Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Adventski glazbeni paviljon

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Adventski glazbeni paviljon donosi Vam čarobni miks žanrova za svačiji ukus. Od ponedjeljka 30.11. ispraćamo studeni i ulazimo u posljednji mjesec ove nezaboravne 2020. godine uz puno pozitivne energije popraćene notama, plesnim koracima i veselim vibracijama!

30.11. / ponedjeljak / 18,00-20,00 sati

Milko Kiš iz Hladnog piva

Glazbenik, pjesnik, slikar i pedagog, poznatiji kao klavijaturist  gajničkog benda „Hladno pivo“, nastupiti će s autohtonim šansonama u žanru uličnih pjesama koristeći  klavijature, gitaru, usnu harmoniku i pregršt ostale glazbene opreme.

U „Hladnom pivu“ je od 1999. godine, a  surađivao je i snimao s više bendova i autora, radio glazbu za film, lutkarsko kazalište i dječji zbor. Osim glazbe održao je više samostalnih i skupnih izložbi.  Vodio je boemsku pjesničko - glazbenu međunarodnu tribinu „Preludiranje“ na brodu Brazil.  Izdao je zbirku poezije pod naslovom „ Svirao sam po najgorim birtijama ovog grada“ i uz nju CD s 55 uglazbljenih pjesama. Sam je izdao i jedan glazbeni CD.  

1.12. / utorak / 18,00-20,00 sati

Pop rock električni duo: Ines & Dalibor

Ines & Dalibor je akustično-električni duo iz Zagreba koji izvodi strane obrade pop/rock uspješnica iz raznih vremenskih razdoblja glazbe. Osim kao duo, Ines i Dalibor surađuju i u bendu „Charlie's Flaw“, a Ines je i članica benda „Markiz."

2.12. / srijeda / 18,00-20,00 sati

Matija (mandolina) i Luka (gitara)

Dva mlada zaljubljenika u tradicionalnu hrvatsku glazbu čine duo Matija i Luka. S čestom adresom na Gornjem gradu najviše pažnje privlače starogradskim repertoarom s nerijetkim izletima u glazbenu ostavštinu Hrvatskog Zagorja i Međimurja, a svojom pjesmom će "kak taubeka dva" uveseliti srca svih okupljenih.

3.12. / četvrtak / 18,00-20,00 sati

Three Colours of Jazz

Članovi benda "Three colours of jazz" renomirani su hrvatski glazbenici koji imaju bogato glazbeno iskustvo na hrvatskoj i svjetskoj glazbenoj sceni. Pod svojim motom „Uživancija i gušt“  njihov nastup podsjetit će Vas na bezbrižne dane mladosti. Teddy Wilson, Count Basie , John Lewis, Bill Evans i mnogi drugi su muzički utjecali na bend, kojeg čine: Lea Lovrenčić (vokal) , Marijan Gruber (glasovir), Ivan Džajić (kontrabas),  Salih Sadiković (bubnjevi).

4.12. / petak / 18,00-20,00 sati

Tribute to Elvis Presley

Ako volite dobru rock zabavu svakako posjetite koncert Steve Morgans & Something Special, vrhunsku zabavu za sve generacije.

Steve Morgans je jedan od ponajboljih svjetskih interpretatora kralja rock'n'rolla Elvisa Presleya. Rijetki su poput našeg Zagrepčanina Stevea dobili službenu titulu "Najbolji glas Elvisa Presleya u Europi" na poznatom Elvis Presley Festivalu u Ludwigshafenu (Njemačka).  Nastupa širom Europe na oduševljenje Elvisovih obožavatelja, zbog svoje jedinstvene boje glasa i atraktivnog nastupa. Posljednju inkarnaciju njegovoga pratećeg sastava "Something Special" čine vrsni glazbenici i iskreni zaljubljenici u Elvisovu glazbenu ostavštinu: Zvonimir Kropek (gitara), Tomislav Kulaš (bas), Branimir Njikoš (bubanj), Jurica Hotko (klavir), Marin Rabadan (trombon), Robert Polgar (saksofon), Mario Lončar (truba). 

5.12. / subota / 18,00-20,00 sati

Neda Parmać i Ivan Škunca (gitara)

Koncertom autorskih pjesama, pjesama drugih glazbenika uz pokoju božićnu pjesmu nastupiti će Neda Parmać.

Pjevanjem se bavi od svoje 6 godine, odrastajući u glazbenoj obitelji. Od 12. nastupa s ocem u bendu, stječući tako iskustvo koje joj omogućuje lakši probitak na profesionalnu glazbenu scenu. Nakon zapaženog sudjelovanja na TV show-u Hrvatski Idol, gdje s prvi put predstavila široj publici, 2004. zajedno s dvije natjecateljice osniva grupu „Feminnem“. Od tada započinje njena profesionalna pjevačka karijera koja uspješno traje do danas. Nastupa i kao članica „Gelato Sisters“, sklada pjesme za djecu i uživa u pedagoškom i kreativnom radu sa mladima prenoseći im svoju ljubav prema glazbi i bogato praktično iskustvo.

 Od najranije dobi sklada i piše pjesme no tek nedavno počinje publici otkrivati svoje umijeće pisanja pa tako zajedno sa kolegicom autorski potpisuje kompletan album 'Lako je sve' a prvo autorsko predstavljanje bilo je s pjesmom 'Poljupci u boji' kompozitora Branimira Mihaljevića, na ' Dori' 2009 kada je s grupom osvojila najveći broj bodova stručnog žirija, smjestivši se na visoko 3. mjesto. 2010 godine s grupom Feminnem se ponovo prijavljuje na Hrvatsko natjecanje za pjesmu Euroviziju 'Dora' gdje s pjesmom Lako je sve u kojoj je i koautor odnose pobjedu i time po prvu put predstavljaju HR na prestižnom natjecanju. Iste godine izbacuju drugi studijski album 'Lako je sve' na kojem se koautor gotovo svih pjesama te album za inozemno tržište naziva 'Easy to see'. Pjevačku je naobrazbu stekla kao dugogodišnja učenica prvaka opere HNK Stojana Stojanova.

