Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

A teatar

Predstava kazališta „Merlin“ „Škrtac“

image U srijedu, 16. listopada 2014. u 9,00 sati u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ) održat će se predstava Kazališta „Merlin“ „Škrtac“ .

Više


"Kamenolomac" - predstava Kazališta "Merlin"

image U četvrtak, 10 travnja 2014. u 13,00 sati u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ) održala se predstava Kazališta „Merlin“ Kamenolomac.

Više


Predstava Kazališta "Merlin" "Kako je Potjeh tražio istinu"

imageU ponedjeljak, 24. ožujka 2014. u 12,00 sati u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ) održat će se predstava Kazališta „Merlin“ „Kako je Potjeh tražio istinu“

Više


Predstava "Kraljević i prosjak"

imageU Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad održana je u četvrtak, 20. ožujka 2014. u 10,30 sati predstava „Kraljević i prosjak“ Kazališta „Merlin“. Uloge su tumačili: Petar Leventić i Ivan Horvat; Dramatizacija: Tomislav Zajec; Glazba: Marko Matanović; Režija: Ana Merlin

Više


Predstava "Don Quijote"

image U Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad održat će se u petak,24. siječnja 2014. u 10,00 sati predstava „Don Quijote“ Kazališta „Merlin“.

Više


Predstava "Kako je Potjeh tražio istinu"

imageU velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad održat će se u srijedu, 30. listopada 2013. u 10,00 sati predstava „Kako je Potjeh tražio istinu“ Kazališta „Merlin“. Snažna, i poučnim porukama ispunjena priča, traje 50-tak min, a namijenjena je djeci vrtićke dobi, te nižih i viših razreda osnovnih škola. Glazba, pjesma i svjetlo, dobar su začin ovoj predstavi.

Više


Predstava

imageCentar za kulturu i obrazovanje Susedgrad u suradnji s Kazalištem „Merlin“ u petak, 22. ožujka 2013. u 13,00 sati organizira predstavu „Kamenolomac“.

Više


Predstava

imageU Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad održat će se u srijedu, 6. ožujka 2013. u 10,00 sati predstava „Kraljević i prosjak“ Kazališta „Merlin“.

Više


Zadnja galerija

Najbolje maske

Zadnji video

Trik, čarolija ili magija - kako to? Petra Bokić (Cirkorama) na 41. Susedgradskom fašniku