Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Radionice i tečajevi

ВЕЛИКОДНІ МАЙСТЕРНІ В ЦЕНТР КУЛЬТУРИ І ОСВІТИ РАЙОН

imageВідсвяткуйте атмосферу Великодня разом з нами через безкоштовні мистецькі майстер-класи. Половину майстер-класів ми надаємо українським дітям, щоб вони росли у творчому середовищі та заводили нових друзів. Реєстрація на майстер-класи необхідна, а зареєструватися можна в Центрі культури та освіти Суседград (Аргентинська 5/І, Гайнице) щодня з 10.00 до 18.00, 1 поверх, за телефоном 01/3452722 або електронною поштою; info@czkio-susedgrad.hr. Ласкаво просимо!

Više


KREATIVNA RADIONICA „SUSEDGRADSKA PISANICA“

imageU sklopu dugogodišnje manifestacije „Uskrs u Susedgradu“, 6.4.2022. godine, u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad održana je kreativna radionica likovnog i zabavnog karaktera „Susedgradska pisanica“ za učenike prvog razreda Osnovne škole Gornje Vrapče. Na radionici djeca su uz vodstvo višeg stručnog suradnika Centra Vedrana Markulina oslikavala pisanice u tehnici grataža na stiroporu i modelirala košarice od kolaž papira. Zahvaljujemo gostujućoj školi i želimo svima SRETAN USKRS!

Više


KREATIVNA RADIONICA „ZEKO,TKO BI REKO?“

image U Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad u sklopu dugogodišnje manifestacije „Uskrs u Susedgradu“, 4.4.2022. godine, održana je kreativna radionica „Zeko, tko bi reko?“ za učenike prvog razreda Osnovne škole bana Josipa Jelačića. Na radionici djeca su uz stručno vodstvo akademske slikarice Kristine Horvat od vune izrađivala pompone te kreirala simpatične zečeve. Zahvaljujemo gostujućoj školi i želimo svima SRETAN USKRS!

Više


KREATIVNA RADIONICA „OBUCI ZEMLJI HALJINICU“

imageU Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad 25.3.2022. godine održana je zanimljiva kreativna radionica za mlade iz Udruge Down 21. Radionica „Obuci zemlji haljinicu“ je spoj kreativnosti, tekstila, hortikulture i ekologije, a izvedena je pod stručnim vodstvom kostimografkinje i dizajnerice Tatjane Zadražil Džide. Zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali!

Više


Ekološke STEM radionice programa Otvoreno zeleno učilište 2022.

imageEkološki program Otvoreno zeleno učilište 2022. je dvogodišnji program pod nazivom "Četiri prirodna elementa" obuhvaća: vodu, zemlju, zrak i vatru. Sa svojim prvim ciklusom realiziran je u ožujku 2021. s temom vode. U suradnji s mag. oecol. Antonio Svorenji održali smo nastavak programa s tri radionice na temu vatre, zraka i zemlje od 14.3.2022. do 21.3.2022. na kojima su nam polaznici bili učenici Osnovne škole Dragutina Domjanića.

Više


FAŠNIČKA RADIONICA „VENECIJANSKE MASKE“

imageU Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, 28.2.2022. godine održana je fašnička radionica “Venecijanske maske“ za štićenike „Kuće sv. Terezije od Malog Isusa za nezbrinutu djecu u Zagrebu” prilikom koje je svako dijete izrađivalo masku za fašnik. Naglasak je bio na kreativnom razmišljanju i umjetničkom doživljaju uz korištenje raznih materijala i ukrasa. Radionicu je vodila akademska slikarica Ivana Petrović.

Više


ZIMSKI BOOK CLUB u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad – Siječanj 2022.

imageDuge zimske dane radije kratite u društvu dobre knjige nego pred TV-ekranom, a umjesto u šoping centre radije ćete zalutati u ljupku knjižaru ili najdražu knjižnicu u kvartu po novu dozu kvalitetnog štiva? Onda i Vi, kao i mi, „patite” od najvažnije sporedne stvari na svijetu - čitanja knjiga i ljubavi prema pisanoj riječi. Pozivamo sve knjiške moljce i one koji će to tek postati na naš Zimski Book Club, odnosno čitalački klub, koji će nas zagrijati pomno izabranim ukoričenim pričama i inspirativnim ćakulama o istom. Druženje i interaktivno otkrivanje bogatog književnog svemira održat će se u tri termina po sat i pol, u ugodnom prostoru Galerije na prvom katu Centra: 12.,14. i 19. siječnja 2022. od 18,30 do 20,00 sati, a zadnju četvrtu večer upriličiti ćemo književnom tribinom s književnikom Damirom Karakašem za javnost kao i s polaznicima Zimskog Book Cluba 9.2.2021. u 19,00 sati u dvorani Centra. S entuzijazmom i programom recentne, ali i klasične prvoligaške literature, kako domaćih tako i inozemnih književnih autora, u fotelji moderatorice očekuje vas Iva Cikojević, profesorica hrvatskog jezika i književnosti, djelatnica u kulturi i pasionirana čitateljica. Sve radionice su besplatne! Prijaviti se možete u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad (Argentinska 5/I, Gajnice) svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I. kat, telefonski na 01/3452722 ili na e-mail; info@czkio-susedgrad.hr. Dobro nam došli!

Više


ZIMSKI BUNGALOV 2021. - Besplatne prazničke radionice za djecu!

imageStižu nam zimski praznici!!! Besplatne prazničke radionice za djecu „ZIMSKI BUNGALOV” od 27. do 31. prosinca 2021. u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 (Gajnice) Zagreb. Provedite praznike s nama uz stručno vodstvo voditelja – plesnih i likovnih umjetnika, dizajnera kroz likovne i plesne radionice. Probudite kreativca u sebi i zaplešite na „Zimskoj plesaonici” za mlade ili „Zaplešite zimi” na radionici ritmike i plesa za djecu. Okušajte se u spoznajno stvaralačkim likovnim radionicama na temu tradicionalnih klepetaljki, u izradi reljefnih medalja za pobjednike, vrtne vjetrenjače ili izradite „Filceka”, vlastitu igračku koju ćete moći ponijeti svojim kućama. Svi programi su besplatni, a za radionice su potrebne prijave. Prijaviti se možete u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad (Argentinska 5/I, Gajnice) svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I. kat, telefonski na 01/3452722 ili na e-mail; info@czkio-susedgrad.hr. Dobro nam došli!

Više


Zadnja galerija

BOŽIĆNA PRIČA / SCENA GORICA

Zadnji video

Noć kazališta u Susedgradu 19.11.2022. - "Čarobnjakov učenik"

Raspored događanja