Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Tribine

Tri niza NOVIH uzbudljivih i zanimljivih putovanja kroz vrijeme i život u CZKIO Susedgrad

image U periodu od 10.siječnja. do 27. lipnja 2017., teolog dr. sc. Miroslav Đidara održat će u prostorima Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad (Argentinska 5, Gajnice) seriju predavanja podijeljenih u tri ciklusa: „Nada u fokusu“ (siječanj i veljača), „Isus 5+“ (ožujak i travanj) i „Put u bolji život“ (svibanj i lipanj). Sva predavanja su utorkom od 18,00 sati, a na početku svakog predavanja bit će uvodni 15 minutni blok praktičnih savjeta o zdravlju koji će voditi neuropsihijatrica prim. dr. sc. Nevenka Čop. Ulaz na sva predavanja je slobodan. Dobro nam došli!

Više


Književni razgovori sa Stjepanom Čehulićem

imageGost naše tribine "Književni razgovori", u srijedu, 16.11.2016. u 18,30 sati, bit će naš dugogodišnji suradnik, slikar, pjesnik, pisac, bioenergetičar (i još ponešto uz to) Stjepan Štef Čehulić. Povod našem razgovoru je njegova nova, nedavno objavljena knjiga "Nevidljuve energije koje djeluju na ljudski um", ali bit će to prilika da porazgovaramo i o njegovom pjesničkom radu, o sličnostima i razlikama u pisanju u različitim književnim žanrovima, a i o parapsihološkim i sličnim fenomenima kojima se zadnjih godina bavi. Tribinu ćemo održati u prostorima Galerije "Idealni grad" (Argentinska 5, Gajnice), a sve zainteresirane pozivamo da nam se pridruže. Dobro nam došli!

Više


Nova serija predavanja - "Riječi največeg Učitelja"

image U organizaciji humanitarne udruge "Apel" dolazi nam serija od devet novih predavanje teologa dr. Miroslava Đidare pod zajedničkim naslovom "Riječi najvećeg Učitelja". Predavanja će se održavati u prostorima Centra (Argentinska 5, Gajnice) svakog utorka, od 3.05. - 28.06.2016. s početkom u 18,30 sati. Ulaz je slobodan.

Više


Ružica Cindori na Tribini "Književni razgovori"

imageČast nam je pozvati vas na tribinu „Ružica Cindori: Pokorna sutonu, odana bjelini“ koja će se održati u četvrtak, 21. travnja 2016. u 18,30 sati u prostoru galerije „Idealni grad“ Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5, Gajnice, a ulaz je slobodan.

Više


Potraga traje...

image Već nekoliko tjedana, utorkom u 18 sati, teolog dr.Miroslav Đidara, vodi sve one koje to zanima u potragu za odgovorima na najvažnija životna pitanja - ona o vrijednosti i smislu naših života i smislenom životnom odabiru. Predavanja se odvijaju (naizmjence) u Galeriji "Idealni grad" i velikoj dvorani Centra (Argentinska 5, Gajnice), a potrajat če sve do kasno u proljeće, tako da se svi zainteresirani imaju dovoljno vremena priključiti se. Ulaz na predavanja je slobodan.

Više


Glazbena tribina - Ratko Vojtek: Jazz and Beyond

imageNa glazbenoj tribini Centra, koju ćemo održati u četvrtak, 26.11.2015. u našoj dvorani (Argentinska 5, Gajnice), predstavit čemo recentno ostvarenje našeg poznatog multiinstrumentalista Ratka Vojteka, album (CD) "Jazz and Beyond". Uz preslušavanje albuma, o albumu, glazbi i preko toga, razgovarat ćemo s poznatim glazbenim kritičarom i urednikom, velikim ljubiteljem i promotorom jazz glazbe Davorom Hrvojem i Ratkom Vojtekom. Tribina počinje u 19,30 sati, a ulaz je slobodan.

Više


Književna tribina „ Mate Maras izbliza “

image Poštovana/i, Čast nam je pozvati vas vas na tribinu „ Mate Maras izbliza “ koja će se održati u srijedu, 22. travnja 2015. u 18,30 sati u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ), a ulaz je slobodan.

Više


Tribina "Ekološko danas" gostuje u Gimnaziji Lucijana Vranjanina

image Najstarija kontinuirana ekološka tribina u gradu, tribina "Ekološko danas", gostuje u petak, 6.veljače 2015. u Gimnaziji Lucijana Vranjanina. Uvodno predavanje na temu "Koliko su Europa i svijet zeleni?" održat će Vedran Horvat, voditelj zagrebačkog ureda Heinrich Böll Stiftunga. Tribina će se održati u knjižnice gimnazije s početkom u 18,30 sati, a ulaz je slobodan.

Više


Zadnja galerija

Uskršnji tjedan klasične glazbe s mladim virtuozima 2021.

Zadnji video

Izložba, galerija "Idealni grad": Ivana Mrčela "The words between us"