Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Kazalište

ODGOĐENO za 4.3. 2022. - kazališna predstava "Preko veze" – Kazalište Moruzgva

imageVALENTINOVO U CENTRU ZA KULTURU I OBRAZOVANJE SUSEDGRAD! Cabare „Preko veze“ naslov je predstave Kazališta Moruzgva. U ovom cabaretu pratimo bizarne priče četiri žene iz Zagreba ( jedna od njih je gradonačelnica ) koje su se “preko veze” našle tamo gdje im nije bilo mjesto. A kada su dobile sve što su htjele, pukle su ko petarda i shvatile da nemaju ništa. Ovo je, zapravo stand up cabaret o četiri živčana sloma koja su naše protagonistice dovele do katarzičnog zaključka da je život “preko veze” - bezveze. Predstavu pogledajte u susret Valentinovu u petak 11. veljače 2022. u 19,30 sati u velikoj dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5, Gajnice. Cijena ulaznice 60,00 kn. Ulaznice se mogu kupiti u Centru, radnim danom od ponedjeljka do petka od 10,00 do 18,00 sati. Argentinska 5, Gajnice, I. kat; 01/ 345 27 22, info@czkio-susedgrad.hr. Ulaznice su u prodaji od četvrtka, 3. veljače 2022. Dobro nam došli!

Više


CIRKUSKA PREDSTAVA ZA DJECU I ODRASLE U CZKIO SUSEDGRAD; O, NE! CABARET!, CIRKUSKE SKUPINE CIRKORAMA - 26.2.2022. GODINE, SUBOTA U 11,00 SATI.

imageOva epska cirkuska predstava, u trajanju od 40 minuta je napadno zabavan cirkuski cabaret u kojem četvorka "vrhunskih" dramsko cirkuskih improvizatora sudjeluju u događajima koji postepeno grade maštoviti svijet. U interakciji s glumcima publika postaje dio maštovitog, šarenog cirkuskog svijeta. Glume; Jadranka Žinić Mijatović, Nikola Mijatović, Ratko Bokić i Petra Bokić. Cijena ulaznice 30,00 kn. Ulaznice uskoro u prodaji i mogu se kupiti u Centru, radnim danom od ponedjeljka do petka od 10,00 do 18,00 sati. Argentinska 5, Gajnice, I. kat; 01/ 345 27 22, info@czkio-susedgrad.hr.

Više


RASPRODANO!!! / PREDSTAVA „JA, TRUDNICA” TEATRA KEREKESH / DAN DVORANE 2021.

image Kazališna predstava „Ja, trudnica” Teatra Kerekesh u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad 10.12.2021. (petak) u 19,30 sati. Predstava „Ja, trudnica” otvara neka od pitanja koja se ne bi trebala pitat “I, kad će djeca?” , “Jeste trudni? Radite uopće na tome?”, “Gdje je zapelo?”, a naša Ivona Ljubić sluša ih svakodnevno. U ovoj komediji s trudovima ispričat će vam neobičnu ljubavnu priču koja počinje testom za trudnoću, zahuktava se pogrešnim riječima podrške apsolutno svih drugih likova, no uz velike napore ipak ima sretan završetak. Upravo zbog onoga što dolazi na kraju sve drugo postaje manje važno. To može potvrditi svaka majka. Igraju: Ana Begić Tahiri i Jan Kerekeš, režija: Jan Kerekeš, tekst: Đina Jakir. Ulaznice su u prodaji od petka 26.11. a mogu se kupiti u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5/I, Gajnice, svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I. Kat. Cijena ulaznice: 60,00 kn. Broj ulaznica je ograničen! Veselimo se Vašem dolasku!

Više


RASPRODANO!!! / PREDSTAVA „BOŽIĆNA PRIČA” 4.12. U 11,00 SATI POVODOM SV. NIKOLE

image Kazališna predstava za djecu „Božična priča” Scene Gorice u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad 4.12.2021. (subota) u 11,00 sati. U ovoj toploj i nježnoj priči susrećemo božićnu jelku koja se zatekla u jednom gradskom parku jer je narasla prevelika za stan. Usamljena, mašta o danu kad će ponovno sresti ljupku djevojčicu Aniku i njezinog psića Bubija, s kojima je provela prošlogodišnji Božić. Jedino društvo joj pravi nestašni vrtni patuljak koji sanja o tome da postane važan i bitan, omiljen i slavan. U zajedničkoj igri i nadmudrivanju, uz pjesmu i smijeh, ova dva simpatična božićna stvorenja shvaćaju da je ljepota Božića u ljubavi i pomaganju! Prekrasne blagdanske slike i poznate melodije, nježne i simpatične lutke te vesela glumačka igra vodit će vas kroz ovu predstavu namijenjenu djeci i roditeljima, sve do dolaska sv. Nikole. Glume: Zrinka Kušević, Igor Baksa, Dušan Gojić, tekst i režija: Maja Katić (po motivima teksta Tee Gjergjizi Agejev), scenografija i lutke: Dunja Niemčić. Trajanje predstave: 35 minuta Ulaznice su u prodaji od petka 26.11. a mogu se kupiti u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5/I, Gajnice, svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I. Kat. Cijena ulaznice: 30,00 kn. Broj ulaznica je ograničen! Veselimo se Vašem dolasku!

