Kazalište

Predstava "Kako misliš mene nema?!"

imageU Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, 8. studenog (petak) u 19,30 sati, održat će se kazališna predstava KAKO MISLIŠ MENE NEMA?! Glumci: Amar Bukvić i Filip Juričić

Više


Predstava "Punoglafka"

imageCentar za kulturu i obrazovanje Susedgrad u sklopu Kvarture 2013. organizira u utorak, 29. listopada 2013. u 13,00 sati predstavu „Punoglafka“ Kazališta KNAP – Kulturnog centra Peščenica. Predstava će se održati u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ), namijenjena je učenicima srednjih škola, a cijeli projekt je nastao s ciljem prevencije neprihvatljivog i rizičnog ponašanja mladih. Poslije predstave Centar organizira tribinu pod naslovom: „O prevenciji neprihvatljivog i rizičnog ponašanja mladih“.

Više


Predstava "Bijeg nije rješenje"

image U Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, 22. listopada 2013. u 10,00 sati, održana je predstava "Bijeg nije rješenje" Kazališta Tirena.

Više


Predstava

imageCentar za kulturu i obrazovanje Susedgrad u utorak, 11. lipnja 2013. u 11,00 sati organizira dramsku predstavu „Isus, sin čovječji“ prema motivima iz književnog teksta Halila Džubrana.

Više


Stilske vježbe

imageU Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad 17.svibnja (petak) u 20h održat će se legendarna predstava "Stilske vježbe" s Lelom Margitić i Perom Kvrgićem.

Više


Predstava

imageU dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad 15.svibnja u 18,30h djeca iz područnog objekta Vrabečak, Dječji vrtić Vrapče, izvest će glazbeno plesnu predstavu "Ero s onoga svijeta".

Više


Predstava "Ljubav ili smrt"

imageU dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad 27.svibnja u 12,30h odigrat će se predstava "Ljubav ili smrt" Ivana Kušana u izvedbi kazališta Smješko.

Više


Predstave u dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad

image9.svibnja 2013., u velikoj dvorani Centra, Dječji vrtić "Vrapče" održat će sljedeći program: - dječja dramatizacija bajke "Petar Pan" - dječja dramatizacija bajke "Pepeljuga" - program ritmike

Više


Kalendar događanja

Zadnja galerija

13. Dan dvorane CZKIO Susedgrad-2017.

Zadnji video

HRT 1 -40 godina Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad