Kazalište

Kazališna predstava "Bajka o ribaru i ribici" Kazališta Smješko

image U Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, 7. travnja 2016. održana je predstava „Bajka o ribaru i ribici“ uizvedbi Kazališta Smješko. To je jedna od najljepših bajki ikad napisanih u sebi sakriva i onu važnu poruku, posebno danas – nauči poštovati to što imaš! Režija: Ivana Boban, Glume: Mirta Zečević, Ivana Boban, Hrvoje Zalar, Predstava je namijenjena za djecu u dobi od 6 godina.

Više


Kazališna predstava "Princeza i svinjar“ Kazališta Smješko

image U Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, 6. travnja 2016. održana je predstava prema bajci H. C. Andersena: „Princeza i svinjar“ u izvedbi Kazališta Smješko. To je priča o ljubavi i putevima kojima ljubav dođe do srca svakog čovjeka. Priča nas vodi u lijepo, malo, ali siromašno kraljevstvo. U njemu življaše lijepi i mladi princ, koji je naravno-bio zaljubljen u lijepu, ali i razmaženu princezu... Režija: Ivana Boban, Glume: Jelena Hadži-Manev, Danijel Radečić, Marija Šegvić/ Lada Bonacci, Predstava je namijenjena za djecu u dobi od 4 godine.

Više


Na "Pivo" u Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad!

imageNajavljujemo novu epizodu projekta "Teatar u Susedgradu", komediju "PIVO" Mire Gavrana, jednog od naših najplodnijih dramskih autora. Predstavu u režiji Helene Buljan i u izvedbi glumaca Zlatka Ožbolta i Jakova Gavrana moći ćete pogledati u petak 11.03.2016. u dvorani CZKIO Susedgrad (Argentinska 5, Gajnice), s početkom u 19,30 sati. Karte za predstavu, po cijeni od 40 kn, moći če se kupiti u Centru, od ponedjeljka 21.02.2016., radnim danom od 10 - 19 sati. Informacije na telefon 01/ 3452 722.

Više


Predstava "Glembajevi" u CZKIO Susedgrad

imageU našem ciklusu "Kazalište u Susedgradu", u petak, 20.studenoga 2015. ugostit ćemo Zagrebački glumački atelje s predstavom "Glembajevi" Miroslava Krleže. Adaptaciju teksta i režiju potpisuje Željko Senečić, a glumačku postavu čine Andrej Dojkić, Žarko Savić i Vesna Tominac Matačić. Predstava će biti izvedena u dvorani Centra (Argentinska 5, Gajnice) s početkom u 19,30 sati, a ulaznice, po cijeni od 40 kuna, mogu se kupiti u Centru radnim danom od 9,00 do 19,00 sati.

Više


Noć kazališta 2015. u Susedgradu - Kazalište "Merlin" prikazuje Molierovog "Škrca"

image Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad i ove godine sudjeluje u Noći kazališta zajedno sa svojim dugogodišnjim partnerima Kazalištem "Merlin", koji će u subotu, 21. studenoga 2015. u 19,30 sati u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ) održati predstavu „Škrtac“. „Škrtac „ je Moliereova komedija u trajanju od 120 minuta, a mogu je besplatno pogledati stanovnici naših gradskih četvrti Podsused-Vrapče i Stenjevec, a i ostali građani Grada Zagreba.

Više


Kazališna predstava "Pipi Duga Čarapa"

imageU velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad održat će se u utorak, 3. studenoga 2015. u 10,00 sati predstava „Pipi Duga Čarapa“ Kazališta „Merlin“. To je mjuzikl prema omiljenom djelu Astrid Lindgren, a predstava je namijenjena za djecu od 5 - 12 godina.

Više


"VESELE ŽENE HRVATSKE" - hit komedija Hit Teatra 14.listopada u Susedgradu!

imageNaša iduća kazališna predstava bit će komedija Matka Elezovića "Vesele žene hrvatske", u izvedbi Jadranke Elezović i Matije Prskalo i u režiji Frane Marije Vranković. Predstavu ćemo održati 14.10.2015. u dvorani Centra (Argentinska 5, Gajnice), s početkom u 19,30 sati. Prodaja karata, po cijeni od 40 kn, počet će od 21.09.2015.

Više


Mjuzikl" Ledeno kraljevstvo"

image Poštovana/i, Čast nam je pozvati vas vas na mjuzikl „ Ledeno kraljevstvo“ čije premijere će se održati u subotu, 23. svibnja 2015. u 19,00 sati i u nedjelju, 24. svibnja 2015. u 11,00 sati, u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ). Cijena ulaznica iznosi 30,00 kn, a mogu se kupiti u udruzi za rad s djecom „Čarobni zvuci“ na info telefon 091/51 56284. Ostale detalje možete vidjeti na plakatu!

Više


Kalendar događanja

Zadnja galerija

Glazba i mi

Zadnji video

HRT 1 -40 godina Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad