Foto galerija

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Foto galerija

Pogledajte našu fotogaleriju koja predstavlja svojevrstan presjek našeg rada na promicanju i razvoju kulture u Susedgradu.

Nagrađene maske na Susedgradskom dječjem maskenbalu

U svakom pravom jelu važan je dobar sos, pa smo i mi na našem Susedgradskom dječjem maskembalu u sklopu Susedgradskog Fašnika 2013. imali dobar SOS, tj. Stručni ocjenjivački sud! Podjelili smo nagrade u 3 kategorije (tri nagrade za najbolju masku, nagrada za najoriginalniju masku i nagrada za najbolju grupnu masku. Uz to su članovi Zbora "Pikići" dobili nagradu za najbolji scenski nastup, a Nagradu za najbolju grupnu masku su ravnopravno podijelili Štrumfovi i Duhovi iz Zaprešića.

Fašnici su preuzeli Vlast u Susedgradu

Fašnička deLegacija predvođena Princom Fašnikom, GlasnoGovornikom Fašničke Republike, Mužikašima i prijem Svega Fašničkom Mladom Gardom preuzela je Ključ od Susedgrada od Vrhova Lokalne SamoUprave.

Letak

Otvorenje izložbe Lice U'lice 5.12.2012.

ISUS, SIN ČOVJEČJI

Premijera Kamenolomca 9.11.2012.

Predstava je odigrana u ugodnoj atmosferi i prepunoj dvorani, a glumci su na kraju dobili zasluženi pljesak!

Izložba Martina Kamenečki

Fašnik