Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Manifestacije

Podsusedski suvenir - cvjetna košarica i nastup KUD-a KLas iz Podsuseda

image4.PODSUSEDSKE SVEČANOSTI nastavljaju svoje aktivnosti već 4. i 5.09.2012. radionicom izrade Podsusedskog suvenira – cvjetne košarice, koja će se odvijati ispred Knjižnice Vladimir Nazor u Podsusedu. Radionice počinju u 17 sati, pod vodstvom Ljiljane Lovrek, Sandre Berak, Magdalene Mihalinec i Gordane Marak.

Više


Susedgradska Fašnička Republika nastupa!

imagePoštovane/i SusedGrađanke i SusedGrađani, Ostali Dobro (Na)Građeni susedni Građani, pa Čak i Vi Zgrebčanci(!),

Više


Zagrebački Gradonačelnik na Susedgradskom Fašniku!

imageNakon kaj Smo vrlo Povoljno izPregoVarali (obećali smo da bumo oČistili snega pred našim Centrom vu Gajnicama) i podpisali Sporazum o Privremenom Preuzimanju Vlasti vu SusedGradu (vidi sliku!), šteli smo na Miru naStaviti naše pripreme za subotnji Fašnički Špektakl (čitaj: VeZelje s Špekom).

Više


Susedgradski tjedan znanosti, Sunca i performansa

imageVeć sedmu godinu za redom Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad sudjeluje na Festivalu znanosti. Mi smo za svoju temu Festivala znanosti 2012. u Susedgradu uzeli Sunce i sunčevu energiju pa smo u skladu s tim čitav festival nazvali Festival znanosti 2012. u Susedgradu – FESTIVAL SUNCA. Naš FESTIVAL SUNCA odvijat će se kroz tri događanja: jedan umjetnički performans i dvije tribine, od kojih će druga sadržavati i eko-praktikum.

Više


Zadnja galerija

Online izložba: HVALA NAŠIM HEROJIMA

Zadnji video

Televizija Zapad-14.12.2019-Advent u Susedgradu 2019.