Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Foto galerija

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Foto galerija

Pogledajte našu fotogaleriju koja predstavlja svojevrstan presjek našeg rada na promicanju i razvoju kulture u Susedgradu.

Uskrsna radionica i prigodni program

Svi su bili vrlo zadovoljni samom idejom radionice, razdragani izvedbom i druženjem, a svi u publici bili su oduševljeni konačnim rezultatima - oslikanim pisanicama.

Wellcome to Cabaret

Ovako smo s Adamom Končićem i Oliverom Beloševićem proslavili 8.mart, Međunarodni dan žena.

Fašnik 2013.

Nagrađene maske na Susedgradskom dječjem maskenbalu

U svakom pravom jelu važan je dobar sos, pa smo i mi na našem Susedgradskom dječjem maskembalu u sklopu Susedgradskog Fašnika 2013. imali dobar SOS, tj. Stručni ocjenjivački sud! Podjelili smo nagrade u 3 kategorije (tri nagrade za najbolju masku, nagrada za najoriginalniju masku i nagrada za najbolju grupnu masku. Uz to su članovi Zbora "Pikići" dobili nagradu za najbolji scenski nastup, a Nagradu za najbolju grupnu masku su ravnopravno podijelili Štrumfovi i Duhovi iz Zaprešića.

Fašnici su preuzeli Vlast u Susedgradu

Fašnička deLegacija predvođena Princom Fašnikom, GlasnoGovornikom Fašničke Republike, Mužikašima i prijem Svega Fašničkom Mladom Gardom preuzela je Ključ od Susedgrada od Vrhova Lokalne SamoUprave.

Letak

Otvorenje izložbe Lice U'lice 5.12.2012.

ISUS, SIN ČOVJEČJI