KLAVIRSKI RECITAL ZVJEZDANA VOJVODIĆA

OBJAVLJENO: 08.05.2021 11:52

Koncert Zvjezdana Vojvodića održat će se 19.05.2021. u 19,00 sati u dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad. Zvjezdan Vojvodić učenik je završnog razreda srednje škole Vatroslava Lisinskog u klasi profesorice Ivanke Kordić. Nastupao je solistički i kao član klavirskog dua. Pohađao je seminare kod poznatih svjetskih pijanista i pedagoga. Dobitnik je preko 80 prvih i posebnih nagrada na državnim i međunarodnim natjecanjima. Izdvajamo nagradu Grand Prix koju je dobio u profesionalnoj kategoriji natjecanja u Ukrajini na kojem se natjecalo preko 100 natjecatelja iz 26 država, te je dobitnik tri Oskara znanja Ministarstva znanosti i obrazovanja. ULAZ JE BESPLATAN UZ PREDOČENJE ULAZNICE! Besplatne ulaznice mogu se podignuti u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5/1, Gajnice svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I. Kat. Broj ulaznica je ograničen. Veselimo se Vašem dolasku!

SWING KONCERT GELATO SISTERS

OBJAVLJENO: 04.05.2021 09:11

Draga publiko, pripremili smo za Vas glazbenu poslasticu! Swing koncert Gelato Sisters! Očekujemo Vas 21.05.2021. u 19,30 u dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad! Gelato sisters je atraktivni ‘pin up’ vokalni ženski trio sastavljen od profesionalnih pjevačica s dugogodišnjim pjevačkim iskustvom kojeg čine Sanja Parmać, Neda Parmać i Jana Valdevit. Trio crpi uzor po izričaju legendarne grupe Andrew sisters. Standardi swinga poput ‘Boogie Woogie Buggle Boy’ i ‘In the mood’ već su standardan dio njihovog repertoara, ali trio se tu ne zaustavlja, nego oplemenjuju i odlično koketiraju i sa zvukom ženskih grupa 50- ih i 60- ih godina. Repertoaru također čine i obrade raznih stranih pa i modernih te hrvatskih pjesama koje se oslanjaju na zajednički retro zvuk koji čini šarmantan, nostalgičan, a ujedno i veseo doživljaj! Ostali članovi grupe su Tvrtko Hrelec – Klavijature, Zvonimir Bajević – Truba, Miro Kadoić – Sax, Goran Delač – Bas, Branimir Njikoš – Bubanj. Ulaznice su u prodaji od srijede, 5. svibnja 2021. godine i mogu se mogu kupiti u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5/1, Gajnice, svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I. Kat. Cijena ulaznice: 40,00 kn. Broj ulaznica je ograničen! Veselimo se Vašem dolasku!

USKRŠNJI TJEDAN KLASIČNE GLAZBE S MLADIM VIRTUOZIMA

OBJAVLJENO: 19.03.2021 13:39

Vrhunski glazbeni doživljaj u Susedgradu! Pripremili smo za Vas dva koncerta uoči Uskrsa u "Uskršnjem tjednu klasične glazbe s mladim virtuozima". Predstavljamo Vam TRIO ARIOSO (violina, violončelo i klavir) i MIU PEČNIK (klavir). Prvi koncert će se održati 31.3.2021. u 19,00 sati gdje će nastupati sastav "TRIO ARIOSO" kojeg čine troje mladih perspektivnih glazbenika: Ana Labazan Brajša (violina), Roko Silić (violončelo) i Sven Brajković (klavir). Studenti su na Muzičkoj akademiji u Zagrebu. U klavirskom triu, pod umjetničkim vodstvom prof. Julije Gubajdulline, zajedno sviraju od ak.god. 2020./2021. Osim što su laureati i dobitnici brojnih prvih i posebnih nagrada na pojedinačnim međunarodnim, državnim i regionalnim natjecanjima, dobitnici su 1. nagrade na Državnom natjecanju iz komorne glazbe u kategoriji klavirskih tria te s time i Oskara znanja i nagrade grada Zagreba “Baltazar” za 2020. Godinu. Slijedi koncert mlade pijanistice koji će se održati 2.4.2021. u 19,00 sati "MIA PEČNIK, klavirski recital". Studentica Akademije za glazbu i ples u Kölnu, bilježi prvi nastup s orkestrom već s 11 godina, a sa 15 ima debi sa Zagrebačkom filharmonijom. Bilježi brojne svjetske nastupe u Budimpešti, Madridu, SAD-u, Krakowu, Salzburgu i mnogim drugim. Sa preko 70 osvojenih nagrada između ostaloga 2019. je nagrađena godišnjom nagradom „Mladi glazbenik godine“ koju dodjeljuje Zagrebačka filharmonija. A u 2020. godini je i dobitnica prestižne nagrade Ivo Vuljević koju dodjeljuje Hrvatska glazbena mladež. ULAZ JE BESPLATAN UZ PREDOČENJE ULAZNICE! Besplatne ulaznice mogu se podignuti u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5/1, Gajnice svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I. Kat. Broj ulaznica je ograničen. Veselimo se Vašem dolasku i sudjelovanju u ovoj izuzetnoj kulturnoj večeri.