Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Projekti

VRATA ŠIROM OTVORENA

image Zagrebački centri za kulturu okupljeni u projekt kvARTura ove godine organiziraju zajedničko predstavljanje svog rada, koje će se u svakom od 13 centara održati 21.rujna od 10 do 22 sata. Tog će dana u sklopu manifestacije nazvane Vrata širom otvorena svaki Centar predstaviti programe koje nudi.

Više


Ljeto na kvadrat

imageBesplatni program LJETO NA KVADRAT tijekom školskih praznika od 14.06. – 13.07.2013.!!!

Više


Projekcija filma "Tragom lovnikovih zapisa (U njedrima Bjelolasice)"

imageTragom lovnikovih zapisa ( U njedrima Bjelolasice ) , dokumentarni je film u trajanju od 50 minuta, a sniman je kroz sva četiri godišnja doba na području Bjelolasice, Ravne Gore, Jasenka i Begova Razdolja. Protagonist filma je lovnik Tomo Šporer koji taj posao s ljubavlju radi već trideset godina, a područje je to gdje obitavaju jeleni, divlje svinje, risovi, medvjedi, pa su sve te vrste snimljene u prirodnom ambijentu i staništu tih životinja.

Više


Dani europskog filma 2013.

imageU povodu Europskog tjedna 2013. u organizaciji Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj i Kulturnog kluba održat će se Dani europskog filma. U Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad filmovi će se prikazivati od 4.svibnja do 10.svibnja 2013. Ulaz je slobodan! Raspored prikazivanja filmova donosimo u nastavku:

Više


Filmske pretpremijere u Czkio Susedgrad - SERIJAL MARKO POLO

imageMarko Polo je serijal HTV-a, a autor projekta je Miro Branković. U Centru ćemo prikazati slide projekciju najzanimljivijih trenutaka prilikom snimanja serijala, jer je ekipa tom prigodom prošla kroz petnaestak zemalja, a naročito su zanimljivi slajdovi iz onih najudaljenijih ( Irak, Iran, Kirgistan,Uzbekistan, Mongolija, Kina).

Više


Dan planete Zemlje

imageCentar za kulturu i obrazovanje Susedgrad, u okviru projekta Otvoreno zeleno učilište, obilježit će Dan planete Zemlje s geo radionicom pod nazivom "Otvorena knjiga Zemlje"

Više


kvARTura 2012. - MREŽA ZAGREBAČKIH CENTARA ZA KULTURU

imagePozivamo vas na otvorenje izložbe u subotu 9. veljače 2013. godine u 18 sati i predstavu Punoglafka u 19 sati u Muzeju suvremene umjetnosti, Avenija Dubrovnik 17.

Više


SLIKE I FILMOVI LUKE KLAPANA U PROGRAMU 4. PODSUSEDSKIH SVEČANOSTI

image U sklopu programa 4. Podsusedskih svečanosti u četvrtak 08. studenog 2012. s početkom u 19 sati u auli sportske dvorane ''Sutinska vrela'', Podsusedski trg 1b u Podsusedu, održat će se autorska večer Luke Klapana.

Više


Zadnja galerija

Uskršnji tjedan klasične glazbe s mladim virtuozima 2021.

Zadnji video

Izložba, galerija "Idealni grad": Ivana Mrčela "The words between us"