Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Kazalište

Predstava "Bijeg nije rješenje"

image U Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, 22. listopada 2013. u 10,00 sati, održana je predstava "Bijeg nije rješenje" Kazališta Tirena.

Više


Predstava

imageCentar za kulturu i obrazovanje Susedgrad u utorak, 11. lipnja 2013. u 11,00 sati organizira dramsku predstavu „Isus, sin čovječji“ prema motivima iz književnog teksta Halila Džubrana.

Više


Stilske vježbe

imageU Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad 17.svibnja (petak) u 20h održat će se legendarna predstava "Stilske vježbe" s Lelom Margitić i Perom Kvrgićem.

Više


Predstava

imageU dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad 15.svibnja u 18,30h djeca iz područnog objekta Vrabečak, Dječji vrtić Vrapče, izvest će glazbeno plesnu predstavu "Ero s onoga svijeta".

Više


Predstava "Ljubav ili smrt"

imageU dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad 27.svibnja u 12,30h odigrat će se predstava "Ljubav ili smrt" Ivana Kušana u izvedbi kazališta Smješko.

Više


Predstave u dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad

image9.svibnja 2013., u velikoj dvorani Centra, Dječji vrtić "Vrapče" održat će sljedeći program: - dječja dramatizacija bajke "Petar Pan" - dječja dramatizacija bajke "Pepeljuga" - program ritmike

Više


Cabaret

imageU velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, 8.ožujka (petak) u 19,30h, održat će se kazališna predstava u čast "Dana žena" - Cabaret "Noćas ću" Adama Končića uz pratnju na glasoviru Olivera Beloševića.

Više


Predstava

imageCentar za kulturu i obrazovanje Susedgrad u petak, 15. veljače 2013. u 18,30 sati i u subotu, 23. veljače 2013. u 18,00sati organizira predstave „Isus, sin čovječji “ prema motivima iz književnog teksta Halila Džubrana.

Više


Zadnja galerija

Epidemiološke mjere za vrijeme odvijanja radionica u CZKIO Susedgrad

Zadnji video

Online likovna radionica "MALI BALONI"