Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Manifestacije

Nastupa 36.Susedgradski Fašnik!!

image Ove godine neće biti PreUzimanja Vlasti od Lokalne Samouprave (Local Authorities), jer ćemo To Pitanje (raz)riješiti na Općim Fašničkim Nalokanim (čitaj: Lokalnim) Izborima tijekom Dječjeg Fašničkog Maskenbala u Fašničku Subotu, 6.02.2016. (između 15,30 i 16,45 sati), a Rezultati će biti Službeno objavljeni na početku (Odraslog) Fašničkog programa okoli 17,30 sati. Time će Slobodna Fašnička Republika (SFR) Susedgrad tijekom cijelog svog Fašničkog programa zakonito i ustavnopravno biti zastupana i vođena do samog Vatrenog kraja. Dakle u subotu, 6.02.2016. od 10 (pa sve) do 19 sati službeno (a neslužbeno i dulje) imat ćete Izuzetnu Mogućnost sudjelovati u Avanturi Života koja se (pomalo) prozaično zove 36.Susedgradski Fašnik. ZaMaskirajte se i pridružite Nam Se!

Više


Slavimo jedanaesti Dan dvorane!

imageSvečani program za Dan dvorane 2015. održava se u četvrtak, 3. prosinca 2015. od 10,00 do 21 sat. Obuhvaća slijedeće projekte: Filmska pismenost za predškolski odgoj ( uz filmsku projekciju u 10,00 sati ); Glazba u mom kvartu: Koncert kvarteta „Sebastijan“ ( početak programa u 13,30 sati ) i dokumentarni film „Moj zanat“ ( u 19,00 sati ). Za sve posjetitelje ulaz je slobodan.

Više


SUSEDGRADFEST - 2.Susedgradski kulturni susreti

imageSa zadovoljstvom Vas pozivamo da nam se pridružite na SUSEDGRADFESTU - 2.Susedgradskim kulturnim susretima koje ćemo održati u subotu, 24.10.2015., od 19 do 21 sat, u dvorani CZKIO Susedgrad (Argentinska 5, Gajnice. Nastupit će 5 susedgradskih zborova, bit će prezentirana tradicionalna umijeća, a imat ćemo i goste iznenađenja.

Više


Viteški turnir Franje Tahyja na 7.Podsusedskim svečanostima!

imageNajatraktivnije događanje7..Podsusedskih svečanosti, veliki Viteški turnir Franje Tahyja počinje u subotu, 3.listopada 2015. u 10 sati, u parku Starog grada Susedgrada koji će se za tu priliku pretvoriti u veliki viteški tabor sa srednjevjekovnim sajmom i nekoliko turnirskih borilišta. Mnogobrojni programi (radionice, natjecanja, koncert srednjevjekovne glazbe, uprizorenja bitki, predstave i dakako sam viteški turnir) potrajat če sve do 22 sata, a na Vama je da sami odaberete što Vam se najviše sviđa i pridružite nam se. Dobro nam došli!

Više


"Susedgradska ljetna promenada - Ljeto na kvadrat" završava koncertom u Podsusedu

imageZadnji program našeg "Ljeta na kvadrat" je koncert kojeg će u srijedu, 09.09.2015. u 17,30 sati, na otvorenom prostoru na Podsusedskom trgu, pod naslovom "Veselo i vedro na kraju ljeta", održati članovi "Dinamit dua", mladi gitaristi Juraj Markać i Toma Šimunić. Koncert je uklopljen u događanja "7.Podsusedskih svečanosti" koja tog dana počinju u 17 sati pokaznom radionicom "Podsusedski suvenir - cvjetna košarica", a nakon koncerta nastavljaju se kratkim programom podsusedskih izviđača i nastupom KUD-a "Klas"..

Više


Ljeto nam se vratilo, LJETO NA KVADRAT!

imageVeć je "Špansko dance" najavio početak naših ljetnih programa na otvorenom, a sada ih najavljujemo u njihovom punom sjaju - spoj naših najuspješnijih ljetnih programa (Ljetne scene Špansko i Gajnice, radioničko-zabavni program Ljeto na kvadrat) pod naslovom "LJETO NA KVADRAT - Susedgradska ljetna promenada" započinje u utorak 16.06.2015. u Španskom. U 10 sati na otvorenom prostoru na Trgu Ivana Kukuljevića, ispred Knjižnice V.Nazor - Špansko-sjever, kreće program KLAUNOVI DONOSE LJETO. Naši dobri prijatelji ARTIFANI veselo će otvoriti našu ljetnu promenadu. U srijedu, 17.09.2015. već smo u Gajnicama na otvorenoj sceni na platou ispred CZKIO Susedgrad (Argentinska 5) i tako sve do kraja ljeta, kada ova naša promenada po prvi put dolazi i u Podsused. Sve su predstave i radionice besplatne. Dođite i zabavimo se zajedno!

Više


A sada ŠPANSKO DANCE!

image Kao što smo i obećali, pobjednici i najbolji finalisti Susedgradskog osnovnoškolskog TALENT SHOWA imat će priliku pokazati još jednom svoje talente na našoj tradicionalnoj manifestaciji ŠPANSKO DANCE, koja se i ove godine održava na otvorenoj pozornici na južnoj strani Trga Ivana Kukuljevića u Španskom i to u subotu, 13.06.2015. u 10,30 sati.

Više


Slavimo Dan Grada Zagreba pjesmom i plesom!

image Dan Grada Zagreba ćemo ove godine proslaviti zajedno s našim domaćim KUD-om Stenjevec i s našim dragim gostima, zborom DEUTSCHER SÄNGERCHOR /NJEMAČKI PJEVAČKI ZBOR/ Zajednice Nijemaca u Hrvatskoj - Zagreb, programom naslovljenim "Zajedno Zagrebu", u subotu 30.05.2015., u dvorani Centra (Argentinaka 5, Gajnice), s početkom u 18,30 sati. Ulaz je slobodan.

Više


Zadnja galerija

Ana Horvat i Alana Kajfež "Poetika raslojavanja"

Zadnji video

Online likovna radionica "MALI BALONI"