Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Manifestacije

SUSEDGRADFEST - 2.Susedgradski kulturni susreti

imageSa zadovoljstvom Vas pozivamo da nam se pridružite na SUSEDGRADFESTU - 2.Susedgradskim kulturnim susretima koje ćemo održati u subotu, 24.10.2015., od 19 do 21 sat, u dvorani CZKIO Susedgrad (Argentinska 5, Gajnice. Nastupit će 5 susedgradskih zborova, bit će prezentirana tradicionalna umijeća, a imat ćemo i goste iznenađenja.

Više


Viteški turnir Franje Tahyja na 7.Podsusedskim svečanostima!

imageNajatraktivnije događanje7..Podsusedskih svečanosti, veliki Viteški turnir Franje Tahyja počinje u subotu, 3.listopada 2015. u 10 sati, u parku Starog grada Susedgrada koji će se za tu priliku pretvoriti u veliki viteški tabor sa srednjevjekovnim sajmom i nekoliko turnirskih borilišta. Mnogobrojni programi (radionice, natjecanja, koncert srednjevjekovne glazbe, uprizorenja bitki, predstave i dakako sam viteški turnir) potrajat če sve do 22 sata, a na Vama je da sami odaberete što Vam se najviše sviđa i pridružite nam se. Dobro nam došli!

Više


"Susedgradska ljetna promenada - Ljeto na kvadrat" završava koncertom u Podsusedu

imageZadnji program našeg "Ljeta na kvadrat" je koncert kojeg će u srijedu, 09.09.2015. u 17,30 sati, na otvorenom prostoru na Podsusedskom trgu, pod naslovom "Veselo i vedro na kraju ljeta", održati članovi "Dinamit dua", mladi gitaristi Juraj Markać i Toma Šimunić. Koncert je uklopljen u događanja "7.Podsusedskih svečanosti" koja tog dana počinju u 17 sati pokaznom radionicom "Podsusedski suvenir - cvjetna košarica", a nakon koncerta nastavljaju se kratkim programom podsusedskih izviđača i nastupom KUD-a "Klas"..

Više


Ljeto nam se vratilo, LJETO NA KVADRAT!

imageVeć je "Špansko dance" najavio početak naših ljetnih programa na otvorenom, a sada ih najavljujemo u njihovom punom sjaju - spoj naših najuspješnijih ljetnih programa (Ljetne scene Špansko i Gajnice, radioničko-zabavni program Ljeto na kvadrat) pod naslovom "LJETO NA KVADRAT - Susedgradska ljetna promenada" započinje u utorak 16.06.2015. u Španskom. U 10 sati na otvorenom prostoru na Trgu Ivana Kukuljevića, ispred Knjižnice V.Nazor - Špansko-sjever, kreće program KLAUNOVI DONOSE LJETO. Naši dobri prijatelji ARTIFANI veselo će otvoriti našu ljetnu promenadu. U srijedu, 17.09.2015. već smo u Gajnicama na otvorenoj sceni na platou ispred CZKIO Susedgrad (Argentinska 5) i tako sve do kraja ljeta, kada ova naša promenada po prvi put dolazi i u Podsused. Sve su predstave i radionice besplatne. Dođite i zabavimo se zajedno!

Više


A sada ŠPANSKO DANCE!

image Kao što smo i obećali, pobjednici i najbolji finalisti Susedgradskog osnovnoškolskog TALENT SHOWA imat će priliku pokazati još jednom svoje talente na našoj tradicionalnoj manifestaciji ŠPANSKO DANCE, koja se i ove godine održava na otvorenoj pozornici na južnoj strani Trga Ivana Kukuljevića u Španskom i to u subotu, 13.06.2015. u 10,30 sati.

Više


Slavimo Dan Grada Zagreba pjesmom i plesom!

image Dan Grada Zagreba ćemo ove godine proslaviti zajedno s našim domaćim KUD-om Stenjevec i s našim dragim gostima, zborom DEUTSCHER SÄNGERCHOR /NJEMAČKI PJEVAČKI ZBOR/ Zajednice Nijemaca u Hrvatskoj - Zagreb, programom naslovljenim "Zajedno Zagrebu", u subotu 30.05.2015., u dvorani Centra (Argentinaka 5, Gajnice), s početkom u 18,30 sati. Ulaz je slobodan.

Više


50-a obljetnica OŠ Gornje Vrapče u dvorani Centra

image S velikim zadovoljstvom javljamo da će se svećanost obilježavanja 50-e obljretnice Osnovne škole Gornje Vrapče, održati u dvorani CZKIO Susedgrad (Argentinska 5, Gajnice), u četvrtak, 21.05.2015., s početkom u 20 sati. U sklopu programa svečanosti bit će izvedena predstava "Plesna bajka Šuma Striborova" i bit će promovirana monografija OŠ Gornje Vrapče.

Više


Uskrs u Susedgradu

imageI ove godine pripremili smo program uskršnjih likovnih radionica na kojima će u utorak, 24.03.2015. i srijedu 25.03.03.2014. sudjelovati učenici naših osnovnih škola, OŠ Stenjevec, OŠ Dragutin Domjanić, OŠ Tituš Brezovački, OŠ Ban Josip Jelačić i OŠ Dragutin Tadijanović. Završno događanje čitavog programa čini već najavljeni koncert mlade violinistice Caroline Blašković iz ciklusa "Mladi za mlade".

Više


Zadnja galerija

Susedgradska ljetna promenada 2018.

Zadnji video

BOŽIĆNI KONCERT ĐANIJA STIPANIČEVA 14.12.2017. U CZKIO SUSEDGRAD