Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Kazalište

Kazališna predstava "Drugačiji" / Teatar Tirena

image U Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, 14.3.2022. godine, u 13,00 sati, odigrana je predstava o prihvaćanju vlastitih i tuđih različitosti „Drugačiji“, Teatra Tirene, za sedme razrede Osnovne škole Dragutina Domjanića Zagreb. “Drugačiji” je predstava za tinejdžere koja se bavi pitanjem kako je to biti drugačiji. U tinejdžerskoj dobi tražimo svoje pravo “Ja”. Ta je potraga u velikoj mjeri uvjetovana mišljenjem okoline koja je često okrutna. Ema i Noa dvoje su naizgled običnih tinejdžera. No, oboje se razlikuju od svojih vršnjaka. Ne osjećaju se dobro zbog svojih različitosti i sve što žele je biti dio ekipe, biti poput ostalih, uklopiti se. Idu zajedno u razred u kojem se jednog običnog dana dogodio incident. Režija: Marijana Matokovi, a igraju: Lidija Kraljić i Matko Buvač / Matej Đurđevi.

Više


PREDSTAVA ČAROBNJAKOV UČENIK / SCENA GORICA

image U Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, 10.3.2022. godine, u 10,00 sati, odigrana je predstava „Čarobnjakov učenik“, Scene Gorice, za prve razrede Osnovne škole Dragutina Domjanića. „Čarobnjakov učenik“ narodna je bajka koja na duhovit način govori o važnosti učenja, o marljivosti, ali i o posljedicama neznanja i lijenosti. Redateljica Ivana Peroš je ovu pomalo arhaičnu bajku mudro osuvremenila, tako da bude zanimljiva našim najmlađim gledateljima. Bajka govori o čarobnjaku Vilibaldu kod kojeg zanat uči nespretni i pomalo lijeni šegrt, dječak Fricl. Kako čarobnjak uživa da ga se dvori, često zapovijeda komadima pokućstva, posuđu i predmetima da rade po kući, a Fricl, kako ne bi morao obavljati nikakve teške poslove, nastoji se domoći čarobne formule ne bi li i on mogao naređivati. Sve krene po zlu kad čarobnjak otputuje, a stvari potpuno izmaknu kontroli jer Fricl počne čarobirati sam te se nađe u mnogim smiješnim i kaotičnim situacijama. Predstava „Čarobnjakov učenik“ namijenjena je djeci mlađe školske dobi. Prema istome tekstu Disney studio je svojevremeno snimio i animirani film.

Više


Predstava za djecu: "Basne za nas danas": 19.3.2022. u 11,00 sati

imagePredstava „Basne za nas danas” Kazališta Prijatelj u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad 19.3.2022. (subota) u 11,00 sati. “Basne za nas danas” je predstava koja predstavlja kratke poučne priče (basne) u kojima se kao likovi pojavljuju životinje, biljke i predmeti kako bi radnjom u odnosima koji su zapravo ljudski, istaknule neku istinu (filozofsku ili etičku) ili pak praktičnu životnu mudrost. Svojom maštovitošću, a opet jezgrovitošću dobar su temelj za raznolike interpretacije. Tako dječjoj publici likovi životinja postaju prepoznatljive osobe iz svakodnevnog života, a basna na duhovit i prihvatljiv način izvršava svoju zabavnu ali i odgojnu funkciju. U predstavi su obrađene pet najpoznatijih basni svjetskih basnopisaca, Ezopa i La Fontainea. Ulaznice su u prodaji od utorka 1.3.2022. a mogu se kupiti u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5/I, Gajnice, svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I. kat. Cijena ulaznice: 30,00 kn. Broj ulaznica je ograničen! Veselimo se Vašem dolasku!

Više


Predstava „Dvojac bez kormilara” Binocular Teatra

imagePredstava „Dvojac bez kormilara” Binocular Teatra u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad 18.3.2022. (petak) u 19,30 sati. „Dvojac bez kormilara” u režiji Borne Armaninija klasična je suvremena ljubavna hit predstava ironičnog tona uz pjevanje i ples. Govori o odnosu muškarca i žene u sadašnjem vremenu koje igraju Ivan Horvat i Marija Kolb. Započinje susretom, te se njihova odnos razvija kroz dvije ljudske jedinke unutar zahtjevnog ritma svakodnevnog života. Otvoreno se može reći da su uplašena i zbunjena bića te da kao takvi pruže ruku jedni drugima da bi otkrili zajedničku ranjivost i suočavaju se s temom koja potječe od samog Adama i Eve. Priču prate i glazbene dionice Ivana Marincela na trombonu i Sonje Domitrović na alt saksofonu. Ulaznice su u prodaji od utorka 2.3.2022. a mogu se kupiti u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5/I, Gajnice, svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I. Kat. Cijena ulaznice: 50,00 kn. Broj ulaznica je ograničen! Obavezno je predočenje COVID potvrde na predstavi. Veselimo se Vašem dolasku!

