Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Završne produkcije Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad - lipanj 2022.

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Posjetite i pogledajte što su pripremili naši polaznici na završnim produkcijama radionica i tečajeva Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad. Sudjeluju polaznici Ritmike i plesa, Kazališne radionice, Mikrofonke & Neda Parmać, Glazbeno -scenska radionica i dječji zbor „Latice”, Klasični balet za djecu, Rekreativni balet za odrasle i Suvremeni ples. Dobro nam došli! Ulaz je slobodan!

9.6. / četvrtak / 18,30 sati /
 RITMIKA I PLESA -  "PUT OKO SVIJETA"
Voditeljica: Sanja Jurić
 
11.6. / subota / 10,00 sati / 
KAZALIŠNA RADIONICA "IDEMO SE IGRATI"
PREDSTAVA "OSJEĆAJI" 
Voditeljica: Nikolina Bakmaz
 
13.6. / ponedjeljak / 18,30 sati / 
MIKROFONKE & NEDA PARMAĆ 
Voditeljica: Neda Parmać
 
14.6. / utorak / 18,00 sati / 
GLAZBENO SCENSKA RADIONICA I DJEČJI ZBOR LATICE - "IDEMO U ZOOLOŠI VRT" 
Voditeljica: Marija Senka Frljak
 
15.6. / srijeda / 18,30 sati / 
PLESNE PRODUKCIJE:
KLASIČNI BALET ZA DJECU, REKREATIVNI BALET ZA ODRASLE, SUVREMENI PLES 
Voditelji: Andrej Barbanov, Sanja Kocon
 
 

Predstavljanje radionica i tečajeva u Tjednu novih mogućnosti za sezonu 2022./2023.

OBJAVLJENO: 24.08.2022 16:23

Najavljujemo predstavljanje radionica i tečajeva za nastavnu godinu 2022.-2023. na „Tjednu novih mogućnosti 2022.“ od 30.8. do 2.9.2022. u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5, Zagreb. Posjetite, čujte, vidite, pitajte i isprobajte, kazališne, rekreativno-plesne, likovne, medijske i znanstvene radionice i tečajeve i upoznajte njihove voditelje. Uz tradicionalne i etablirane radionice imamo i neka zanimljiva i privlačna osvježenja. Ulaz je slobodan! Dobro nam došli!

RADIONICE I TEČAJEVI u sezoni 2022./2023.

OBJAVLJENO: 19.07.2022 10:53

U novoj nastavnoj godini, NOVA SEZONA RADIONICA 2022./2023. za djecu, mlade, odrasle i treću dob u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5, Gajnice.

ŠKOLA ANIMACIJE

OBJAVLJENO: 18.07.2022 15:26

Animacija je umjetnost koja spaja likovnu i filmsku umjetnost. Uključuje promatranje okoline, planiranje vremena i prostora, snalaženje u okvirima, kreativno vizualno izražavanje, pronalaženje optimalnih tehničkih riješenja, izvedbu u materijalu ili crtežu. Radi se o opuštenoj atmosferi. Djeca se slobodno kreću po prostoru, pitaju, otkrivaju sprave, režu, crtaju, buše, lijepe. Potiče ih se da bez straha sve isprobaju, naprave greške i dođu do pravih rješenja. Animacija kombinira likovnu umjetnost, film i tehniku i zato je zanimljiva! Radionica je namijenjena svoj znatiželjnoj djeci koja vole crtanje i filmove, a zanima ih kako rade strojevi.