat će se kazališna predstava MÜNCHHAUSEN. Prema knjizi Gottfrieda Augusta Bürgera. ULAZNICE SE MOGU KUPITI OD UTORKA, 24.02.2015. Redatelj: Boris Kovačević Producent: Roman Šušković-Stipanović Igra: Vilim Matula

Više


Zadnja galerija

40. Susedgradski fašnik

Zadnji video

Televizija Zapad-14.12.2019-Advent u Susedgradu 2019.