Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Manifestacije

Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad na Čarobnom danu2016.

imageCENTAR ZA KULTURU I OBRAZOVANJE SUSEDGRAD NA ČAROBNOM DANU [ČAROBNI DAN 11.09.2016. Park Maksimir] DOŽIVLJAJ ZA CIJELU OBITELJ ČAROLIJA KOJA SE NE ZABORAVLJA! U Parku Maksimir, jednom od najljepših europskih parkova, 11. rujna održao se Čarobni dan, najveći obiteljski događaj, prepun interaktivnih sadržaja pod pokroviteljstvom Grada Zagreba i Zagrebačkog Holdinga. Po drugi puta, parkom i šumom Maksimira zavladala su djeca koja su se okušala u mnogobrojnim edukativnim, kreativnim, zabavnim i sportskim aktivnostima. U dječjoj Čarobnoj zemlji organizirana je velika i raznolika paleta besplatnih edukativnih, sportskih, kreativnih i zabavnih radionica u želji da djeca dođu do novih spoznaja vezanih za stjecanje i unapređenje novih znanja. Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad ponudio je likovnu radionicu za djecu i odrasle pod nazivom „Maksimirski pokloni“. Djeca i odrasli sa veseljem mogli su otkriti svoje skrivene potencijale, znanja i vještine, te načinjene poklone odnijeti svojim kućama ili ih podijeliti sa najbližima.

Više


Počinju 8.Podsusedske svečanosti!

image Podsusedske svečanosti, niz kulturnih, zabavnih i društvenih akcija i događanja, koje kroz četiri mjeseca organiziraju podsusedske udruge i aktivisti uz podršku i sudjelovanje CZKIO Susedgrad, počinju u nedjelju 4.09.2016. tradicionalnim Pohodom na Kamene svate u organizaciji Planinarskog društva Susedgrad. Službeni pohod kreće u 9 sati sa starog grada Susedgrada, a dobrodošli su svi koji se tog dana, s bilo koje destinacije, odluče doći na Kamene svate.

Više


"Susedgradska ljetna promenada" završava u Podsusedu!

image I ove godine naši ljetni programi na otvorenom završavaju u Podsusedu. U srijedu 14.09.2016. u 17 sati pridružit ćemo se sudionicima 8.Podsusedskih svečanosti s performansom "Klaunovi idu na Zapad via Podsused". Tako će na Podsusedskom trgu, ispred Knjžnice "V.Nazor"-Podsused, uz sudionike radionice izrade podsusedskih cvjetnih košarica i članove KUD-a "Klas" iz Podsuseda, nastupiti i naši ARTIFANI, Margareta i Davor Peršić.

Više


"ŠPANSKO DANCE" zatvara "Festival osnovnoškolskih talenata - Susedgrad 2016."

image Stigli smo evo i do završetka našeg "Festivala osnovnoškolskih talenata - Susedgrad 2016.", projekta koji je ove godine objedinio 4 manifestacije. Završna manifestacija čitavog festivala je "ŠPANSKO DANCE", i na njoj će na ljetnoj pozornici na južnoj strani Trga Ivana Kukuljevića u Španskom, u nedjelju 5.06.2016. u 10,30 sati nastupiti pobjednici i finalisti "Osnovnoškolskog Talent showa" i njihovi gosti. Bit će to još jedna prilika da uživamo u odličnim izvedbama naših mladih pjevačkih, glazbenih i plesnih talenata. Vidimo se u nedjelju u Španskom!

Više


Osnovnoškolski TALENT SHOW 2016.

imageNakon audicije slijedi veliko finale Osnovnoškolskog talent showa 2016. u četvrtak, 19.05.2016. u 19,00 sati. U dvorani Centra uz program koji će voditi Doris Pinčić Rogoznica, pogledajte finaliste i najtalentiranije sudionike ovogodišnjeg showa.

Više


Uskrs u Susedgradu 2016. - Sretan Vuzem!

imageTradicionalna manifestacija Uskrs u Susedgradu i ove godine sadrži raznolike programe u blagdanskom duhu za polaznice/ke kreativnih radionica i posjetitelje Centra od 12. do 31. ožujka 2016.

Više


Nastupa 36.Susedgradski Fašnik!!

image Ove godine neće biti PreUzimanja Vlasti od Lokalne Samouprave (Local Authorities), jer ćemo To Pitanje (raz)riješiti na Općim Fašničkim Nalokanim (čitaj: Lokalnim) Izborima tijekom Dječjeg Fašničkog Maskenbala u Fašničku Subotu, 6.02.2016. (između 15,30 i 16,45 sati), a Rezultati će biti Službeno objavljeni na početku (Odraslog) Fašničkog programa okoli 17,30 sati. Time će Slobodna Fašnička Republika (SFR) Susedgrad tijekom cijelog svog Fašničkog programa zakonito i ustavnopravno biti zastupana i vođena do samog Vatrenog kraja. Dakle u subotu, 6.02.2016. od 10 (pa sve) do 19 sati službeno (a neslužbeno i dulje) imat ćete Izuzetnu Mogućnost sudjelovati u Avanturi Života koja se (pomalo) prozaično zove 36.Susedgradski Fašnik. ZaMaskirajte se i pridružite Nam Se!

Više


Slavimo jedanaesti Dan dvorane!

imageSvečani program za Dan dvorane 2015. održava se u četvrtak, 3. prosinca 2015. od 10,00 do 21 sat. Obuhvaća slijedeće projekte: Filmska pismenost za predškolski odgoj ( uz filmsku projekciju u 10,00 sati ); Glazba u mom kvartu: Koncert kvarteta „Sebastijan“ ( početak programa u 13,30 sati ) i dokumentarni film „Moj zanat“ ( u 19,00 sati ). Za sve posjetitelje ulaz je slobodan.

Više


Zadnja galerija

Valentinovo 2020. - predstava Gola u kavezu

Zadnji video

Televizija Zapad-14.12.2019-Advent u Susedgradu 2019.