Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

LANDART RADIONICA "ISHEKLANO DRVO"

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Pozivamo Vas na landart radionicu "Isheklano drvo" koja će se održati 14.prosinca 2012. s početkom u 10 sati.

Kratki opis radionice

Drveće je osjetilo jesen i odbacuje svoju divnu šarenu odjeću... Isheklajmo mu nove haljetke!

Prijavite se na 5. besplatnu land art radionicu Udruge Pipilota u suradnji sa Centrom za kulturu i obrazovanje Susedgrad, pod okriljem projekta Kvartura. Radionica će se održati u petak,  14. prosinca od 10 do 15 sat u Klubu starijih osoba Vrapče, Ilica 421. Radionici će se pridružiti i učenici Osnovne škole „Grof Janko Drašković“ .

Sastoji se od 3 dijela:

  • malo predavanje u kojem ćemo vam uz projekciju slika ispričati kakva je land art komunikacija umjetnika i prirode
  • učenje heklanja u parku (nikakvo predznanje nije potrebno)
  • spajanje svih uradaka, instalacija na stablo i fotografiranje

Bit ove radionice prvenstveno je ugodno druženje u kreativnom okruženju uz učenje nečeg novog, te oživljavanje ustaljenog gradskog ambijenta!  Zato – prijavite nam se na udruga.pipilota@gmail.com, naučite nešto novo i zabavite se!

ČUDESNI SVIJET MEDVEDNICE

OBJAVLJENO: 20.09.2022 14:55

Likovna radionica „Čudesni svijet Medvednice“ održana je 25.9.2022. godine od 15,00 do 16,30,00 sati, za djecu od 6 do 15 godina, u prostorijama Mjesnog odbora Gornji Stenjevec povodom proslave Dana Mjesnog odbora Gornji Stenjevec. Na radionici polaznici su koristeći razne likovne tehnike kreirali biljni i životinjski svijet Medvednice. Voditeljica: Ivana Kurygin, Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad

EUROPSKI TJEDAN MOBILNOSTI 2022. „Better Connections“ - „Mix & Move“

OBJAVLJENO: 15.09.2022 14:02

U sklopu Europskog tjedna mobilnosti 2022. „Better Connections“ - „Mix & Move“ Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad sudjelovao je s kreativnom likovnom radionicom „Putujmo zajedno“ u Masarykovoj ulici 21.rujna od 17,00 do 18,30 sati.

EUROPSKI TJEDAN ODRŽIVOG RAZVOJA- „____________-it“ GEOLOŠKA RADIONICA

OBJAVLJENO: 15.09.2022 13:31

U sklopu Europskog tjedna održivog razvoja 2022. održana je radionica „________- it“ 20.rujna 2022. godine od 18,00 do 19,30 sati, u Knjižnici Podsused.