Predstava "Kamenolomac" Kazališta "Merlin"

imageU ponedjeljak, 30. studenoga 2015. u 12,00 sati u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ) održat će se predstava Kazališta „Merlin“ Kamenolomac.

Više


Predstva "Mali princ"

image U velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad održat će se u srijedu, 11. studenoga 2015. u 12,00 sati predstava „Mali princ“ Kazališta „Merlin“. Prema priči Antoine de Saint Exupery-a, ova dinamična predstava s puno životnih poruka traje 45 minuta. Predstava je namijenjena za djecu stariju od tri godine, te mlade i odrasle.

Više


Predstava kazališta "Merlin" "Kraljević i prosjak" 27.03. i 15.04.2015.

image U petak, 27. ožujka 2015. u 12,00 sati i u srijedu, 15. travnja 2015. u 9,00 sati u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanjenje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ) održat će se predstava Kazališta „Merlin“ „Kraljević i prosjak, prema motivima iz istoimenog romana Marka Twaina. Vrhunska glumačka igra za oči i dušu gledatelja traje oko 60 min. Predstava je namijenjena svima, a ponajviše polaznicima osnovnih škola (lektira za 6. razred).

Više


Predstava kazališta „Merlin“ „Škrtac“ 17.03.2015.

image U utorak, 17. ožujka 2015. u 9,00 sati u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ) održat će se predstava Kazališta „Merlin“ „Škrtac“ . Cijena ulaznice iznosi 40 Kn. Karte se mogu rezervirati na broj 098/749-519 ili kupiti sat vremena prije početka predstave.

Više


Predstava kazališta „Merlin“ „Škrtac“

image U petak, 06. ožujka 2015. u 20,00 sati u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ) održat će se predstava Kazališta „Merlin“ „Škrtac“ . Cijena ulaznice iznosi 40 Kn. Karte se mogu kupiti sat vremena prije početka predstave.

Više


„Kamenolomac“ – predstava Kazališta „Merlin“

image U ponedjeljak, 8. prosinca 2014. u 12,00 sati u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ) održat će se predstava Kazališta „Merlin“ Kamenolomac. Predstava je nastala prema motivima iz kineske narodne priče istoimenog naziva, a za kazalište su je prilagodile dramaturginja Kristina Gavran i redateljica Ana Merlin. Trajanje predstave je oko 60 minuta, a glume Ana Merlin, Ivan Horvat i Ivan Vukelić. Priča je to očovjeku koji je naslijedio prirodni dar za obradu kamena i uspješno savladao zanatsku vještinu oblikovanja te materije, ali kamenolomac i nije uistinu bio sretan. Stremio je lagodnijem, bogatijem i uspješnijem životu. Svoje je želje uputio Bogu i tako je počeo njegov put upoznavanja života kakvog je zamišljao i priželjkivao. Prvo je poželio biti plesač, pa kralj kojem se svi klanjaju, pa sunce, oblak, planina … i postade sve to! Na kraju priče čovjek se vraća onome što najbolje zna i umije – obradi kamena.

Više


Predstava Kazališta „Merlin“ „Kraljević i prosjak"

image U petak, 05. prosinca 2014., u 08,15 i 9,30 sati u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanjenje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ) održat će se predstava Kazališta „Merlin“ „Kraljević i prosjak", prema motivima iz istoimenog romana Marka Twaina. Vrhunska glumačka igra za oči i dušu gledatelja traje oko 60 min. Predstava je namjenjena svima, a ponajviše polaznicima osnovnih škola (lektira za 6. razred).

Više


Kazalište "Merlin"- "Kako je Potjeh tražio istinu"

image U utorak, 25. studenoga 2014. u 10,00 sati u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ) održat će se predstava Kazališta „Merlin“ - „Kako je Potjeh tražio istinu“. Predstava je nastala prema motivima iz pripovjedaka „Priče iz davnine“ poznate hrvatske spisateljice Ivane Brlić Mažuranić, traje pedesetak minuta, a namijenjena je djeci vrtićke dobi, te nižih i viših razreda osnovnih škola.

Više


Kalendar događanja

Zadnja galerija

Glazba i mi

Zadnji video

HRT 1 -40 godina Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad