Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Radionice i tečajevi

KREATIVNA RADIONICA „NARASLE SU MI UŠI“

imageU sklopu dugogodišnje manifestacije „Uskrs u Susedgradu“, 12.4.2022. godine, u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad održana je kreativna radionica likovnog i zabavnog karaktera „Narasle su mi uši“ za učenike drugog razreda Osnovne škole Stenjevec, pod stručnim vodstvom Kristine Horvat. Zahvaljujemo gostujućoj školi i želimo svima SRETAN USKRS!

Više


RADIONICA "AKTIVNO PROLJEĆE UZ KERAMIKU"

imageUz stručno i kreativno vodstvo akademskog umjetnika, polaznici će kroz četiri termina 25.4. / 2.5. / 9.5. / 16.5. ponedjeljkom od 10,30 – 12,00 savladati osnove rada s glinom te izraditi vlastite keramičke predmete po željenoj temi koji će se glazirati i ispeći te dostaviti ponovno u Centar. Predmete izrađene na radionici, možete ponijeti sa sobom. Radionica će se odvijati u predvorju dvorane CZKIO Susedgrad. Voditelji: Maša Barišić, Šimun Tolić. Za sve radionice potrebne su prijave. Prijaviti se možete u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad (Argentinska 5/1, Gajnice) svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I. Kat, telefonski na 01/3452722 ili na e-mail: info@czkio-susedgrad.hr Svi programi su besplatni! Veselimo se Vašem dolasku i sudjelovanju!

Više


RADIONICA UPOZNAVANJA SUVREMENE TEHNOLOGIJE - PAMETNI TELEFONI

imageNa informatičkoj radionici upoznavanja suvremene tehnologije 26.4. / 3.5. / 10.5. / 17.5. utorkom od 10,30 - 12,00 sati voditelj Goran Koleski će educirati zainteresirane o korištenju pametnih telefona, te kako na njima koristiti društvene mreže, internet bankarstvo i ostale svakodnevne aplikacije kao i spremno odgovarati na sve Vaše upite. Na radionicu je potrebno uzeti sa sobom vlastiti mobilni telefon. Radionica će se odvijati u Galeriji „Idealni Grad”. Za sve radionice potrebne su prijave. Prijaviti se možete u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad (Argentinska 5/1, Gajnice) svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I. Kat, telefonski na 01/3452722 ili na e-mail: info@czkio-susedgrad.hr Svi programi su besplatni! Veselimo se Vašem dolasku i sudjelovanju!

Više


MAPIRANJE SUSEDGRADA, ŠETNJA PODSUSEDOM

imageCentar za kulturu Trešnjevka oduševio nas je svojim programom Mapiranje Trešnjevke, stoga smo zasukali rukave i zajedničkim snagama Vam predstavljamo Mapiranje i u Susedgradu. Susret počinje 28.4. (četvrtak) u 9,00 sati ispred Podsusedske knjižnice, Podsusedski trg 3, i vodit će Vas kroz povijesnu jezgru Podsuseda, trajanje šetnje je 2-3 sata. Preporučujemo da nam se pridružite u ugodnoj odjeći i obući uz bočicu vode. Voditeljica: Andreja Kolić. Za sve radionice potrebne su prijave. Prijaviti se možete u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad (Argentinska 5/1, Gajnice) svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I. Kat, telefonski na 01/3452722 ili na e-mail: info@czkio-susedgrad.hr Svi programi su besplatni! Veselimo se Vašem dolasku i sudjelovanju!

Više


MAPIRANJE SUSEDGRADA - ŠETNJA PO JUGOZAPADNOJ STRANI - POTOK DUBRAVICA

imageCentar za kulturu Trešnjevka oduševio nas je svojim programom Mapiranje Trešnjevke, stoga smo zasukali rukave i zajedničkim snagama Vam predstavljamo Mapiranje i u Susedgradu. Susret počinje 19.5. u 9,00 sati ispred Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5, i provesti će Vas uz potok Dubravicu njegovim tokom prema jugu, trajanje šetnje 2-3 sata. Preporučujemo da nam se pridružite u ugodnoj odjeći i obući uz bočicu vode. Voditelj: Vanja Radovanović. Za sve radionice potrebne su prijave. Prijaviti se možete u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad (Argentinska 5/1, Gajnice) svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I. Kat, telefonski na 01/3452722 ili na e-mail: info@czkio-susedgrad.hr Svi programi su besplatni! Veselimo se Vašem dolasku i sudjelovanju!

Više


SVJESNO HODANJE I PODIZANJE VITALNE ENERGIJE

imagePovećajte razinu energije i umirite um svjesnim hodanjem! Radionica se održava petkom 29.4. / 6.5. / 13.5. / 20.5. od 10,00 - 11,00 sati i uključuje vježbe za podizanje vitalne energije, pripremu za pravilno kretanje i disanje te rekreaciju i istezanje u prirodi. Susret je ispred Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5, u 10,00 sati, trajanje rekreacije je 60-75 minuta. Preporučujemo da nam se pridružite u ugodnoj odjeći i obući uz bočicu vode. Voditeljica: Sanja Kocon Vranješ. Za sve radionice potrebne su prijave. Prijaviti se možete u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad (Argentinska 5/1, Gajnice) svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I. Kat, telefonski na 01/3452722 ili na e-mail: info@czkio-susedgrad.hr Svi programi su besplatni! Veselimo se Vašem dolasku i sudjelovanju!

Više


RADIONICA "BOOK CLUB - ČITALAČKI KUTAK"

image Čitajte zajedno i diskutirajte književnost! Od modernih svjetskih klasika do domaćih autora i prijenosa pisane riječi na filmsko platno ili kazališnu dasku. U društvu susjeda i s dobrim tekstom, ugoda je zagarantirana! Srijedom 27.4. / 4.5. / 11.5. / 18.5. od 11,00 - 12,30 uz vodstvo Ive Cikojević. Radionica će se odvijati u predvorju dvorane CZKIO Susedgrad. Za sve radionice potrebne su prijave. Prijaviti se možete u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad (Argentinska 5/1, Gajnice) svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I. Kat, telefonski na 01/3452722 ili na e-mail: info@czkio-susedgrad.hr Svi programi su besplatni! Veselimo se Vašem dolasku i sudjelovanju!

Više


Online likovna radionica "Cvrkut proljeća"

image Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad poziva vas da sudjelujete u online likovnoj radionici korak po korak "Cvrkut proljeća" i svojom maštom izradite ptice koje nam možete poslati i sudjelovati u online izložbi. Proljećem dolazi buđenje prirode oko nas i zvuk cvrkuta ptičica. Sve se obnavlja i doživljava preporod, pa i u svakom od nas pojedinačno. Uhvatite inspiraciju i pridružite nam se u radionici, budite kreativni, upotrijebite najljepše boje proljeća, crtajte, slikajte, kolažirajte, oblikujte i pošaljite nam svoj primjerak rada na info@czkio-susedgrad.hr koji ćemo onda objaviti u našoj online izložbi!

Više


Zadnja galerija

Kazališna predstava: Kraljevna na zrnu graška

Zadnji video

Koncert "Ljubavnici": Mila Elegović i Mladen Burnać; CZKIO Susedgrad

Raspored događanja