Više


ODGOĐENO za 4.3. 2022. - kazališna predstava "Preko veze" – Kazalište Moruzgva

imageVALENTINOVO U CENTRU ZA KULTURU I OBRAZOVANJE SUSEDGRAD! Cabare „Preko veze“ naslov je predstave Kazališta Moruzgva. U ovom cabaretu pratimo bizarne priče četiri žene iz Zagreba ( jedna od njih je gradonačelnica ) koje su se “preko veze” našle tamo gdje im nije bilo mjesto. A kada su dobile sve što su htjele, pukle su ko petarda i shvatile da nemaju ništa. Ovo je, zapravo stand up cabaret o četiri živčana sloma koja su naše protagonistice dovele do katarzičnog zaključka da je život “preko veze” - bezveze. Predstavu pogledajte u susret Valentinovu u petak 11. veljače 2022. u 19,30 sati u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5, Gajnice. Cijena ulaznice 60,00 kn. Ulaznice se mogu kupiti u Centru, radnim danom od ponedjeljka do petka od 10,00 do 18,00 sati. Argentinska 5, Gajnice, I. kat; 01/ 345 27 22, info@czkio-susedgrad.hr. Ulaznice su u prodaji od četvrtka, 3. veljače 2022. Dobro nam došli!

Više


CIRKUSKA PREDSTAVA ZA DJECU I ODRASLE U CZKIO SUSEDGRAD; O, NE! CABARET!, CIRKUSKE SKUPINE CIRKORAMA - 26.2.2022. GODINE, SUBOTA U 11,00 SATI.

imageOva epska cirkuska predstava, u trajanju od 40 minuta je napadno zabavan cirkuski cabaret u kojem četvorka "vrhunskih" dramsko cirkuskih improvizatora sudjeluju u događajima koji postepeno grade maštoviti svijet. U interakciji s glumcima publika postaje dio maštovitog, šarenog cirkuskog svijeta. Glume; Jadranka Žinić Mijatović, Nikola Mijatović, Ratko Bokić i Petra Bokić. Cijena ulaznice 30,00 kn. Ulaznice uskoro u prodaji i mogu se kupiti u Centru, radnim danom od ponedjeljka do petka od 10,00 do 18,00 sati. Argentinska 5, Gajnice, I. kat; 01/ 345 27 22, info@czkio-susedgrad.hr.

Više


RASPRODANO!!! / PREDSTAVA „JA, TRUDNICA” TEATRA KEREKESH / DAN DVORANE 2021.

image Kazališna predstava „Ja, trudnica” Teatra Kerekesh u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad 10.12.2021. (petak) u 19,30 sati. Predstava „Ja, trudnica” otvara neka od pitanja koja se ne bi trebala pitat “I, kad će djeca?” , “Jeste trudni? Radite uopće na tome?”, “Gdje je zapelo?”, a naša Ivona Ljubić sluša ih svakodnevno. U ovoj komediji s trudovima ispričat će vam neobičnu ljubavnu priču koja počinje testom za trudnoću, zahuktava se pogrešnim riječima podrške apsolutno svih drugih likova, no uz velike napore ipak ima sretan završetak. Upravo zbog onoga što dolazi na kraju sve drugo postaje manje važno. To može potvrditi svaka majka. Igraju: Ana Begić Tahiri i Jan Kerekeš, režija: Jan Kerekeš, tekst: Đina Jakir. Ulaznice su u prodaji od petka 26.11. a mogu se kupiti u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5/I, Gajnice, svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I. Kat. Cijena ulaznice: 60,00 kn. Broj ulaznica je ograničen! Veselimo se Vašem dolasku!

Više


RASPRODANO!!! / PREDSTAVA „BOŽIĆNA PRIČA” 4.12. U 11,00 SATI POVODOM SV. NIKOLE

image Kazališna predstava za djecu „Božična priča” Scene Gorice u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad 4.12.2021. (subota) u 11,00 sati. U ovoj toploj i nježnoj priči susrećemo božićnu jelku koja se zatekla u jednom gradskom parku jer je narasla prevelika za stan. Usamljena, mašta o danu kad će ponovno sresti ljupku djevojčicu Aniku i njezinog psića Bubija, s kojima je provela prošlogodišnji Božić. Jedino društvo joj pravi nestašni vrtni patuljak koji sanja o tome da postane važan i bitan, omiljen i slavan. U zajedničkoj igri i nadmudrivanju, uz pjesmu i smijeh, ova dva simpatična božićna stvorenja shvaćaju da je ljepota Božića u ljubavi i pomaganju! Prekrasne blagdanske slike i poznate melodije, nježne i simpatične lutke te vesela glumačka igra vodit će vas kroz ovu predstavu namijenjenu djeci i roditeljima, sve do dolaska sv. Nikole. Glume: Zrinka Kušević, Igor Baksa, Dušan Gojić, tekst i režija: Maja Katić (po motivima teksta Tee Gjergjizi Agejev), scenografija i lutke: Dunja Niemčić. Trajanje predstave: 35 minuta Ulaznice su u prodaji od petka 26.11. a mogu se kupiti u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5/I, Gajnice, svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I. Kat. Cijena ulaznice: 30,00 kn. Broj ulaznica je ograničen! Veselimo se Vašem dolasku!

Više


Zadnja galerija

Veseli ananas

Zadnji video

Vjezba cut out na Tjednu animacije u CZKIO Susedgrad - srpanj 2022

Raspored događanja