Manifestacije

A sada ŠPANSKO DANCE!

image Kao što smo i obećali, pobjednici i najbolji finalisti Susedgradskog osnovnoškolskog TALENT SHOWA imat će priliku pokazati još jednom svoje talente na našoj tradicionalnoj manifestaciji ŠPANSKO DANCE, koja se i ove godine održava na otvorenoj pozornici na južnoj strani Trga Ivana Kukuljevića u Španskom i to u subotu, 13.06.2015. u 10,30 sati.

Više


Slavimo Dan Grada Zagreba pjesmom i plesom!

image Dan Grada Zagreba ćemo ove godine proslaviti zajedno s našim domaćim KUD-om Stenjevec i s našim dragim gostima, zborom DEUTSCHER SÄNGERCHOR /NJEMAČKI PJEVAČKI ZBOR/ Zajednice Nijemaca u Hrvatskoj - Zagreb, programom naslovljenim "Zajedno Zagrebu", u subotu 30.05.2015., u dvorani Centra (Argentinaka 5, Gajnice), s početkom u 18,30 sati. Ulaz je slobodan.

Više


50-a obljetnica OŠ Gornje Vrapče u dvorani Centra

image S velikim zadovoljstvom javljamo da će se svećanost obilježavanja 50-e obljretnice Osnovne škole Gornje Vrapče, održati u dvorani CZKIO Susedgrad (Argentinska 5, Gajnice), u četvrtak, 21.05.2015., s početkom u 20 sati. U sklopu programa svečanosti bit će izvedena predstava "Plesna bajka Šuma Striborova" i bit će promovirana monografija OŠ Gornje Vrapče.

Više


Uskrs u Susedgradu

imageI ove godine pripremili smo program uskršnjih likovnih radionica na kojima će u utorak, 24.03.2015. i srijedu 25.03.03.2014. sudjelovati učenici naših osnovnih škola, OŠ Stenjevec, OŠ Dragutin Domjanić, OŠ Tituš Brezovački, OŠ Ban Josip Jelačić i OŠ Dragutin Tadijanović. Završno događanje čitavog programa čini već najavljeni koncert mlade violinistice Caroline Blašković iz ciklusa "Mladi za mlade".

Više


Nastupa Fašnička Republika Susedgrad !! Živio 35. Susedgradski Fašnik!

imageFašnička Republika Susedgrad je pred vratima!! U petak, 6.02.2015. Vesele Fašničke Maske, predvođene Princem Fašnikom, pojavit će se pred vratima (čitaj: ante portas) Područnog Ureda (Sused)Gradske Uprave u Gajnicama (Sigetje 2) i PreUzeti Ključ od Susedgrada iz ruku Lokalne Vlasti. Tom prilikom izreči će nekoliko Prigodnih Praznih Obećanja o Boljem (malo)Sutra. Ako Vam je dosta svih ovih i onih Političara, pridružite se Fašničkoj Republici i dođite u petak u 15,30 na gorespomenutu adresu preUzeti Vlast u svoje ruke!

Više


Dan dvorane 03.12.2014.

imagePrije deset godina otvorena je velika polivalentna dvorana Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, a prošle godine potpuno je dovršeno opremanje dvorane, te ćemo ove godine imati i jedan vrijedan jubilej, desetu obljetnicu od svečanog otvaranja. Redovito u dvorani ugošćujemo kazališne, plesne i folklorne skupine iz naših dviju četvrti (Podsused –Vrapče i Stenjevec ), Grada Zagreba, Republike Hrvatske i inozemstva. Svečani program za Dan dvorane 2014. održava se u srijedu, 3. prosinca 2014. od 13,30 do 21 sat. Obuhvaća slijedeće projekte: Glazba u mom kvartu ( početak programa u 13,30 sati ); dokumentarni film „Dalmatinac široka srca“ ( 17,30 sati ), te na kraju urnebesnu komediju „Čarolija imitacije“ ( 19,00 sati ). Veselimo se vašem dolasku u našu dvoranu!

Više


SusedgradFest 2014.

image Čast nam je pozvati Vas na dvodnevne kulturne susrete „Susedgradfest 2014.“ u velikoj dvorani Centra. Nastupaju susedgradski pjesnici, folklorne skupine i njihovi gosti. Imitator Denis Bašić voditelj je programa u subotu, 25.10.

Više


DANI ŽUMBERKA U ZAGREBU

image Posjetite Dane Žumberka u Zagrebu od 18. - 19. listopada 2014., ispred Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad.

Više


Kalendar događanja

Zadnja galerija

Glazba i mi

Zadnji video

HRT 1 -40 godina Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad