Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Tribine

Tribina „Književni razgovori“: Od stiha do stila

imageCentar za kulturu i obrazovanje Susedgrad u sklopu Noći knjige 2014. organizira tribinu iz ciklusa „Književni razgovori“, a pod naslovom „OD STIHA DO STILA“.

Više


Tribina "Književni razgovori" povodom Međunarodnog dana materinskog jezika

image Tribina "Književni razgovori" s temom „HRVATSKI NI U ZAGRADAMA“ održat će se u srijedu, 19. veljače. 2014. u 19,30 sati u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 ( Gajnice ), a ulaz je slobodan.

Više


Sanja Pilić gostuje na tribini "Književni razgovori"

imageJedna od naših najboljih, najomiljenijih, najčitanijih, najlektirnijih, najnagrađivanijih i još puno toga naj, naj... književnica za djecu i mlade (a i za sve ostale pismene ljude) Sanja Pilić bit će gošća naše tribine "Književni razgovori" u srijedu, 27.11.2013. u 18 sati, u dvorani CZKIO Susedgrad, Argentinska 5 u Gajnicama.

Više


Eko dan u Susedgradu

image Sasvim slučajno (ili ne?) dogodilo se da su dva naša proekološka programa pala u isti dan, srijedu 20.11.2013. Uz putopisno-ekološku temu o usponu na vrhove Monte Rosa (u 19 sati u Centru), tribina EKOLOŠKO DANAS gostuje i u Podsusedu gdje u suradnji s udrugom EKO2000 iz Podsuseda, organiziramo tribinu s temom "Urbana agrikultura na području zapadnog Zagreba - stanje i perspektive". Tribinu ćemo održati u maloj dvorani (na katu) ŠD SUTINSKA VRELA, Podsusedski trg 14b, s početkom u 18,30 sati.

Više


Tribina "Ekološko danas"

imageCentar za kulturu i obrazovanje Susedgrad organizira tribinu „Ekološko danas“ u srijedu, 20.studenog 2013. u 19 sati. Gost tribine je gosp. Matej Perkov, koji će govoriti o iskustvima prevladavanja svih problema prilikom uspona na 10 vrhova Monte Rosa viših od 4 000 m. Podvig je tim veći jer je ostvaren u vrlo kratkom vremenu. Problemi ekologije u planinskim područjima i odnos prema istima je nešto što i nama u Lijepoj našoj može koristiti. O svemu tome sudionici tribine mogu doznati iz prve ruke tokom razgovora nakon izlaganja i prezentacije gosp. Mateja.

Više


Književni razgovori - Ivo Andrić

imageCentar za kulturu i obrazovanje Susedgrad organizira tribinu iz ciklusa „Književni razgovori“, a pod naslovom IVO ANDRIĆ, JEDINI NAŠ NOBELOVAC. Voditelj tribine i predavač bit će najznačajnije ime u oblasti lingvostilistike u Hrvatskoj i na južnoslavenskim prostorima - prof. dr. Krunoslav Pranjić. Professor emeritus je utemeljitelj Katedre za stilistiku pri Filozofskom fakultetu u Zagrebu, te je cijeli radni vijek predavao stilistiku hrvatskog jezika i književnosti, a kao predavač gostovao je na više europskih i prekomorskih sveučilišta (Amsterdam, California, Berkeley).

Više


Razgovor s Ladom Žigo o sudbini književnosti u današnjem društvu

image Tribina "Književni razgovori" gostuje u utorak 21.05.2013. u Gimnaziji Lucijana Vranjanina, a gošća tribine je Lad Žigo, književnica, književna kritičarka i novinarka, dobitnica EU Nagrade za književnost u 2012. godini. Učenici i posjetitelji tribine imat će priliku porazgovarati s književnicom o književnosti i književnicima u današnjem društvu i o svemu drugom što ih, vezano uz našu gošću i temu, zanima.

Više


Motivacija kao osnovni faktor života osoba s poteškoćama u razvoju

imageU srijedu, 08.05.2013. na tribini „ Ljudi pitaju“ razgovarat ćemo o temi „ Motivacija kao osnovni faktor života osoba s poteškoćama u razvoju“.

Više


Zadnja galerija

Kazališna predstava: Kraljevna na zrnu graška

Zadnji video

Koncert "Ljubavnici": Mila Elegović i Mladen Burnać; CZKIO Susedgrad

Raspored događanja