Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Manifestacije

Osnovnoškolski TALENT SHOW 2016.

imageNakon audicije slijedi veliko finale Osnovnoškolskog talent showa 2016. u četvrtak, 19.05.2016. u 19,00 sati. U dvorani Centra uz program koji će voditi Doris Pinčić Rogoznica, pogledajte finaliste i najtalentiranije sudionike ovogodišnjeg showa.

Više


Uskrs u Susedgradu 2016. - Sretan Vuzem!

imageTradicionalna manifestacija Uskrs u Susedgradu i ove godine sadrži raznolike programe u blagdanskom duhu za polaznice/ke kreativnih radionica i posjetitelje Centra od 12. do 31. ožujka 2016.

Više


Nastupa 36.Susedgradski Fašnik!!

image Ove godine neće biti PreUzimanja Vlasti od Lokalne Samouprave (Local Authorities), jer ćemo To Pitanje (raz)riješiti na Općim Fašničkim Nalokanim (čitaj: Lokalnim) Izborima tijekom Dječjeg Fašničkog Maskenbala u Fašničku Subotu, 6.02.2016. (između 15,30 i 16,45 sati), a Rezultati će biti Službeno objavljeni na početku (Odraslog) Fašničkog programa okoli 17,30 sati. Time će Slobodna Fašnička Republika (SFR) Susedgrad tijekom cijelog svog Fašničkog programa zakonito i ustavnopravno biti zastupana i vođena do samog Vatrenog kraja. Dakle u subotu, 6.02.2016. od 10 (pa sve) do 19 sati službeno (a neslužbeno i dulje) imat ćete Izuzetnu Mogućnost sudjelovati u Avanturi Života koja se (pomalo) prozaično zove 36.Susedgradski Fašnik. ZaMaskirajte se i pridružite Nam Se!

Više


Slavimo jedanaesti Dan dvorane!

imageSvečani program za Dan dvorane 2015. održava se u četvrtak, 3. prosinca 2015. od 10,00 do 21 sat. Obuhvaća slijedeće projekte: Filmska pismenost za predškolski odgoj ( uz filmsku projekciju u 10,00 sati ); Glazba u mom kvartu: Koncert kvarteta „Sebastijan“ ( početak programa u 13,30 sati ) i dokumentarni film „Moj zanat“ ( u 19,00 sati ). Za sve posjetitelje ulaz je slobodan.

Više


SUSEDGRADFEST - 2.Susedgradski kulturni susreti

imageSa zadovoljstvom Vas pozivamo da nam se pridružite na SUSEDGRADFESTU - 2.Susedgradskim kulturnim susretima koje ćemo održati u subotu, 24.10.2015., od 19 do 21 sat, u dvorani CZKIO Susedgrad (Argentinska 5, Gajnice. Nastupit će 5 susedgradskih zborova, bit će prezentirana tradicionalna umijeća, a imat ćemo i goste iznenađenja.

Više


Viteški turnir Franje Tahyja na 7.Podsusedskim svečanostima!

imageNajatraktivnije događanje7..Podsusedskih svečanosti, veliki Viteški turnir Franje Tahyja počinje u subotu, 3.listopada 2015. u 10 sati, u parku Starog grada Susedgrada koji će se za tu priliku pretvoriti u veliki viteški tabor sa srednjevjekovnim sajmom i nekoliko turnirskih borilišta. Mnogobrojni programi (radionice, natjecanja, koncert srednjevjekovne glazbe, uprizorenja bitki, predstave i dakako sam viteški turnir) potrajat če sve do 22 sata, a na Vama je da sami odaberete što Vam se najviše sviđa i pridružite nam se. Dobro nam došli!

Više


"Susedgradska ljetna promenada - Ljeto na kvadrat" završava koncertom u Podsusedu

imageZadnji program našeg "Ljeta na kvadrat" je koncert kojeg će u srijedu, 09.09.2015. u 17,30 sati, na otvorenom prostoru na Podsusedskom trgu, pod naslovom "Veselo i vedro na kraju ljeta", održati članovi "Dinamit dua", mladi gitaristi Juraj Markać i Toma Šimunić. Koncert je uklopljen u događanja "7.Podsusedskih svečanosti" koja tog dana počinju u 17 sati pokaznom radionicom "Podsusedski suvenir - cvjetna košarica", a nakon koncerta nastavljaju se kratkim programom podsusedskih izviđača i nastupom KUD-a "Klas"..

Više


Ljeto nam se vratilo, LJETO NA KVADRAT!

imageVeć je "Špansko dance" najavio početak naših ljetnih programa na otvorenom, a sada ih najavljujemo u njihovom punom sjaju - spoj naših najuspješnijih ljetnih programa (Ljetne scene Špansko i Gajnice, radioničko-zabavni program Ljeto na kvadrat) pod naslovom "LJETO NA KVADRAT - Susedgradska ljetna promenada" započinje u utorak 16.06.2015. u Španskom. U 10 sati na otvorenom prostoru na Trgu Ivana Kukuljevića, ispred Knjižnice V.Nazor - Špansko-sjever, kreće program KLAUNOVI DONOSE LJETO. Naši dobri prijatelji ARTIFANI veselo će otvoriti našu ljetnu promenadu. U srijedu, 17.09.2015. već smo u Gajnicama na otvorenoj sceni na platou ispred CZKIO Susedgrad (Argentinska 5) i tako sve do kraja ljeta, kada ova naša promenada po prvi put dolazi i u Podsused. Sve su predstave i radionice besplatne. Dođite i zabavimo se zajedno!

Više


Zadnja galerija

Dimnjačar u CZKIO Susedgrad

Zadnji video

Komedija Dimnjačar u CZKIO Susedgrad