Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Tribine

Potraga traje...

image Već nekoliko tjedana, utorkom u 18 sati, teolog dr.Miroslav Đidara, vodi sve one koje to zanima u potragu za odgovorima na najvažnija životna pitanja - ona o vrijednosti i smislu naših života i smislenom životnom odabiru. Predavanja se odvijaju (naizmjence) u Galeriji "Idealni grad" i velikoj dvorani Centra (Argentinska 5, Gajnice), a potrajat če sve do kasno u proljeće, tako da se svi zainteresirani imaju dovoljno vremena priključiti se. Ulaz na predavanja je slobodan.

Više


Glazbena tribina - Ratko Vojtek: Jazz and Beyond

imageNa glazbenoj tribini Centra, koju ćemo održati u četvrtak, 26.11.2015. u našoj dvorani (Argentinska 5, Gajnice), predstavit čemo recentno ostvarenje našeg poznatog multiinstrumentalista Ratka Vojteka, album (CD) "Jazz and Beyond". Uz preslušavanje albuma, o albumu, glazbi i preko toga, razgovarat ćemo s poznatim glazbenim kritičarom i urednikom, velikim ljubiteljem i promotorom jazz glazbe Davorom Hrvojem i Ratkom Vojtekom. Tribina počinje u 19,30 sati, a ulaz je slobodan.

Više


Književna tribina „ Mate Maras izbliza “

image Poštovana/i, Čast nam je pozvati vas vas na tribinu „ Mate Maras izbliza “ koja će se održati u srijedu, 22. travnja 2015. u 18,30 sati u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ), a ulaz je slobodan.

Više


Tribina "Ekološko danas" gostuje u Gimnaziji Lucijana Vranjanina

image Najstarija kontinuirana ekološka tribina u gradu, tribina "Ekološko danas", gostuje u petak, 6.veljače 2015. u Gimnaziji Lucijana Vranjanina. Uvodno predavanje na temu "Koliko su Europa i svijet zeleni?" održat će Vedran Horvat, voditelj zagrebačkog ureda Heinrich Böll Stiftunga. Tribina će se održati u knjižnice gimnazije s početkom u 18,30 sati, a ulaz je slobodan.

Više


Tribina „Književni razgovori“: ŽIVOTNI KNJIŽEVNI PAR

imageCentar za kulturu i obrazovanje Susedgrad u sklopu Mjeseca hrvatske knjige 2014. s temom Ljubav ("O čemu govorimo kad govorimo o ljubavi", R. Carver), organizira tribinu iz ciklusa „Književni razgovori“, a pod naslovom "ŽIVOTNI KNJIŽEVNI PAR".

Više


Tribina „Književni razgovori“: Od stiha do stila

imageCentar za kulturu i obrazovanje Susedgrad u sklopu Noći knjige 2014. organizira tribinu iz ciklusa „Književni razgovori“, a pod naslovom „OD STIHA DO STILA“.

Više


Tribina "Književni razgovori" povodom Međunarodnog dana materinskog jezika

image Tribina "Književni razgovori" s temom „HRVATSKI NI U ZAGRADAMA“ održat će se u srijedu, 19. veljače. 2014. u 19,30 sati u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ), a ulaz je slobodan.

Više


Sanja Pilić gostuje na tribini "Književni razgovori"

imageJedna od naših najboljih, najomiljenijih, najčitanijih, najlektirnijih, najnagrađivanijih i još puno toga naj, naj... književnica za djecu i mlade (a i za sve ostale pismene ljude) Sanja Pilić bit će gošća naše tribine "Književni razgovori" u srijedu, 27.11.2013. u 18 sati, u dvorani CZKIO Susedgrad, Argentinska 5 u Gajnicama.

Više


Zadnja galerija

ZIMSKI BUNGALOV

Zadnji video

Noć kazališta u Susedgradu 19.11.2022. - "Čarobnjakov učenik"

Raspored događanja