„Kamenolomac“ – predstava Kazališta „Merlin“

image U ponedjeljak, 8. prosinca 2014. u 12,00 sati u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ) održat će se predstava Kazališta „Merlin“ Kamenolomac. Predstava je nastala prema motivima iz kineske narodne priče istoimenog naziva, a za kazalište su je prilagodile dramaturginja Kristina Gavran i redateljica Ana Merlin. Trajanje predstave je oko 60 minuta, a glume Ana Merlin, Ivan Horvat i Ivan Vukelić. Priča je to očovjeku koji je naslijedio prirodni dar za obradu kamena i uspješno savladao zanatsku vještinu oblikovanja te materije, ali kamenolomac i nije uistinu bio sretan. Stremio je lagodnijem, bogatijem i uspješnijem životu. Svoje je želje uputio Bogu i tako je počeo njegov put upoznavanja života kakvog je zamišljao i priželjkivao. Prvo je poželio biti plesač, pa kralj kojem se svi klanjaju, pa sunce, oblak, planina … i postade sve to! Na kraju priče čovjek se vraća onome što najbolje zna i umije – obradi kamena.

Više


Predstava Kazališta „Merlin“ „Kraljević i prosjak"

image U petak, 05. prosinca 2014., u 08,15 i 9,30 sati u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanjenje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ) održat će se predstava Kazališta „Merlin“ „Kraljević i prosjak", prema motivima iz istoimenog romana Marka Twaina. Vrhunska glumačka igra za oči i dušu gledatelja traje oko 60 min. Predstava je namjenjena svima, a ponajviše polaznicima osnovnih škola (lektira za 6. razred).

Više


Kazalište "Merlin"- "Kako je Potjeh tražio istinu"

image U utorak, 25. studenoga 2014. u 10,00 sati u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ) održat će se predstava Kazališta „Merlin“ - „Kako je Potjeh tražio istinu“. Predstava je nastala prema motivima iz pripovjedaka „Priče iz davnine“ poznate hrvatske spisateljice Ivane Brlić Mažuranić, traje pedesetak minuta, a namijenjena je djeci vrtićke dobi, te nižih i viših razreda osnovnih škola.

Više


Noć kazališta 2014.

imageU okviru projekta „Noć kazališta 2014.", Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad u suradnji s Kazalištem „Merlin“ u subotu, 15. studenoga 2014. u 20,00 sati organizira predstavu „Škrtac“. Predstava je nastala prema motivima iz istoimene Molierove komedije, a režirala ju je Ana Merlin. „Škrtac„ je Moliereova komedija u trajanju od 120 minuta, a mogu je besplatno pogledati stanovnici naših gradskih četvrti Podsused-Vrapče i Stenjevec, a i ostali građani Grada Zagreba. Predstava se održava u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ), a ulaz je besplatan.

Više


Predstava Kazališta „Merlin“ „Heidi“

image U ponedjeljak, 3. studenoga 2014. u 9,30 sati u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanjenje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ) održat će se predstava Kazališta „Merlin“ „Heidi“, prema motivima iz istoimene priče Johanne Spyri.Trajanje predstave je cca 60 min, a ako to publika zatraži, može i duže. Za naslovnu ulogu Heidi glumica Sanja Milardović je 2010. nominirana za nagradu Hrv. glumišta 2010. za najbolju ulogu u predstavama za djecu i mlade.

Više


Predstava Kazališta „Merlin“ „Kraljević i prosjak"

image U srijedu, 12. studenoga 2014. u 11,30 sati, te u četvrtak,13.11.2014. u 14,00 sati u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanjenje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ) održat će se predstava Kazališta „Merlin“ „Kraljević i prosjak", prema motivima iz istoimenog romana Marka Twaina. Vrhunska glumačka igra za oči i dušu gledatelja traje oko 60 min. Predstava je namjenjena svima, a ponajviše polaznicima osnovnih škola (lektira za 6. razred).

Više


Predstava kazališta „Merlin“ „Škrtac“

image U srijedu, 16. listopada 2014. u 9,00 sati u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ) održat će se predstava Kazališta „Merlin“ „Škrtac“ .

Više


"Kamenolomac" - predstava Kazališta "Merlin"

image U četvrtak, 10 travnja 2014. u 13,00 sati u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ) održala se predstava Kazališta „Merlin“ Kamenolomac.

Više


Zadnja galerija

38. Susedgradski Fašnik 2018.

Zadnji video

BOŽIĆNI KONCERT ĐANIJA STIPANIČEVA 14.12.2017. U CZKIO SUSEDGRAD