Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Online radionica: "Brrr...! ZIMA!"

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad poziva Vas, male i velike, da sudjelujete sa vlastitim stvaralačkim uradcima: likovnim (slike, crteži, grafike, ilustracije, stripovi...), fotografskim ili tekstualnim (pjesme, priče...) na temu zime, kako je doživljavamo te što je za Vas zima.

zíma: im. ž. (G zímē, D zȋmi, A zȋmu; mn. N zȋme, G zímā, DLI zímama) 1. godišnje doba koje počinje 22. prosinca i traje do 21. ožujka [oštra ~; blaga ~]; ant. ljeto 2. razg. v. hladnoća, studen poet. ♦ ciča zima ~ velika hladnoća (studen); nema zime (za koga, za što) nema opasnosti (za koga, za što), sve je u najboljemu redu

zima: pril. razg. v. Hladno

* https://rjecnik.hr/search/?strict=yes&q=zima

 

Pošaljite nam svoje radove na vedran@czkio-susedgrad.hr i sudjelujte u programu „Brrr...! ZIMA!”. Radove ćemo potom objaviti na mrežnim stranicama Centra!

 

Kreativna radionica: Moj šareni svijet

OBJAVLJENO: 17.03.2023 19:44

Kreativna radionica „Moj šareni svijet“ održana je u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad 17.3.2023. godine za mlade iz Udruge Down 21 pod stručnim vodstvom kostimografkinje i dizajnerice Tatjane Zadražil Džide. Svjetski dan osoba s Down sindromom se obilježava 21.3. i odlučili smo ga dočekati radionicom na kojoj su polaznici ukrašavali jastučiće tekstilnim cvijećem raznih boja koje su mogli po završetku radionice ponijeti doma. Zahvaljujemo se svim sudionicima radionice. Obilježite i vi taj dan s nama noseći rasparene čarape.

Otvoreno zeleno učilište 2023.

OBJAVLJENO: 17.03.2023 19:35

Ekološki projekt Otvoreno zeleno učilište 2023. je program koji ponovno uspostavlja odnos i poštovanje prema okolišu i svijetu oko nas. U suradnji s mag. geol. Danijela Šmajgl održali smo radionicu na temu "Zavirimo u svijet fosila" 15.3.2023. na kojima su nam polaznici bili učenici nižih razreda Osnovne škole Gornje Vrapče. Polaznici su naučili što su fosili i kako oni nastaju, gdje u Hrvatskoj imamo tragove dinosaura, i kakve veze imaju fosili i Zagrebačka katedrala te zašto su fosili tako rijetki i kako pročitati njihove okamenjene tajne. Zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali u programu i veselimo se novim edukativnim i znanstvenim susretima.

USKRS U SUSEDGRADU

OBJAVLJENO: 13.03.2023 18:59

Obilježite s nama uskršnje blagdansko ozračje kroz besplatne likovne radionice u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad. Za radionice su potrebne prijave, a prijaviti se možete telefonski na 01/ 345 27 22 ili na e-mail; info@czkio-susedgrad.hr. Dobro nam došli!