Više


NOĆ KAZALIŠTA 2021. / OSVRT

imageSudjelovanjem u ovogodišnjoj 13. po redu manifestaciji obilježili smo Noć kazališta s dva događanja u dvorani Centra. Ugostili smo Lutkarsku scenu Ivane Brlić Mažuranić i Teatar Tirenu. Scena Ivane Brlić Mažuranić je za naše najmlađe posjetitelje pripremila kazališnu predstavu „Roda i lisac”, duhovitu i dinamičnu basnu koja sadrži nekoliko važnih poruka za djecu. U kasnijim večernjim satima pozornicu je preuzela Teatar Tirena s kazališnom predstavom „Nemreš pobjeć od nedjelje”, suvremenom pričom o ljubavi, od zaljubljenosti do rutine. Nadamo se da ćemo ponovno imati priliku ugostiti iznimno talentirane glumce poput današnjih te sudjelovati i iduće godine u najčarobnijoj noći godine – manifestaciji Noći kazališta.

Više


PREDSTAVA BASNE ZA NAS DANAS / KAZALIŠTE PRIJATELJ

image U Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, 12.11.2021. godine, u 11,00 i 12,00 sati, odigrana je predstava „Basne za nas danas“, Kazališta Prijatelj, za treće razrede Osnovne škole Dragutina Domjanića. “Basne za nas danas” je predstava koja predstavlja kratke poučne priče (basne) u kojima se kao likovi pojavljuju životinje, biljke i predmeti kako bi zapodjenutom radnjom u odnosima koji su zapravo ljudski, istaknule neku istinu (filozofsku ili etičku) ili pak praktičnu životnu mudrost. Svojom maštovitošću, a opet jezgrovitošću dobar su temelj za raznolike interpretacije. U predstavi „Basne za nas danas“ dramatizacijom su duboko ukorijenjene u naš prostor i vrijeme. Tako dječjoj publici likovi životinja postaju prepoznatljive osobe iz svakodnevnog života, a basna na duhovit i prihvatljiv način izvršava svoju zabavnu ali i odgojnu funkciju. U predstavi su obrađene pet najpoznatijih basni svjetskih basnopisaca, Ezopa i La Fontainea.

Više


Noć kazališta u CZKIO Susedgrad - 20.11.2021. - RASPRODANO!!!

imageOvogodišnju 13. po redu manifestaciju Noć kazališta obilježiti ćemo s dva događanja u velikoj dvorani Centra: s dječjom predstavom i predstavom mladih za mlade. Predstava „Roda i Lisac“ Lutkarske scene Ivane Brlić Mažuranić održat će se od 11,00 sati ( za uzrast od 3+), cijena ulaznica je 30,00 kuna. Predstava „Nemreš pobjeć od nedjelje“ Teatra Tirena od 19,00 sati, cijena ulaznice je 20,00 kuna.

Više


RASPRODANO!!! / Noć kazališta u Susedgradu: "Roda i Lisac" 20.11.2021. u 11,00 sati

imageOve godine program Noć Kazališta u Susedgradu osvanuti će ujutro dječjom predstvaom „Roda i Lisac“ Lutkarske scene Ivane Brlić Mažuranić u dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, u subotu 20.11.2021. u 11,00 sati. „Roda i lisac“ duhovita je, dinamična basna o lisici koja se htjela narugati rodi samo zato što je drugačija pa je i sama postala predmet šale sadrži nekoliko važnih poruka kako za djecu, tako i kao univerzalni podsjetnik za odrasle: ne čini drugom ono što ne želiš da čine tebi, kako daješ tako ti se i vraća, tko se šali na tuđi račun, mora biti spreman prihvatiti šalu i na svoj... Predstava personificirana kroz životinjske likove, na zabavan i šaljiv način kroz čvrste uzročno-posljedične veze te iste motive (pripremanje objeda, serviranje stola, dočekivanje gosta) poučava mladu publiku da poštuju i prihvaćaju različitosti, jer u nekom trenutku, u nekoj situaciji i drugom mjestu (gradu, državi, kontinentu) i sami mogu biti (postati) drugačiji. A ipak, svatko je jednako vrijedan u svojim posebnostima i vrijednostima. Predstava je nastala prema tekstu Ezopovih basni. Režiju potpisuje Ivana Peroš, igraju: Mirko Ilibašić i Stipe Gugić. Ulaznice su u prodaji od utorka 9.11.. a mogu se kupiti u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5/I, Gajnice, svakim radnim danom od 10,00 do 18,00 sati, I. Kat. Cijena ulaznice: 30,00 kn. Broj ulaznica je ograničen! Veselimo se Vašem dolasku!

Više


Zadnja galerija

BOŽIĆNA PRIČA / SCENA GORICA

Zadnji video

Noć kazališta u Susedgradu 19.11.2022. - "Čarobnjakov učenik"

Raspored događanja