Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Manifestacije

Špansko dance 2013. u znaku sambe

image Ovogodišnji ŠPANSKO DANCE, koji će biti održan u subotu 15.06.2013. s početkom u 11 sati, na otvorenom prostoru na Trgu Ivana Kukuljevića (jugoistočna strana), bit će u znaku sambe.

Više


Uskrs u Susedgradu

imageOsobita nam je čast pozvati Vas na prigodnu svečanost „Uskrsa u Susedgradu“ u srijedu, 20.03. u 13,30 sati povodom postavljanja natpisa u Parku skulptura velikana hrvatskog kiparstva (15 umjetnika) u suradnji s Ljevaonicom umjetnina Ujević i izložbom velikih pisanica uz prigodni glazbeni program. Mjesto održavanja je na otvorenom prostoru oko skulpture „Nađengrad“Ante Rašića ispred Centra u Argentinskoj ulici, Gajnice.

Više


Osmi Dan dvorane CZKIO Susedgrad

image 3.12.2012. od 10 - 20,00 sati u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad (Argentinska 5, Gajnice) odvijat će se programi kojima već osmi put za redom obilježavamo datum završetka uređenja i stavljanja u funkciju Velike dvorane Centra.

Više


Podsusedske svečanosti pozivaju na obilježavanje 60 obljetnice Knjižnice u Podsusedu

imageU Mjesecu knjige organizatori "Podsusedskih svečanosti" i djelatnice Knjižnice "V.Nazora - Podsused" pozivaju Vas na proslavu velikog jubileja - 60. obljetnice osnutka i rada Knjižnice Posused.

Više


Dani Žumberka u Zagrebu

imagePosjetite Dane Žumberka u Zagrebu od 13. - 14. listopada 2012. ispred Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad

Više


Podsusedske svečanosti pozivaju na Viteški turnir

image Organizacijski odbor Podsusedskih svečanosti i Red čuvara grada Zagreba s ponosom Vas poziva na Viteški turnir Franje Tahyja u perivoju starog grada Susedgrada u zagrebačkom Podsusedu, u nedjelju 7. listopada 2012. godine, a koji se održava kao dio Četvrtih podsusedskih svečanosti. Ovo srednjovjekovno događanje odvijat će se u parku na susedgradskom brdu od 11:00 do 20:00 sata.

Više


Poziv na otvorenje izložbe u Podsusedu

image PLANIRANJE GRADA / Zapadni prilaz središtu Zagreba planiranje poteza uz željezničku prugu i Aveniju grada Bologne/Studija revitalizacije, rekonstrukcije i nove gradnje 4.10.2012. u 18:00 sati, Dvorana Sutinska Vrela, Podsusedski trg 14b, Zagreb Izložba studentskih radova Arhitektonskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Izložba je ostvarena kao suradnički program Podsusedskih svečanosti s projektom CZKIO Susedgrada „Susedgradske gradske četvrti „nekad i danas“. Izložba je ostvarena kao suradnički program Podsusedskih svečanosti s projektom CZKIO Susedgrada „Susedgradske gradske četvrti „nekad i danas“.

Više


Podsusedske svečanosti se nastavljaju Malom likovnom kolonijom

image Mjesto događanja je ponovo otvoreni prostor Podsusedskog trga ispred Knjižnice, a termin je subota 15.09.2012. s početkom u 10 sati.

Više


Zadnja galerija

Moje vizualno ostvarenje 2019.

Zadnji video

Koncert Renate Sabljak, 4.4.2019.