Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

SUSEDGRADFEST 2022. - 7. Susedgradski kulturni susreti

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Ljubitelji tradicijske kulture, dođite na SusedgradFest! U petak, 21.10.2022 u 19,00 sati u Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5, doživite usijanu folklornu atmosferu s KUD-ovima iz Gornjeg Vrapča, Kustošije i Stenjevca. Posjetite i izložbu u galeriji „Idealni grad”, u kojoj se predstavlja Udruga Tradicija. ULAZ JE BESPLATAN UZ PREDOČENJE ULAZNICE! Besplatne ulaznice mogu se podignuti u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5/1, Gajnice, od ponedjeljka 10. listopada svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I. Kat. Broj ulaznica je ograničen! Dobro nam došli!

SUSEDGRADFEST 2022. - 7. Susedgradski kulturni susreti

Program „SUSEDGRAFEST“ je višegodišnja manifestacija koji obnavlja narodne običaje Susedgrada povezivanjem svih aktivnih sudionika na zapadnom području Grada Zagreba, a koji su vezani uz tradicijsku kulturnu baštinu te ih kontinuirano predstavljamo kroz glazbeno - poetske, plesne i dramske susrete.

„SusedgradFest“ svake godine prezentira veći broj sudionika i okuplja posjetitelje svih uzrasta, te se ova manifestacija opravdano naziva: SUSEDGRADSKI KULTURNI SUSRETI.

Naglasak programa u 2022. godini je folklorni program s nastupima lokalnih kulturno - umjetničkih društava i prezentacija tradicijskih ženskih rukotvorina. Predstavit će se: 25 članova KUD-a Stenjevec sa spletom pjesama i plesova stenjevečkog kraja, KUD Kustošija izvest će program sa 6 tamburaša i 16 članica i KUD Vrapčanci s 8 tamburaša i 18 plesača, ujedinjenih u svojevrsnu smotru i revalorizaciju njihova kulturno-umjetničkog djelovanja. Voditelj programa je Leo Prebanić.

43.SUSEDGRADSKI FAŠNIK - POPUNJENO!!

OBJAVLJENO: 01.02.2023 15:12

Djeco za vas smo priredili besplatni fašnički program! Žonglirajte , klaunirajte, otkrijte mađioničarske trikove i zabavite se u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad.

ADVENT U SUSEDGRADU 2022.

OBJAVLJENO: 17.11.2022 11:03

ADVENT U SUSEDGRADU 2022.” održat će se u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad od 30.11. - 16.12.2022. Obilježite s nama blagdansko ozračje kroz kreativne obiteljske radionice, koncerte i predstavu. Koncerti na otvorenom i radionice su besplatni, a za radionice su potrebne prijave. Prijaviti se možete u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad (Argentinska 5/I, Gajnice) svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I.kat, telefonski na 01/3452722 ili na e-mail; info@czkio-susedgrad.hr. Dobro nam došli!

LJETNA PROMENADA U PODSUSEDU

OBJAVLJENO: 08.09.2022 14:13

U nastavku Ljetne promenade, 20.rujna 2022. godine, u suradnji s Knjižnicom Podsused, donosimo dvije besplatne radionice za djecu od 6 do 12 godina ispred Knjižnice Podsused, Podsusedski trg 3. Druženje, učenje i zabava, sve u jednom!