Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Radionice i tečajevi

Online radionica: "Brrr...! ZIMA!"

image Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad poziva Vas, male i velike, da sudjelujete sa vlastitim stvaralačkim uradcima: likovnim (slike, crteži, grafike, ilustracije, stripovi...), fotografskim ili tekstualnim (pjesme, priče...) na temu zime, kako je doživljavamo te što je za Vas zima.

Više


ZIMSKI BUNGALOV 2022. - Besplatne prazničke radionice za djecu!

imageStižu nam zimski praznici!!! Besplatne prazničke radionice za djecu „ZIMSKI BUNGALOV” od 27.12.2022. do 5.1.2023. u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5 (Gajnice) Zagreb. Provedite praznike s nama i probudite kreativca u sebi! Na likovnim radionicama izradite vlastitu igračku „Ficleka” koju ćete moći ponijeti svojim kućama ili možda zimskog patuljka. Izradite lutku, postanite lutkar ili budite glumac na jedan dan. Ilustrirajte priču ili se okušajte kao znanstvenik u znanstveno popularnoj radionici Hokus Pokus na temu zvuka i glazbe. Svi programi su besplatni, a za radionice su potrebne prijave. Prijaviti se možete u Centru svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I. kat, telefonski na 01/3452722 ili na e-mail; info@czkio-susedgrad.hr. Dobro nam došli!

Više


DRAMSKA RADIONICA „GLUMA U BOJAMA“

image12.12.2022. godine održana je dramska radionica „Gluma u bojama“ pod voditeljstvom profesionalnog glumca Ivana Horvata za mlade iz Udruge Down 21. Na dramskoj radionici polaznici su se igrali glumačkim stanjima, improvizirali na teme koji zadaju polaznici i voditelj, bavili su se oponašanjem, pokretom, neverbalnim izražavanjem. Gluma i improvizacija bila je rad u skupinama i u parovima, a cijeli proces rada je prilagođen potrebama polaznika na suptilan i senzibilan pristup.

Više


KREATIVNA RADIONICA "SAM SVOJ DIZAJNER"

image2.12.2022. godine održana je kreativna radionica „Sam svoj dizajner“ pod voditeljstvom Tatjane Zadražil Džida. Na ovoj veseloj radionici polaznici su se kreativno izražavali raznim kombinacijama oblačenja po svom ukusu i kreativnosti. Svatko je imao svoju bjanko mapu i na praznim listovima pomoću šablona iscrtavao lik koji je potom "oblačio". U odvojenim pretincima nalazili su se izrezani stilizirani odjevni predmeti koje su naši mladi kreativci nalijepiti na konturu lika. Kroz ovu kreativnu radionicu polaznici su se prisjetili redoslijeda oblačenja i uživali u vlastitom izboru i kreativnosti kombiniranja.

Više


DRAMSKA RADIONICA „ ZAJEDNO STVARAMO“

image21.11.2022. godine održana je dramska radionica „Zajedno stvaramo“ pod voditeljstvom profesionalnog glumca Ivana Horvata za mlade iz Udruge Down 21. Radionica je koncipirana kao druženje tijekom kojeg članovima glumac približava čaroliju glume, odnosno međusobne komunikacije u kontekstu improviziranog stvaranja dramske situacije kroz igru. Cijeli je proces prilagođen potrebama polaznika i podrazumijeva suptilan, senzibilan pristup, čitanje kratkih dramskih tekstova, igru riječima, igre asocijacija, zabavne dramske igre, igre bojama, igre svjetla i sjene i kratke glumačke improvizacije u parovima i grupi, a sve sa ciljem opuštajućeg, osvještavajućeg i ugodnog umjetničkog druženja.

Više


KREATIVNA RADIONICA "ADVENTSKA ČAROLIJA"

imageKreativna Radionica „Adventska čarolija“ održana je u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad 6.12.2022. godine za štićenike „Kuće sv. Terezije od Malog Isusa za nezbrinutu djecu u Zagrebu”. Voditeljica radionice je Ivana Burić.

Više


Otvoreno zeleno učilište 2022.

image„Otvoreno zeleno učilište 2022.” održat će se u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad od 19.11. - 28.11.2022. Družite se s nama kroz edukativne, likovne i znanstvene radionice za djecu. Svi programi su besplatni, a za radionice su potrebne prijave. Prijaviti se možete u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad (Argentinska 5/I, Gajnice) svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I.kat, telefonski na 01/3452722 ili na e-mail; info@czkio-susedgrad.hr. Dobro nam došli!

Više


GLAZBENI SUSRET S PJEVAČICOM NEDOM PARMAĆ

imageU kazališnoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, 16.11.2022. godine, održan je „Glazbeni susret s pjevačicom Nedom Parmać“ za štićenike „Kuće sv. Terezije od Malog Isusa za nezbrinutu djecu u Zagrebu”. Susret je osmišljen kao živa interakcija između pjevačice Nede Parmać i djece s ciljem da se djecu kroz zabavan i edukativan način uvede u svijet glazbe i upozna s osnovama pjevanja, nakon čega je slijedilo druženje.

Više


Zadnja galerija

ZIMSKI BUNGALOV

Zadnji video

Noć kazališta u Susedgradu 19.11.2022. - "Čarobnjakov učenik"

Raspored događanja