Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Radionice i tečajevi

DRAMSKA RADIONICA „ ZAJEDNO STVARAMO“

image21.11.2022. godine održana je dramska radionica „Zajedno stvaramo“ pod voditeljstvom profesionalnog glumca Ivana Horvata za mlade iz Udruge Down 21. Radionica je koncipirana kao druženje tijekom kojeg članovima glumac približava čaroliju glume, odnosno međusobne komunikacije u kontekstu improviziranog stvaranja dramske situacije kroz igru. Cijeli je proces prilagođen potrebama polaznika i podrazumijeva suptilan, senzibilan pristup, čitanje kratkih dramskih tekstova, igru riječima, igre asocijacija, zabavne dramske igre, igre bojama, igre svjetla i sjene i kratke glumačke improvizacije u parovima i grupi, a sve sa ciljem opuštajućeg, osvještavajućeg i ugodnog umjetničkog druženja.

Više


KREATIVNA RADIONICA "ADVENTSKA ČAROLIJA"

imageKreativna Radionica „Adventska čarolija“ održana je u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad 6.12.2022. godine za štićenike „Kuće sv. Terezije od Malog Isusa za nezbrinutu djecu u Zagrebu”. Voditeljica radionice je Ivana Burić.

Više


Otvoreno zeleno učilište 2022.

image„Otvoreno zeleno učilište 2022.” održat će se u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad od 19.11. - 28.11.2022. Družite se s nama kroz edukativne, likovne i znanstvene radionice za djecu. Svi programi su besplatni, a za radionice su potrebne prijave. Prijaviti se možete u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad (Argentinska 5/I, Gajnice) svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I.kat, telefonski na 01/3452722 ili na e-mail; info@czkio-susedgrad.hr. Dobro nam došli!

Više


GLAZBENI SUSRET S PJEVAČICOM NEDOM PARMAĆ

imageU kazališnoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, 16.11.2022. godine, održan je „Glazbeni susret s pjevačicom Nedom Parmać“ za štićenike „Kuće sv. Terezije od Malog Isusa za nezbrinutu djecu u Zagrebu”. Susret je osmišljen kao živa interakcija između pjevačice Nede Parmać i djece s ciljem da se djecu kroz zabavan i edukativan način uvede u svijet glazbe i upozna s osnovama pjevanja, nakon čega je slijedilo druženje.

Više


Predavanje: Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

imageStudeni je mjesec koji je obilježio hrvatsku povijest i koji će ostati kao jedan od najtužnijih mjeseci zbog tragedije koja se dogodila 1991. godine u hrvatskom herojskom gradu Vukovaru. U susret Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, u srijedu 9. studenoga 2022. u održano je edukativno povijesno predavanje na tu temu za učenike Osnovne škole Dragutina Domjanića. Program je provela Jasenka Štimac, profesorica povijesti, počasna članica 101. brigade i dugogodišnja suradnica s braniteljima i braniteljskim udrugama. Program je obuhvatio kratku kronologiju opsade grada, herojsku borbu i stradanje, pad 18.11.1991., simbole Vukovara (Siniša Glavašević, general Blago Zadro, Robert Zadro, doktorica Vesna Bosana) susret, svjedočanstvo i razgovor s Vukovarcem, braniteljem g. Brankom Grdićem i gđom. Katom Zadro, suprugom generala Blage Zadro te Ratnog puta 101 brigade predstavljenog od strane branitelja i predsjednika Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata, 101. brigada ZNG-a/HV-a.

Više


GEOLOŠKA RADIONICA „UPOZNAJMO ZEMLJU-OD FOSILA DO PLANINA“

imageGeološka radionica „Upoznajmo zemlju-od fosila do planina“ održana je u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad 3.10.2022. godine za štićenike „Kuće sv. Terezije od Malog Isusa za nezbrinutu djecu u Zagrebu”. Voditelji radionice: Danijela Šmajgl i Antonio Svorenji (App&Tech Consulting d.o.o.).

Više


KREATIVNA RADIONICA „KUHARICA KRALJICA“

imageKreativna radionica „Kuharica kraljica“ održana je u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad 5.10.2022. godine za mlade iz Udruge Down 21 pod stručnim vodstvom kostimografkinje i dizajnerice Tatjane Zadražil Džide.

Više


ČUDESNI SVIJET MEDVEDNICE

imageLikovna radionica „Čudesni svijet Medvednice“ održana je 25.9.2022. godine od 15,00 do 16,30,00 sati, za djecu od 6 do 15 godina, u prostorijama Mjesnog odbora Gornji Stenjevec povodom proslave Dana Mjesnog odbora Gornji Stenjevec. Na radionici polaznici su koristeći razne likovne tehnike kreirali biljni i životinjski svijet Medvednice. Voditeljica: Ivana Kurygin, Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad

Više


Zadnja galerija

Kazališna predstava: Kraljevna na zrnu graška

Zadnji video

Koncert "Ljubavnici": Mila Elegović i Mladen Burnać; CZKIO Susedgrad

Raspored događanja