Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

ILUSTRACIJA, AUTORSKA SLIKOVNICA I STRIP

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Nedavno je usvojena Strategija za poticanje čitanja kod djece, upućivanje na knjigu i strip, time Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad predstavlja radionicu „Ilustracija, autorska slikovnica i strip” pod vodstvom, nagrađivane, ilustratorice i dječje spisateljice Sanje Pribić. Na radionici polaznici će razgovarati o knjigama, slikovnicama, stripu, njihovom nastanku, od priče, preko ilustracija do tiska. Usvajanje pojmova vezanih uz rad na stripu, ilustracijama i zaključno, autorskoj slikovnici. Djeca knjigu (strip ne u toj mjeri) često doživljavaju kao objekt, nešto „otuđeno“ što im prezentiraju nastavnici i roditelji. Kada se okušaju u autorstvu, prolazeći puni kreativni proces, nestaje distanca i djetetu-autoru knjiga postaje bliska. Iskustvo stvaranja svojih, autorskih knjižica i stripova, koji mogu poslužiti i kao poklon prijateljima, još je jedan od načina na koji knjiga može biti prisutna u životu djece/učenika.

• Dob: od 6 do 14 godina
• Trajanje: 1x tjedno po 90 min. (četvrtak od 18,00 do 19,30 sati)
• Voditeljica: Sanja Pribić, ilustratorica i dječji pisac

O voditeljici:

Sanja Pribić rođena je u Zagrebu. Diplomirala je na grafičkom odjelu Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu 1986. godine u klasi prof. Frane Para. Sudjelovala je na 102 skupne izložbe u zemlji i inozemstvu (Austrija, Azerbajdžan, Bugarska, Francuska, Njemačka, Italija, Makedonija, Portugal, Srbija, Slovačka, Slovenija, Turska) te priredila 27 samostalnih izložbi. Po zanimanju je samostalna umjetnica, članica hrvatskih strukovnih udruženja HDLU, ULUPUH, HZSU. Bavi se ilustriranjem i grafičkim dizajnom. Sudjeluje na likovnim simpozijima u zemlji i inozemstvu i vodi likovne radionice za djecu i odrasle. Fotografira. Piše i objavljuje priče za djecu. Dobitnica je Pohvale Grigor Vitez za autorsku slikovnicu „Putovanje plave suze” 2014. godine. Živi i radi u Zagrebu.

 

Upisi u radionicu za sezonu 2020./2021. su od 7. do 9. rujna 2020. od 15,00 do 19,00 sati u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 (Gajnice), Zagreb

 


 

 

 

 


 

 

 

FOTOGRAFSKA RADIONICA ZA MLADE

OBJAVLJENO: 26.08.2020 16:12

Fotografske radionice za mlade osmišljene su polaznike kao kontinuirani, strukturirani tematski susreti bazirani na mediju fotografije s ciljem savladavanja znanja, vještina i spoznaja te razvijanja potencijala. Radionice daju polaznicima osnovna teorijska znanja i njihovu praktičnu primjenu u području digitalne fotografije.

Kontinuirane radionice i tečajevi u sezoni 2020.-2021. u CZKIO Susedgrad

OBJAVLJENO: 05.08.2020 00:55

U novoj školskoj godini, NOVA SEZONA RADIONICA 2020./2021. za mame i bebe, djecu, mlade i odrasle u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5, Gajnice Pridružite se i upoznajte se s našim radionicama i njihovim voditeljima na tjednu otvorenih vrata od 31.8. do 4. 9. 2020. Ulaz je slobodan! Upisi za sezonu 2020./2021. su od 7. do 9. rujna 2020. od 15,00 do 19,00 sati. Ovisno o epidemiološkim mjerama u skladu s odredbama Gradskog ureda za kulturu i Stožera civilne zaštite RH moguće su izmjene termina.

REKREACIJA 50+ - UPISI U TIJEKU

OBJAVLJENO: 12.03.2020 09:47

UPISI U TIJEKU na radtionicu REKREACIJA 50+. Raedionice se odvijaju ponedjeljkom i srijedom od 10,30 do 11,30 sati u dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad. Upisati se možete u računovodstvu Centra svakim radnim danom od ponedjeljka do petka od 9,30 do 16,00 sati, Argentinska 5, I. kat. Veselimo se Vašem dolasku!