Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Radionice i tečajevi

EUROPSKI TJEDAN MOBILNOSTI 2022. „Better Connections“ - „Mix & Move“

imageU sklopu Europskog tjedna mobilnosti 2022. „Better Connections“ - „Mix & Move“ Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad sudjelovao je s kreativnom likovnom radionicom „Putujmo zajedno“ u Masarykovoj ulici 21.rujna od 17,00 do 18,30 sati.

Više


EUROPSKI TJEDAN ODRŽIVOG RAZVOJA- „____________-it“ GEOLOŠKA RADIONICA

imageU sklopu Europskog tjedna održivog razvoja 2022. održana je radionica „________- it“ 20.rujna 2022. godine od 18,00 do 19,30 sati, u Knjižnici Podsused.

Više


Online likovna radionica "VESELI ANANAS"

imageSredina je ljeta i vrijeme je za egzotično osvježenje. Pridružite nam se u kreiranju posebnog rada pod nazivom „Veseli ananas“ i napravite eksploziju boja i tekstura. Kada smo krenuli s crtanjem i slikanjem nismo mogli napraviti samo jedan ananas pa se nadamo da i vašim radovima neće biti kraja. Pratite nas na našim stranicama: www.czkio-susedgrad.hr, facebook stranici: Centar_Za_Kulturu _I_Obrazovanje_Susedgrad i Instagram profilu: @czkio.susedgrad

Više


OBAVIJEST!!!

imageZbog izvanrednih okolnosti odgođena je besplatna geografska radionica od 13.7. (srijeda). Družimo se i dalje 15.7. (petak).

Više


GEOLOŠKE RADIONICE U CZKIO SUSEDGRAD

imageU Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad 11.7./13.7./15.7.2022. godine od 10,00 do 11,30 sati održat će se besplatne geološke radionice za djecu od 6 do 12 godina.

Više


TJEDAN ANIMACIJE / LUMA FILM / DOB 9-12

imageDođi na Tjedan animacije gdje ćeš se upoznati s pojmom i poviješću animacije, glavnim elementima filma, s novom spravom “zoetrope”, pojam lijenog oka, pojam loopa te izraditi haumatropea, flipbook, svoju animaciju. Radionice će se održati 4.7., 5.7., 6.7., 7.7. i 8.7. od 10,00 do 12,00 sati u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad.

Više


STORRYTELLING / dob 6-12 / 5.7.2022. / 18,30-20,00 sati

imageMališani i mi dijelimo jednu veliku ljubav: a to je ona prema pričama. Potičemo razgovor i guštamo u pronicljivim pitanjima, domišljatim odgovorima, maštovitim analizama i genijalnim recenzijama koje svaki put čujemo od mališana. Oni izrađuju pojedine elemente koji im služe u kasnijem prepričavanju. Priče iz davnine, Domaći, Potjeh, Regoč, Šuma Striborova... Samo su neki od pojmova koji odjednom postaju bliski, razumljivi i zabavni! Na taj način u proces obrade književnog djela uključujemo i kreativne likovne aktivnosti, uvijek rado prihvaćene kod djece. Uz škare, ljepilo, bojice i puno mašte, izrađujemo motive, likove i ostale elemente priče. Vidimo se 5.7.2022. od 18,30-20,00 sati u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5.

Više


BODY PERCUSSION / dob 9-12 / 8.7.2022. / 12,00-13,30 sati

imageUpoznaj se s body percussion, načinom sviranja i istraživanjem različitih zvukova i boja po tijelu, osvijesti puls i tempo u glazbi, isprobaj bodypercussion ritmove svirajući uz glazbenu podlogu 8.7.2022. godine od 12,00 do 13,30 sati u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad.

Više


Zadnja galerija

Kazališna predstava: Kraljevna na zrnu graška

Zadnji video

Koncert "Ljubavnici": Mila Elegović i Mladen Burnać; CZKIO Susedgrad

Raspored događanja